Brusel - Train Hostel

8.6
Výborně
8.8%
Prostředí 8.8
9.6%
Personál 9.6
7.4%
Umístění 7.4
8.6%
Čistota 8.6
8.3%
Vybavení 8.3
8.9%
Bezpečnost 8.9
8.7%
Hodnota 8.7
  • ALINE
    perfektní, vynikající hodnota za peníze
  • faustine
    Dobrý hostel se nachází v blízkosti centra

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

ALINE
27 srpen 2019
9.1
Skvělé
perfektní, vynikající hodnota za peníze

velmi vítán, je to čisté, personál se usmívá. Hostel není příliš daleko od centra města, snadný přístup k metru / tramvaji. Pozor však pro belgické nebo nizozemské státní příslušníky je hostel v zóně nízké emise, pokud přijedete autem ... takže se musíte zaregistrovat předem na místě města Bruselu (jinak je pokuta velmi slaná: 150 eur ...

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
faustine
26 srpen 2019
9.3
Skvělé
Dobrý hostel se nachází v blízkosti centra

Superb hostel, velmi dobře sloužil různé dopravy s vřelým přivítáním

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
joséphine
5 červen 2019
7.7
Velmi dobrý
Přátelský hotel

Dobrý atypický hotel s přátelským personálem a poslechem vašich potřeb.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
6
Umístění 6.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Pauline
10 listopad 2018
5.6
des puces de lit...

Bonjour, A la fois bonne et mauvaise expérience : des draps tâchés, des murs sales, des puces de lit (ça c'était horrible), un paquet de chips entre le matelas et le sommier... Malgré ceci, l'accueil a été très bonne, le personnel très gentil, le déjeuner très bon, les lieux sympa. L'auberge est un peu loin du centre.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
3
Umístění 3.0
1
Čistota 1.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
2
Hodnota 2.0
Adele
11 červenec 2018
8.7
Výborně
Super auberge de jeunesse, excellent rapport qualité prix

Un accueil formidable, un espace convivial et original, on ne peut pas demander mieux. J'ai passé un très bon séjour, je reviendrai avec grand plaisir dans cette auberge.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Gauthier
10 červenec 2018
9.7
Skvělé
Excellent sejour

Nous avons passe un excellent sejour dans cette auberge de jeunesse que nous avions reserve pour un enterrement de vie de garcons. A notre arrivee, la chambre etait prete, telle que decrite et propre. De plus, l'auberge est vraiment charmante. Je le recommande chaudement.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
fabienne
14 květen 2018
9.3
Skvělé
EXCELLENT ACCUEIL !!!

Personnel très sympathique. Chambre propre et calme. C'était parfait

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
6
Umístění 6.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Sebastien
23 duben 2018
8.6
Výborně
Auberge atypique

Séjour très agréable dans cette auberge-train. Décoration réussie en mode train-couchette avec le confort d'un hôtel. Personnel courtois. Petit déjeuner buffet copieux.

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Diana
21 listopad 2017
7.6
Velmi dobrý
Albergue muy acogedor y los trabajadores encantadores.

Está muy limpio, las habitaciones son espaciosa y con baño propio, a tres paradas de tren del centro y los trabajadores son encantadores.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
8
Hodnota 8.0
Vinciane
7 listopad 2017
8.4
Výborně
Superbe

Très chouette avec 4 garçons de 10 à 13 ans et 2 mamans. Tout le monde se sentait à l'aise.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Louise
10 říjen 2017
8.9
Výborně
aime pas le site mais aime bien auberge

Auberge fort sympathique avec une décoration de qualité. Le personnel est très agréable et poli.Cependant je ne félicite pas le site qui m'a fait payé 26€ supplémentaire pour la réservation sans me le préciser !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
6
Umístění 6.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Naeva
13 září 2017
9.7
Skvělé
Super expérience. Accueil très convivial

Un super rapport qualité/prix. L'accueil est super. On se sent comme chez soi grâce au personnel qui parle plusieurs langues. Les dortoirs sont très confortables et la salle de bain attenante est un vrai plus. L'espace commun est aussi très propre est chaleureux. Je recommande cette auberge !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
ClaireMarie
13 září 2017
9.3
Skvělé
Top et proche du centre de Brussels !!

Une super auberge de jeunesse, cosmopolite et conviviale ! J'étais en dortoir de fille et tout les jours une nouvelle rencontre ! C'était vraiment super !

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Myriam
1 září 2017
9.7
Skvělé
Une délicieuse pause dans mon voyage!

Une pause bienvenue et inentendue dans mon voyage qui m'a permis de repartir en forme. Je ne suis restée qu'une nuit mais je serais bien restée plu longtemps à Bruxelles. L'accueil était très chaleureux, le lieu est décoré avec goût et originalité et enfin le dortoir était nickel et agréable. Les lieux commun sont équipés de tout ce qu'il faut pour préparer à manger mais aussi se détendre; au calme dans la bibliothèque, ou à plusieurs autour du billard et du babyfoot!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Sandrine
8.0
Výborně
Hostel in Brussels with great decoration

I find this hostel different and I recommend it. Clean and safe.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Marc
8.0
Výborně
Clean hostel in Brussels with nice Train atmosphere.

This hostel in Brussels has a good vibe and I like the train theme.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s