Madrid - Safestay Madrid

8.7
Výborně
8.5%
Prostředí 8.5
9.0%
Personál 9.0
8.8%
Umístění 8.8
8.5%
Čistota 8.5
8.1%
Vybavení 8.1
8.9%
Bezpečnost 8.9
9.0%
Hodnota 9.0
  • Carme
    Opravdu jsme měli rádi léčbu, umístění a zázemí
  • Marie
    Auberge très agréable et proposant tout ce dont on peut avoir besoin !

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Carme
11 červenec 2019
9.1
Skvělé
Opravdu jsme měli rádi léčbu, umístění a zázemí

Plné hodnocení 8

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Cristina
15 duben 2019
7.1
Velmi dobrý
Ekonomické, čisté, rodinné, mladistvé a útulné

Pěkné místo, s pozorný a přátelské pracovníky, čisté, ekonomické, centrální hostel s metrem v blízkosti.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
Daruiz
16 září 2018
6.6
Dobrý
Safestay

Standart

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
6
Hodnota 6.0
Christian
11 září 2018
7.0
Velmi dobrý
Très bien

Auberge très bon qualité prix

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
1
Vybavení 1.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Marie
3 srpen 2018
9.7
Skvělé
Auberge très agréable et proposant tout ce dont on peut avoir besoin !

Très bonne auberge et très très bonne visite avec Erika (wolves tour) !

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Julia
26 červen 2018
8.7
Výborně
Un agréable séjour au coeur de la ville.

Accès aux transports facile et personnel super.

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Manon
14 květen 2018
9.1
Skvělé
Top !

Nous avons passé trois nuits entre filles. C'est propre, sécurisé. Idéalement placé, le métro est à 2 minutes à pied. L'ambiance est au rendez vous, plusieurs activités sont proposées par l auberge (visites, sorties, tapas...). Bref nous y reviendrons sans hésitation. merci à Carlos et Mika pour la soirée!!

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
mercedes
1 prosinec 2017
10.0
Skvělé
GENIAL, como siempre, es mi albergue favorito y llevo vieniendo auí hace años

Genial , stupenda. INstalaciones y PERSONAL , ESTUPENDO PEEERO, antes había un par de cocinas de inducción...ayudaban mucho, y se nota, y la hora del check out tambien, es peor que antes y ... se nota.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Bruno
8.6
Výborně
Nice Hostel in Madrid with cheap breakfast

This hostel is clean and safe. The breakfast is good and it is walking distance to the center of Madrid.

9
Prostředí 9.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Adriana
9.6
Skvělé
Great hostel in Madrid

This hostel is fantastic. I like the location, the building.. and the staff very friendly.

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Maureen
8.7
Výborně
Si nous revenons à madrid nous reviendrons ici! Bien située, bonne ambiance, bien équipée, super accueil, la formule convenait parfaitement à notre voyage!

Génial !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
6
Bezpečnost 6.0
10
Hodnota 10.0
Justine
9.3
Skvělé
J'ai passé deux nuits dans cette auberge début décembre 2014. L'auberge est très bien située avec métro tout près et possibilité de circuler à pieds. Petit-déjeuner compris copieux avec possibilité de supplément. Chambres et espaces communs modernes et pr

Auberge branchée

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Katheryn
9.6
Skvělé
Everything was great. Sympathetic staff, great activities, super atmosphere, low price, nice building, clean rooms... I had a good time and met really nice people !

Amazing

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s