Paříž - Trendy hostel

8.0
Výborně
7.7%
Prostředí 7.7
8.6%
Personál 8.6
7.5%
Umístění 7.5
7.6%
Čistota 7.6
7.6%
Vybavení 7.6
8.4%
Bezpečnost 8.4
8.3%
Hodnota 8.3
  • Carla
    Super!
  • rosangela
    Pozornost a laskavost 5 hvězdiček

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Amine
7 březen 2020
1.7
Celkové zklamání hotelu Maghreb

Bylo to naprosté osobní zklamání, které může kvalifikovat neprofesionální mluvení špatně a nerešpektující, ne čisté uvnitř, je to v džungli, kdo dřív přijde, první slouží jako nejasnost. Kouří všude, dokonce i v ložnicích a dole to valí klouby Chitte na toaletách Křičí, že se směje velmi hlasitě tak pozdě, že nemůžeme spát, pokud nemáte na výběr, protože to pro mě bylo před zaplacením požádáno, abych viděl kolej, jako že jste si jisti, že souhlasí s umístěním v noclehárna ah Zapomněl jsem na postele Jsou zamořeni zvířaty, které jsem strávil půlnoční škrábáním ...

1
Prostředí 1.0
1
Personál 1.0
5
Umístění 5.0
1
Čistota 1.0
1
Vybavení 1.0
2
Bezpečnost 2.0
1
Hodnota 1.0
MOHAMED
6 březen 2020
7.9
Velmi dobrý
Pěkný hostel

Hostel možná trochu špatně udržované, ale milí a přátelští lidé.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
5
Čistota 5.0
4
Vybavení 4.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Carla
2 březen 2020
8.6
Výborně
Super!

Skvělá, dobrá pozornost, dobrá atmosféra, dobré služby. Perfektní!

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
7
Bezpečnost 7.0
9
Hodnota 9.0
rosangela
14 únor 2020
9.3
Skvělé
Pozornost a laskavost 5 hvězdiček

Hostel se nachází 20 minut od centra Paříže, v těsné blízkosti metra, které vás spojuje s nejdůležitějšími metry. Byli jsme ošetřeni velmi dobře, americká snídaně a společenská místnost velmi pohodlné. Doporučuji to tisíckrát. Díky Trendy!

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Alina
29 leden 2020
8.4
Výborně
Dobrá atmosféra, ale pořád byla zima

Dostačující na víkend

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
6
Umístění 6.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Estelle
5 leden 2020
8.4
Výborně
Velmi příjemný hostel.

V souladu s popisem, kousek daleko od všeho, ale uvnitř je všechno.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
7
Čistota 7.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Catherine
5 leden 2020
9.0
Skvělé
Jednoduchost, čistota, pohostinnost, slušnost.

Všechno je dobře organizované a čisté. Vítání mladých lidí je okouzlující a vědí, jak zůstat korektní a nápomocní všem.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Anyel
31 říjen 2019
8.7
Výborně
Dobrá rezervace

Tato stránka se nachází v dobrém bodě města, v blízkosti stanice metra as velmi přátelským a ochotným personálem, čistota ženského pokoje, fatální. Pohodlné postele a dobrá bezpečnost. Vrátil bych se na tento web znovu.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
5
Čistota 5.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Florence
5 srpen 2019
4.3
Ok Hostel, ale daleko ...

Poloha není ideální, v oblasti toho není moc. Při rezervaci došlo k potížím, rezervovali jsme si na 3 noci a měli ve svých souborech pouze jednu noc. Ženská ložnice byla čistá, ale koupelna ve smíšené koleji byla trochu špinavá.

2
Prostředí 2.0
3
Personál 3.0
1
Umístění 1.0
4
Čistota 4.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
catherine
4 červenec 2019
5.1
hmyz

Pěkný domov. Užitečný personál. Bohužel jsem byl bodnut štěňata. Snídaně není tak dobrá

4
Prostředí 4.0
6
Personál 6.0
4
Umístění 4.0
4
Čistota 4.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
4
Hodnota 4.0
Alona
22 červen 2019
9.1
Skvělé
Dobré místo

V blízkosti stanice metra, přátelští lidé z recepce, klid, dobré WC pokoj, pohodlné spaní za nízkou cenu

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Claire
15 červen 2019
7.4
Velmi dobrý
cool, pěkné

Zůstal jsem zde dvě noci a byl to dobrý zážitek, personál je pozorný a přátelský. Snídaně v dopoledních hodinách je kompletní a velmi dobrá, je zde dobrá atmosféra

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Clara
11 květen 2019
6.9
Dobrý
Vřelé přivítání a konkurenční cena, ale některé malé rezervy na domácnost ...

