Brusel - MEININGER Hotels Bruxelles City Center

8.9
Výborně
8.3%
Prostředí 8.3
9.0%
Personál 9.0
8.4%
Umístění 8.4
9.1%
Čistota 9.1
9.2%
Vybavení 9.2
9.1%
Bezpečnost 9.1
8.9%
Hodnota 8.9
  • Naïl
    Velmi dobrý pobyt
  • Vicky
    Tento hostel je velmi dobrý, je v blízkosti vlakového nádraží, ale také do centra města a cena je přiměřená.

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Naïl
9 březen 2020
9.7
Skvělé
Velmi dobrý pobyt

Velmi čistý a přátelský hostel. Dobře umístěný ve vztahu k centru.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
hervé
12 únor 2020
8.9
Výborně

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
Vicky
23 listopad 2019
9.6
Skvělé
Tento hostel je velmi dobrý, je v blízkosti vlakového nádraží, ale také do centra města a cena je přiměřená.

Hostel velmi dobře, vřelé přivítání. Pokoje a společné prostory jsou čisté. Cena je velmi rozumná, protože hostel se nachází 3 km od centra města a je blízko vlakového nádraží (myslím 1 km). Kromě toho jsou v pokoji toaleta a koupelna. Osobně jsem nepoužíval společné prostory, ale existují hračky pro děti, arkádové hry, bar atd., Které mohou být v noci příjemné. Teď, kdyby se lidé, kteří přijdou do hostelu, mohli naučit žít v komunitě a respektovat ostatní, bylo by skvělé.

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Aurélie
5 srpen 2019
9.7
Skvělé
hostel pro mládež v TOP

pravidelně využíváme mládežnické ubytovny, a to je zvláště doporučeno. Vřelé přivítání, příjemný personál, velmi dobrá poloha v centru města, soukromé parkování (pokud budete mít štěstí, velmi málo míst, 13 €) Měli jsme soukromý pokoj klimatizovaný a čistý, tichý. Snídaně je velmi správná. Doporučit.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Karen
2 červen 2019
9.6
Skvělé
Výborná, moderní a dobrá poloha

Výborně

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Thomas
4 březen 2019
8.0
Výborně

Velmi dobrý hostel, který se nachází 15 minut od centra, populární oblast, kde byste se měli vyhnout nočnímu chůzi. Mnoho přátelských setkání a velmi příjemného personálu.

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
9
Vybavení 9.0
5
Bezpečnost 5.0
10
Hodnota 10.0
Yi
2 leden 2019
8.9
Výborně
Velmi spokojen

Protože je to řetězec, mám obeznámenost s prostředím, takže se mi líbí tento obchod. Existuje mnoho mezinárodních mládežnických ubytoven, kuchyňských barů. Tento obchod chce změnit v muzeu. Prostor je velmi vysoký a velmi čistý. Je to trochu daleko od centra, ale cena je levná a čistá je velmi nákladově efektivní, nicméně je velmi výhodné zakoupit jízdenku a lístek.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Anne
31 prosinec 2018
9.0
Skvělé
super séjour !

Nous avons passé deux nuits dans cette auberge de jeunesse ! Très bel établissement, très bien tenu !!

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
Arturo
17 prosinec 2018
8.7
Výborně
Céntrico y cómodo

Albergue céntrico y cómodo, accesible y muy próximo al centro de la ciudad y las estaciones de tren y bus. Personal amable y atento, con control de múltiples idiomas.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Noemie
6 prosinec 2018
10.0
Skvělé
Au top!

Super chambre, très bon accueil, proche du centre ville à pied.. Au top !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Stephanie
26 říjen 2018
7.9
Velmi dobrý
Auberge bien située, personnel sympa

Les chambres sont grandes, propres et calmes. Le personnel est sympa et souriant. Petit bémol: les petits déjeuners trop chers (9,80€) et la cuisine pas très propre lors de notre séjour. Nous avons choisi de prendre tous nos repas à l'extérieur le 2ème jour. Une bonne adresse tout de même.

