Paříž - Smart Place Gare du Nord by Hiphophostels

8.5
Výborně
7.9%
Prostředí 7.9
8.7%
Personál 8.7
8.6%
Umístění 8.6
8.6%
Čistota 8.6
8.1%
Vybavení 8.1
8.8%
Bezpečnost 8.8
8.6%
Hodnota 8.6
  • Laure
    Très bien! Bien située! Personnel accueillant. chambres mal isolées.
  • celine
    Auberge à recommender .

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Ruth
12 prosinec 2019
7.4
Velmi dobrý

xxx

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
6
Vybavení 6.0
9
Bezpečnost 9.0
7
Hodnota 7.0
Priscilla
2 listopad 2019
10.0
Skvělé

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Priscilla
2 listopad 2019
10.0
Skvělé

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Dominique
12 září 2019
7.7
Velmi dobrý
Přátelské přivítání

Poloha v živé čtvrti, uvolněná atmosféra. Vrátím se.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Stéphanie
25 srpen 2019
5.0
Praktické, ale docela běžné.

Požadované minimum je tam, ale nic víc.

2
Prostředí 2.0
8
Personál 8.0
3
Umístění 3.0
7
Čistota 7.0
3
Vybavení 3.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Janne
7 únor 2019
6.9
Dobrý

Pěkný, pěkný hostel. Čistěte. Dobrá dostupnost. Jen snídaně byla příliš málo. Kdybychom předem věděli, co máme za 4 eura, přinesli bychom vlastní snídani.

3
Prostředí 3.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Celine
15 leden 2019
6.9
Dobrý

Bon héberge de jeunesse. C’est juste dommage de devoir payer la taxe d’habitation sur place et non dans le prix total avant de venir..

2
Prostředí 2.0
5
Personál 5.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Laure
28 prosinec 2018
8.9
Výborně
Très bien! Bien située! Personnel accueillant. chambres mal isolées.

Tout est ok mais pas d isolation acoustique.

6
Prostředí 6.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
celine
14 prosinec 2018
10.0
Skvělé
Auberge à recommender .

Bonne accueil , bon rapport qualité prix, bonne ambiance .

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Nancy
13 červenec 2018
6.1
Dobrý

6
Prostředí 6.0
7
Personál 7.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
3.7
Auberge très bien située, à 5mins de la Gare du Nord à pied, MAIS accueil très désagréable. Nous avons réservé une chambre de 4 lits pour 4 personnes, 2 mois et demi à l’avance, et nous avons été séparés en deux groupes de deux personnes en nous expliquan

Déception!

1
Prostředí 1.0
2
Personál 2.0
7
Umístění 7.0
4
Čistota 4.0
3
Vybavení 3.0
8
Bezpečnost 8.0
1
Hodnota 1.0
Jméno cestovatele
7.3
Velmi dobrý
the place is well located, you can easily commute and it is affordable.

nice experience

2
Prostředí 2.0
5
Personál 5.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
4
Vybavení 4.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.6
Skvělé
Super endroit, vraiment bien place tout pres de gare du Nord. Tres propre et personnel sympa. A recommander

Super endroit pour un petit week end entre Amis a paris

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý
Accueil dynamique et chaleureux Ambiance sympa Chambre propre

Super établissement!

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
9
Hodnota 9.0
Eun
9.0
Skvělé

friendly staff, young funky vibe

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
stefania
9.0
Skvělé

everithing

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Andrew
7.0
Velmi dobrý

Close to Nord & Est main railway stations.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Donna
10.0
Skvělé

Though the twin room with bath was very small, it was nicely furnished and clean. The staff was the real stand out. They were so very friendly and helpful. My friend and. I are both older, but made very welcome

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

It was located near Gare de Nord which was what I required. The staff were very helpful.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Friendly staff and reasonable room

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Devia
10.0
Skvělé

The room was clean and comfy

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Pattamon
8.0
Výborně

Good location, short walk from major train/subway station, very nice common area and facilities, friendly staffs, small but clean room, good internet

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

The room was amazing and close to the train station

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Staff were so lovely and helpful

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
8.3
Výborně
L'auberge est idéalement située à deux pas de la Gare du Nord et non loin de Montmartre. L'accueil de chaque membre du personnel est très chaleureux. Ils font tout pour vous aider, vous renseigner, refaire du café. Les chambres sont un peu petites (surtou

Accueil chaleureux

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Dillon
10.0
Skvělé

I felt like my stuff would my get stolen, I was secure and some of the staff recommended great places for me to go and buses to take so that I could do things I wanted. Smart Place far exceeded my expectations.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.1
Výborně
Très bon moment et très bonne ambiance dans cette auberge éclectique!

Au top!

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Sparrow
8.0
Výborně

Close to Gare du Nord

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Staff are really helpful

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Petra
9.0
Skvělé

THe hostel is near the central station so we were connected with every part of Paris. Everyone there is so polite and helpful, from the cleaning lady to receptionists. Rooms are clean and comfortable. The kitchen was clean and had everything we needed for cooking and eating.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Helpful and friendly staff. Comfortable beds. Easily accessebily location via metro.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Hao
10.0
Skvělé

the staffs are very nice, good location

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

good value

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Location, extremely friendly stuff, atmosphere

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

excellent friendly helpful staff; clean; fantastic bed!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Molly
9.0
Skvělé

Really warm and friendly and right next to Gard du Nord!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
jeffrey
10.0
Skvělé

Excellent location Outstanding reception staff very helpful

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Alexandra
10.0
Skvělé

The place was spotless, with cleaners everyday. Four minute walk to Gare Du Nord (20 minute train to Charles de Gaulle, 40 mins train to Disneyland). An excellent location and a safe area! The communal area at the hostel was lovely and the hostel had a small range of alchoholic and non alchoholic drinks for sale (very reasonably priced). There was tea and coffee making facilities and space in fridge and cupboards to store your own food should you wish ( they provided labels). Nothing was too much trouble for the really friendly staff who had fantastic local knowledge and all spoke multiple languages. We have a private double room and the bathroom and room were lovely, the room also had a free safe which is good as you usually have to pay for this! Better than hotels I have stayed in, would highly recommend for a short or long stay in Paris.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Maggie
8.0
Výborně

Right near the train station and the staff were helpful and friendly. Good atmosphere in the common room and it was really easy to meet other people.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Very good location, staff were very helpful, 24hr reception. My experience was that the other guests were all very respectful of each other

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Alex
9.0
Skvělé

The hostel was in the perfect location. The tour of the Eiffel Tower was a quick train journey away and the moulin rouge was a 10minute walk. In our room we made friends quickly and with people from many parts of the world.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
super rapport qualité/prix Personnel aimable et surtout très propre.

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Très bel accueil. Secteur tranquille de la ville.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
5.7
Bunks are too compact. Keep hitting my head. Bathroom had a bad smell.

6
Prostředí 6.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
5
Čistota 5.0
5
Vybavení 5.0
5
Bezpečnost 5.0
5
Hodnota 5.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s