Madrid - Mola! Hostel

8.5
Výborně
8.0%
Prostředí 8.0
8.4%
Personál 8.4
9.6%
Umístění 9.6
8.4%
Čistota 8.4
8.4%
Vybavení 8.4
8.6%
Bezpečnost 8.6
8.5%
Hodnota 8.5
  • Caroline
    Dobře umístěná vynikající recepce, pohodlné postele.
  • Sandy
    Super dobrá

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Caroline
5 leden 2020
9.3
Skvělé
Dobře umístěná vynikající recepce, pohodlné postele.

Vynikající hodnota za peníze

5
Prostředí 5.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jonathan
2 listopad 2019
7.1
Velmi dobrý
Kvalitní vybavení, ale vysoká cena

Příliš mnoho možností za vysokou cenu (snídaně, skříňka na zavazadla). Spousta vlhkosti! Velmi příjemná atmosféra.

8
Prostředí 8.0
6
Personál 6.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
5
Hodnota 5.0
Yannick
9 září 2019
6.6
Dobrý
Toaleta voněla špatně a krabice obsahující gel vypadala, že se ucpávala, protože gel nevyšel správně.

.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
3
Čistota 3.0
5
Vybavení 5.0
6
Bezpečnost 6.0
8
Hodnota 8.0
SYLVIE
11 září 2019
6.9
Dobrý
Může být velmi hlučné. Dobré umístění vítáno

Velmi dobrý domov. Nachází se v centru Madridu. Postele a koupelny jsou pohodlné. Dobrá izolace oken, ale bohužel ne stěn. Na kolejích není funkční wifi !!

5
Prostředí 5.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
5
Čistota 5.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
5
Hodnota 5.0
Sandy
26 srpen 2019
9.7
Skvělé
Super dobrá

Vynikající služby, vše velmi čisté, skvělé umístění, snídaně byla v pořádku

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Sidonie
25 srpen 2019
8.0
Výborně
Doporučené a pěkné malé dej!

Personál byl velmi vstřícný a přátelský, s chutnou, vydatnou a pestrou snídaní za pouhých 6 EUR. Atmosféra byla opravdu příjemná. Skvělá lokalita! Personál byl velmi vřelý a přátelský, se skvělou snídaní, obrovský a pestrý pouze za 6 EUR. Atmosféra byla opravdu příjemná. Velmi dobře umístěný!

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
9
Hodnota 9.0
Gloria
15 srpen 2019
9.0
Skvělé
V centru Madridu

Místo je opravdu skvělé. Mají skvělý výhled z balkonů. Je jen 1 blok od Plaza el Sol. Špatné je, že pouze internet Wifi je dobrý jen ve společné oblasti. Dobré místo obecně

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Grégoire
31 květen 2019
10.0
Skvělé
Čistý, funkční hostel, usměvavý personál. Perfektní hostel!

Tento hostel je čistý, funkční a personál se usmívá, je profesionální. V centru Madridu, 300 metrů od La Plaza Matière, můžete udělat vše pěšky od hostelu. Je možné přijet po celou noc, která je velmi vstřícná! Kromě toho je snídaně na vůli kvalitní. Vřele doporučuji

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Simon
11 únor 2019
8.3
Výborně
Skvělá služba se nachází v Madridu

Měla jsem společnou ložnici, která se cítila jako vysoce standardní hotel. Pokoje jsou dobře zařízené a koupelna byla čistá a funkční. Měl jsem problémy s vybudováním wifi, ale doporučil bych toto místo.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Adrian
27 prosinec 2018
9.0
Skvělé
Estancia muy agradable con unas zonas en común perfectas.

Estuvimos dos noches y fue bien. Todo bastante limpio, aunque pedimos que nos cambiasen la cama que tenía pelos de otra persona dos veces y no nos la cambiaron. La zona común es amplia y la gente muy amable.

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
10
Vybavení 10.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
victoria
12 prosinec 2018
9.6
Skvělé
juste parfait!!!

