Lisabon - Surf in Chiado Hostel

8.9
Výborně
9.1%
Prostředí 9.1
9.3%
Personál 9.3
9.8%
Umístění 9.8
7.9%
Čistota 7.9
8.6%
Vybavení 8.6
9.3%
Bezpečnost 9.3
8.0%
Hodnota 8.0
  • Lukas
    Pokoj trochu malý
  • Clémentine
    Velmi příjemný pokoj se sprchou k dispozici, pohodlná postel

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

RONAN
17 únor 2020
7.6
Velmi dobrý
Dobrý hostel pro umístění a personál

Recepce byla velmi dobrá, jasné pokyny. Na recepci je někdo trvale. Problém se čtečkou kreditních karet (French VISA Premium nefungoval: žádné čtení čipu ...) pro platbu. Velmi malý podkrovní pokoj pro dva, pozor na velké lidi. Kromě toho jsme očekávali manželské lůžko, takže jsme museli dát obě postele dohromady ... Drobné střešní okno s mřížkami, které jsou dobré pro ventilaci: žádné fotografie na místě, tak trochu zklamaný. Hlučné dveře do ložnice a koupelny, které si zaslouží plánování. Odhlučitelná zvuková izolace. HS sprcha nahoře. Funkční a čistá kuchyně s velkou lednicí. Chybí kávovar a rychlovarná konvice. Ovoce nabízené na recepci. Celkově dobré pro cenu, a zejména výjimečné umístění v těsné blízkosti metra a tramvaje 28. Z balkonu si můžete vychutnat výhled na obě ulice.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
5
Čistota 5.0
6
Vybavení 6.0
9
Bezpečnost 9.0
7
Hodnota 7.0
Lukas
29 leden 2020
8.6
Výborně
Pokoj trochu malý

Není snadné najít bez google map žádné znamení jen jméno na zvonek, příjemný personál, je to velmi čisté a čisté funkční kuchyně!

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
Clémentine
24 leden 2020
9.1
Skvělé
Velmi příjemný pokoj se sprchou k dispozici, pohodlná postel

Hostel velmi dobře umístěný v dobré oblasti nedaleko od moře a centra Lisabonu, příjemný personál ochotný a připraven pomoci

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Youna
13 prosinec 2019
5.7
dobře umístěný, příjemný personál, čistota a hygiena podle přání, daně / j drahá.

Měl jsem dobrý pobyt v hostelu, ale hygiena nechala něco být požadovaný. obarvené prostěradla, toalety vydávají silný zápach, vlasy všude, v kuchyni je nedostatek nádobí a já zjišťuji, že by měly všude poskytovat bezplatná koření. také by bylo užitečné před příjezdem stanovit, že k celkové ceně, tj. 3 EUR za den, se připočítají denní daně. Není to zanedbatelné.

6
Prostředí 6.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
4
Čistota 4.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
1
Hodnota 1.0
María
10 prosinec 2019
8.3
Výborně
To nejlepší z hostelu: personál!

Poloha hostelu je úžasná, je blízko všeho, přímo v centru. Parkování je v této oblasti obtížné, ale jakmile dorazíme, Barbara nám pomohla s potěšením najít nejlepší parkoviště pro vystoupení z auta a mnoho dalších alternativ. Velmi pozorný a s úsměvem! Jedním z problémů, které shledávám, je to, že nejsou přístupné pro osoby se zdravotním postižením, mnoho schodů a podle mého názoru nebezpečné, které se s postupem času zužují. Když jdete nahoru a dolů, zavazadla se mohou stát skutečným nebezpečím. Není výtah.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Emma
6 listopad 2019
10.0
Skvělé
Ideální místo v centru Lisboa

Tento hostel je opravdu dokonalý: bezpečnost, jasný, v centru okresu Baixa-Chiado, snadno se nachází, v malé ulici, a opravdu jsem miloval design!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Raphaël
11 říjen 2019
10.0
Skvělé

hostel a personál velmi přátelský, čistý a dobře umístěný

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Servane
16 srpen 2019
8.7
Výborně

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Rémi
24 červen 2019
9.9
Skvělé
NEJLEPŠÍ HOSTEL NA SVĚTĚ !!!

Jaký je zážitek v Lisabonu a Chiado surfin .. Hostel má ideální polohu v klidné uličce v živé čtvrti Bairro Alto, nejživější ve městě! Velmi přátelský personál, zvláštní zmínka o Rhavi, který se prostě stal mým přítelem .. Prostory jsou čisté, pohodlné postele, je to nikl. Možnost vzít si Longboard zdarma (žádný vklad nebo nic ..) jít na procházku podél Tagus! Setkal jsem se s lidmi ze všech zemí, kteří se stali mými přáteli, což je zážitek .. Jedna věc je jistá: Vrátím se do Surfin Chiado!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Lucie
17 červen 2019
9.9
Skvělé
Velký hostel!

Hostel má ideální polohu pro návštěvu Lisabonu pěšky, ale také jeho okolí, protože se nachází v blízkosti 2 stanic metra (Baixa a Cais do Sodré). Živá a živá čtvrť, ale klidný hostel. Byli jsme vřele uvítáni a dobře informováni pro náš pobyt, personál na vrcholu! Kromě toho je místo velmi čisté. Objednat bez váhání!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Guillaume
10 červen 2018
9.7
Skvělé
Que bom!

Très bien bon accueil merci

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s