5
Prostředí 5.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Vincent
14 září 2018
8.7
Výborně
7 septembre

Très bien

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Cora
11 září 2018
9.3
Skvělé
Très bien

Auberge parfaite avec des chambres propres, jolies, spacieuses et bien aménagées.

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Desiree
25 srpen 2018
10.0
Skvělé
Albergue que parece un hotel

Alojamiento limpio, no le falta detalle, tiene buena ubicación y precio asequible. Las habitaciones son grandes y las vistas a la ciudad estupendas.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Caroline
17 srpen 2018
8.3
Výborně
Auberge agréable, dortoirs spacieux, personnels disponibles

Auberge agréable, dortoirs spacieux, et personnels disponibles. Les points négatifs seraient la fenêtre qui ne s'ouvrait pas dans la chambre et le petit déjeuner qui est très cher 7 euros 90.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Marie
7 srpen 2018
9.6
Skvělé

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.6
Skvělé
hostel muito bom, recomendo pra todos

recomendo muito

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
A 20 minutes de la Grande Place, proche de la ligne de tram, établissement à conseiller. Propreté, accueil, services et hébergement nickel.

Très bien

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.6
Velmi dobrý

OK

3
Prostředí 3.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
3
Hodnota 3.0
Jméno cestovatele
8.1
Výborně
l’hôtel est bien situé et sa proximité avec les quais ainsi que sa façade de brique lui donnent un certain charme. il est accessible à toutes les bourses.Dormir en dortoir peut etre paraitre déplaisant pour celles et ceux qui veulent du calme mais cela p

un établissement parfait pour un courte séjour

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé
Rien à redire, tout était parfait.

Hôtel super bien

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.4
Skvělé
Établissement propre, calme, bien aménagé. Une guest kichen bien utile (bien que l état des poêles ne soit pas top). Pas en plein centre, mais relativement proche. Bref : un super rapport qualité prix

Génial !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý
L'endroit est comme neuf, très propre et très moderne. Pas trop loin du centre, facilement accessible à pied. Le seul hic c'est la trentaine de jeunes italiens (classe vacances j'imagine) qui courraient partout dans les couloirs en faisant claquer les po

Je recommande, mais vous connaissez les risques des auberges..

5
Prostředí 5.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
7
Bezpečnost 7.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
très bien confortable et silencieux et a deux pas du centre ville

tres bien

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý

Excellent sejour

5
Prostředí 5.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Bonjour, Avions booké un dortoir complet de 10 lits, nous a été fourni 2 dortoirs de 10 et 6 lits partiellement occupés...Le staff est d'une mauvaise foi sans nom... Mise à part ça le lieu est top! Slts, Jb

Le lieu est top, contrairement au staff...

10
Prostředí 10.0
0
Personál 0.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.6
Skvělé
La ubicación no es muy céntrica, hay muy buenas atenciones, en la recepción hay un personal muy amable y algo que me sorprendió es que una de ellas hablaba español (Increíble), las instalaciones están muy bien, las habitaciones a pesar de ser compartida (

Muy bien . .!! / Very well . .!!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.3
Skvělé
Emplacement bon (accessibilité par les moyens de transport public) le quartier ne semble pourtant pas des plus sûrs. Aménagement des chambres très original, meubles et pièces sanitaires d'excellente qualité. Personnel adorable. Petit déjeuner riche, mais

excellent hotel pour jeunes

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.7
Skvělé
Très bon accueil, bon emplacement, endroit tip top ! Je le recommande à coup sûre...

Super établissement

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.1
Výborně
Je suis étudiant en architecture intérieure et c'est l'une des premières fois que je rentre dans un lieux que j'aurais aimé dessiner. Vraiment très beau et agréable !

très bien

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.3
Skvělé
Un albergue impecable, 100% recomendable si decides pasar unos días en Bruselas.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.3
Výborně
Reasonable price and tidy enviroment!