Na recepci jsem se k ní choval s úsměvem. Kromě toho je velmi výhodné mít společný prostor s lednicí / rychlovarnou konvicí atd., Vše za velmi příznivou cenu. Nicméně, i když koupelna byla poněkud čistá, byla jsem docela překvapena koleji, kde měla postel a papíry, když jsem přišel. Bylo by vítáno malé osvěžení prostor (například koupelna), i když si myslím, že s takovými atraktivními cenami; Není to tak jednoduché.

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
5
Čistota 5.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
marie
26 únor 2019
2.0
Vynikající vítání, ale nepřátelské ubytovny špinavé matrace kryty, viděl myši levné snídaně, ale snídaně místnost příliš malá a špatně uspořádaná

Levný hostel, ale navzdory nízké ceně je čistota nejmenší a je to škoda, protože jsme byli velmi vítáni velmi přátelskou osobou

1
Prostředí 1.0
6
Personál 6.0
2
Umístění 2.0
1
Čistota 1.0
1
Vybavení 1.0
1
Bezpečnost 1.0
2
Hodnota 2.0
MIKEL
26 únor 2019
8.0
Výborně

ve srovnání s velikostí hostitelských nocí, zvláště to, co se mi zdá dobré dítě a promiskuita rychle zapomenutého bufetu extrémní volnost každého z ubytovaných. Určitě doporučuji tento hostel, který se mi zdá být velmi vhodný pro malé rozpočty

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
catherine
25 leden 2019
6.6
Dobrý
Dobře umístěný pro dopravu s velmi přátelským přijetím. Spíše pro skupiny s mladými lidmi nebo mladistvými.

Velmi příjemný den a noc. Nastavení lůžek a ložnic - bylo nám 10 - je dobře promyšlené. Nedostatek soukromí v umyvadlech: sprchy jsou v kabině, ale není umyvadlo a jak nemůžeme všechny vzít sprchy ráno a večer (byli jsme v koleji 16), nebylo možné umýt nebo jiné změny než ve sprchách! Nedostatek místa na zavěšení šatů nebo vkládání věcí (2 háčky do dřezu a žádné tablety). Čištění v koupelnách a společných prostorech by mohlo být také zvýšeno, když existují velké skupiny? V 16 letech jsme umyli koupelnu rychleji! Zbytek, dobrá poloha velmi blízko metra a klidné oblasti.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
4
Čistota 4.0
4
Vybavení 4.0
6
Bezpečnost 6.0
8
Hodnota 8.0
Brigitte
2 leden 2019
7.4
Velmi dobrý
globalement très accueillante, calme, adaptée

nous avons très bien été accueillis le soir de notre arrivée, nous avons pu nous installer, prendre nos repères. IDEES A ENCOURAGER : le gel pour nettoyer la lunette du WC, le thé cusmi-tee à 2€, le distributeur, les canapés, discrétion QUELQUES POINTS A AMELIORER : douche trop exigüe quand on veut bien mettre le rideau et si on ne le place pas à l'intérieur du bac, on inonde le sol !, toilette trop exigu aussi (il ne faut pas être enceinte ou bien en chair !), les draps propres dans une panière parfaitement propre et non dans la même que les draps à laver, le jus de fruits non à volonté mais de façon équitable (1 verre par pers. : difficile à organiser mais dommage pour les lève-tard, plus de jus à 8h30, 2 litres pour tous les clients ! >> 2 d'entre nous en avons eu un verre sur 3.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Kournane
10 prosinec 2018
9.6
Skvělé
Très bon accueil et a 1h du personnels très agréables et a l'écoute

Je recommande fortement très bien accueillie, personnels tres agréable

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
lotfi
19 listopad 2018
8.6
Výborně
Excellent

Un accueil chaleureux, un personnel très serviable et sociable on s'ennuie jamais si on décent fumer une clope