L'auberge est parfaitement localisé, en plein centre ville! les arrêts de bus et de taxi sont juste devant la porte. L'auberge est très propre, très jolie. Les parties communes sont grandes et bien aménagées. Le petit déjeuné à volonté pour 5€ est parfait.

9
Prostředí 9.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Natalia
2 prosinec 2018
7.7
Velmi dobrý
Pas si accueillant que ça...

Auberge propre, cependant les chambres sont trèeeeees petites.. les membres de services ne vous diront pas toujours bonjour, ce que je trouve plus au moins scandaleux... sinon le linge de maison fournie de très bonne qualité et les lits très confortable.. la musique dans le bar en bas forte comme dans un bar techno....il est difficile de communiquer avec le staff car, ils sont pour la plupart du temps occupés à jouer aux jeux vidéos.... donc, je recommande si vous êtes très autonome et intelligent car on ne vous expliquera pas grand chose ..

8
Prostředí 8.0
2
Personál 2.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Marcie
16 listopad 2018
7.9
Velmi dobrý
No recibieron toallas todos mis estudiantes...

Bien

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Léa
10 červenec 2018
8.6
Výborně
Expérience inoubliable

Ce séjour s’est très bien passé, une très bonne expérience que je recommande à tous ceux qui hésitent d’aller dans une auberge de jeunesse. Lefait d’être dans la même pièce qu’avec des personnes étrangères est très enrichissant. Le personnel et l’ambiance est top également ! Vous ne serez pas déçu !

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
FREDERIQUE
26 květen 2018
9.1
Skvělé
situation idéale dans Madrid.

grande maison idéalement située dans Madrid, très propre, sécurisée, moderne. ma chambre (dortoir 8 places filles) était petite et surtout quasi "borgne": 2 minuscules fenêtres donnant sur un minuscule espace sombre. dommage. j'ai adoré la visite à pied de la ville sur 2 heures proposée par l'auberge.

6
Prostředí 6.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Samy
18 duben 2018
8.7
Výborně

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
RAQUEL
30 listopad 2017
9.1
Skvělé
Moderno y cómodo.

La verdad que en general me gustó mucho. Yo estaba en una habitación compartiendo con 7 personas más, y las camas están muy bien, limpias y el colchón a mi me pareció muy cómodo. Buen ambiente, buen rollo. Lo malo que yo creía que estaban las toallas incluidas en el precio y no. Cuesta alquilar una 2€, para que sepáis. Pero muy bien, relación calidad-precio estupenda. Volvería.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
6
Bezpečnost 6.0
9
Hodnota 9.0
Volker
9 listopad 2017
9.4
Skvělé
Mir hat es rundum gut im Hostal gefallen. Jederzeit wieder würde ich dort übernachten

Der Schlafraum war sehr ansprechend, insbesondere hatte jeder eine eigene etwas abgetrennte Kabine im Kopfbereich mit Licht und Strom. Die Sanitärräume waren sauber. Das Frühstück war reichhaltig. Das Ein- und Auschecken ging zügig, die Rezeption war mit freundlichen Menschen besetzt. Praktisch war, dass man schon am Anreisetag frühzeitig sein Gepäck einschließen konnte, bevor der Schlafplatz zur Verfügung stand. Auch wurden für die Bewohner verschiedene Aktivitäten angeboten, die ich jedoch wegen anderer Interessen nicht genutzt habe. Zu Halloween war eine gute Stimmung im Gemeinschaftsraum. Unschlagbar ist der Vorteil, dass das Hostal zentral mitten in der Innenstadt liegt und viele Stellen zu Fuß erreichen kann. Das Metro-Netz ist im Übrigen auch unschlagbar.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Mat
8.7
Výborně
Super clean hostel in Madrid

Clean and super safe. Location good too. This hostel in Madrid is a good place to stay for backpackers.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Carmen
8.0
Výborně
Hostel in Madrid close to everything

This hostel in Madrid is close to everthing. The dorms are clean and the staff friendly.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s