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé
J'ai adoré mon séjour de 2 semaines à l'auberge Meininger. Ambiance parfaite pour maintes situations, à la fois demeurer tranquille et se reposer ou rencontrer d'autres voyageurs et festoyer. Le personnel multilingue est extrêmement aimable et aidant. La

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně
Sehr nette und moderne Zimmer, sogar mit Fernseher (trotz Schlafsaal). Sehr freundliches und hilfsbereites Personal.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.6
Velmi dobrý
RAS

8
Prostředí 8.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
6
Bezpečnost 6.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý
Pour moi une auberge "haut de gamme", on se croirait presque dans un hôtel.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
5
Umístění 5.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
6.7
Dobrý
Un peu déçu de l'organisation de l'auberge. Nous avions sélectionné un dortoir pour 10 personnes (nous étions 8 et souhaitions être ensemble). A l'arrivée nous avons eu 2 chambre de 6 dortoirs donc nous avons été séparé en 2 groupes. Nous avons demandé po

6
Prostředí 6.0
3
Personál 3.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Bonjour, Nous avons été très satisfait par l'accueil et les locaux. Néanmoins nous avons été surpris par le manque et la qualité du matériel dans la cuisine, ce qui nous a déçu. Cordialement,

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
8.9
Výborně
chambre magnifique et spacieuse et bien équipée à l'accueil = personnel particulièrement sympathique et de bon conseil très très agréable je recommande cette auberge de jeunesse

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.7
Skvělé
Je suis tellement satisfaite de cet hôtel que je réserverai prochainement pour ma classe de première de l'an prochain.J'ai pu être totalement en sécurité grâce à la vigilance du personnel ,notamment le soir et puis l'hôtel possède un design qui a ravi les

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.7
Skvělé
The location is excellent. There is a metro station nearby and you can go by walk to the city centre. The people are very friendly and prepared. The ambiance of the all hotel is amazing. It's not a luxe hotel, but they did their best with the architecture

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
Muy linda la ubicación, un albergue sumamente confortable, en muy buen estado, limpio, la cocina con todo lo necesario para poder disponer de ella, un buen comedor y la gente que atiende muy cordial. Es para recomendar.

Jméno cestovatele
스탭들도 친절하고 깨끗해요. 강 추천!!!!!!!!

Jméno cestovatele
Très beau bâtiment. Chambres agréables à vivre. Très propre. Tout ce qu'il faut pour passer un bon séjour.

Jméno cestovatele
Les locaux sont parfaits Les prix aussi, le style de la déco génial, la propreté est aussi parfaite. Tout est bien pensé, le petit dej à volonté et très bien achalandé. Aussi l'emplacement est bien situé pas loin d'une ligne de bus et métro. C'est mon deu

Jméno cestovatele
El hotel esta genial, muy cerca del centro andando, unos 10 minutos y a 3 minutos de una parada de metro. Esta ,muy nuevo, super limpio, la decoración es bonita, la cocina esta nueva y es de las mejores que hemos visto en otros albergues de Europa. El

Jméno cestovatele
Très bonne ambiance.

Jméno cestovatele
Très bonne ambiance.

Jméno cestovatele
la ubicacion no es la mejopr pero bueno... es tan grande q no te da el chance de conocer mucha gente.. pero lo recomiendo

Jméno cestovatele
Muito bom, tudo muito limpo e uma excelente localização!

Jméno cestovatele
Très accueillant,beau cadre avec une propreté très élevée! Revoir le coin cuisine,qui laisse un peu à désirer!

Jméno cestovatele
Sehr geräumiges, gut gelegenes Hostel. Sehr sauber und ordentlich im Tagesablauf. Und endlich mal ein Hostel mit Waschlotion zum Händewaschen! Danke!

Jméno cestovatele
Auberge absolument géniale ! Une très bonne ambiance, idéale pour faire des rencontres, pas trop loin du centre ville .. Chambres et sanitaires très propres, belle déco, confortable. Supeeer ! J'y repasserais, c'est certain :)

Jméno cestovatele
L'hôtel est facile à trouver. L'accueil est chaleureux et les chambres spacieuses et très propres. Ambiance agréable. Seul point négatif : l'isolation entre les chambres et le couloir... tout s'entend !

Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s