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Benoit
9 listopad 2018
8.4
Výborně
Calme et sympa

Un accès très facile depuis la ligne 7. Des locaux simples et fonctionnels, un prix super abordable, un personnel super sympa. Paradoxalement les nuits de vendredi et samedi dans le dortoir ont été beaucoup plus calme que celle du dimanche (plus d'aller et venues, d'odeur de chaussettes et de ronflements :) ). Le seul point difficile pour moi a été le chauffage un peu fort et le bruit de la clim (soufflant + moteur) toute les nuits.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Carolina
31 říjen 2018
8.6
Výborně
Confortable et économique

C’est un aubergue confortable et économique, très proche du métro, avec le toilette et la douche propre et sans beaucoup de bruit. Si je reviens à Paris j’i Une autre fois dans cette auberge

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Margot
24 říjen 2018
10.0
Skvělé
Séjour parfait

Accueil sympathique, personnel très gentil, chambre propre et agréable.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Emmanuelle
17 říjen 2018
9.7
Skvělé
Très bonne auberge !

Très bon séjour à l'auberge Trendy. Personnel super accueillant et serviable. L'auberge est bien située, accès facile en métro et proche des gares d'Austerlitz, bercy et lyon. Je recommande !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jasmin
2 říjen 2018
9.9
Skvělé
Super!!

Das Hostel ist zwar etwas ausserhalb vom Zentrum, dafür aber sehr ruhig gelegen und die Metro-Station ist nur etwa 1 Minute zu Fuss entfernt. Das Personal war sehr freundlich, lustig, motiviert und hilfsbereit und war rund um die Uhr vor Ort. Das Zimmer war gross (14er Frauen-Zimmer), viele Fenster, Schliessfächer, das Bett war sehr bequem und das Badezimmer war ein Teil des Zimmers (man musste also nicht über den Gang hechten), hatte 2 Duschen und 2 Toiletten und sehr viel Platz. Alles war sehr sehr sauber und die Duschen wirklich in super Zustand und keinen Schimmel! Im Eingangsbereich hat es auch eine kleine Küche und eine bequeme Sofa-Ecke. Für ein Hostel wirklich sehr gut ausgestattet, sicher und sauber.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
katell
29 září 2018
9.7
Skvělé
très bonne expérience

auberge très calme, très propre, dévorée avec soin

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Fabricio
14 srpen 2018
9.4
Skvělé
Excellent accueil avec un personnel prêt à aider. Très propre !

J'ai passé un très bon séjour, à quelques minutes de Paris dans une auberge agréable pour un prix défiant toute concurrence. Merci.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
HIRAM
12 srpen 2018
8.9
Výborně
Boa localização, bom atendimento,

Nota 10

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Samuel
9 srpen 2018
8.6
Výborně

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Lucas
8 červenec 2018
7.7
Velmi dobrý
Accueil sympa et accomodants

J'avais un vélo à stocker, ça n'a pas posé de soucis. Le dortoir de 16 est spacieux (j'ai vu bien pire) avec douche et toilettes spécifiques au dortoir. Je n'ai pas pu tester le petit déj, départ trop matinal.

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
noemie
17 červen 2018
7.4
Velmi dobrý
Petite auberge cosy

Personnel très sympa et très accueillant. Le dortoir mixte peut passer quand on reste que quelques nuits. Cependant la douche est très étroite et pas très pratique. Les lits sont confortable on dort relativement bien. Le dortoir mixte est de 18 personnes, difficile de faire confiance à qui ce que soit. Cependant des mini casiers sont mis à disposition avec un cadenas. Je conseille vivement de faire en sorte à fermer sa valise et ses affaires. Sinon l'auberge est à côté du métro et environ à 30 min du centre ville de Paris. Pour une jeune fille seule, à éviter de se promener seul la nuit. Bref 1 ou 2 nuits c'est bien mais pas pour rester 1 semaine.

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
4
Vybavení 4.0
5
Bezpečnost 5.0
7
Hodnota 7.0
YC
10.0
Skvělé
basic but really good

Staff are friendly and helpful. The bathrooms and rooms clean. Right by the metro.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Ferdinando
9.1
Skvělé
good

The hostel is located in a very quiet and peaceful neighborhood. Awesome staff, they are very nice and helpful. Highly recommended.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s