Amsterdam - MEININGER Hostel Amsterdam City West

9.0
Skvělé
8.3%
Prostředí 8.3
9.1%
Personál 9.1
8.9%
Umístění 8.9
9.4%
Čistota 9.4
9.1%
Vybavení 9.1
9.6%
Bezpečnost 9.6
8.8%
Hodnota 8.8
  • Cécilia
    Skvělý pobyt. Hostinec, personál a nejlepší cestovatelé.
  • Hassen
    Vynikající !!!

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Cécilia
2 březen 2020
9.7
Skvělé
Skvělý pobyt. Hostinec, personál a nejlepší cestovatelé.

Nic na co si stěžovat. Nesnáším, když se v létě vrátím a objevíš Amsterdam jinak?

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Hassen
20 únor 2020
9.7
Skvělé
Vynikající !!!

Velmi pěkný hostel, čistý, pohodlný a dobře umístěný, vše, co byste mohli potřebovat.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Kedja
12 únor 2020
8.3
Výborně
Dokonalý

Chci se vrátit.

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Aziz
13 leden 2020
10.0
Skvělé

spokojený

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Oussama
17 prosinec 2019
8.4
Výborně
Velmi dobrý hostel, příjemný personál, perfektní poloha

Skvělý zážitek v jednom z nejlepších hostelů

5
Prostředí 5.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Juan
8 prosinec 2019
10.0
Skvělé
Vynikající služby

Úplně spolehlivý

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Joy
4 září 2019
9.1
Skvělé
Velmi dobrý hostel

Toto je poprvé, kdy jdu do hostelu, jen to, co je víc, a trochu jsem zatajen Tento hostel je opravdu velmi uklidňující, dobře umístěný a dobře obsluhovaný. Personál je velmi vstřícný, pozorný a ochotný. Tato nemovitost vypadá jako čtyřhvězdičkový hotel, má několik pater, velké chodby a karty pro přístup do místnosti. K dispozici je společná kuchyň, místo, kde si můžete pochutnat na snídani nebo občerstvení a automatech na jídlo. Je možné zvolit typ pokoje: soukromý (2 až 4 lůžka, zdá se mi s koupelnou a toaletou na pokoji) nebo noclehárna (myslím 6 až 10 lůžek), vyhrazeno pouze pro ženy nebo muže nebo smíšené. Byl jsem v pokoji pro dívky se 6 lůžky, s koupelnou a toaletami: velmi čistý, prostorný, dobře obsluhovaný, s bezpečnými uzamykatelnými skříňkami, TV, vysoušeč vlasů, noční stolek, osobní elektrická zásuvka, prostěradla a ručník. Mnoho slevových kupónů je k dispozici také pro různé aktivity, které se mají prezentovat v době nákupu. Malý byt na polštáři příliš plochý. Doporučuji!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Yawo
25 srpen 2019
9.6
Skvělé
Horní

Je to opravdu nejlepší

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Sophie
5 červenec 2019
8.7
Výborně
dobré překvapení

příjemně překvapený, neposkvrněný pokoj, dobrá snídaně, snadný přístup

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Chandan
6 červen 2019
8.3
Výborně
Ubytovací standard hostelu

Dobré, s výjimkou kontroly nad přidělováním lůžek. Jako důchodce jsem požádal o recepci, abych si zařídil nižší lůžko, když jsem musel spouštět svůj C-pap stroj. Ale oni odmítli vyhovět mé žádosti, protože říkali, že nemají žádnou kontrolu nad lůžkem, kterou má autorita pouze k tomu, aby přidělila místnost.

8
Prostředí 8.0
5
Personál 5.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
Soufian
20 září 2018
10.0
Skvělé
Would try it again

Recommand it to everyone

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Ludmila
3 září 2018
8.0
Výborně
i was satisfied

suitable for short-term overnight stays

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Propre, efficace, pratique, agréable, le Meininger a tout bon. Une cuisine bien fournie et en bon état, de nombreuses tables/chaises pour manger, une réception accueillante et amicale 24h/24, un café/bar, des chambres pratiques et toujours propres, des sa

Très bon établissement, rien à redire

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý
Bon sejour, on se sentait plus dans un hotel qu'une vraie auberge mais bonne experience ! (N'oubliez juste pas de toujours mettre la date de votre depart sur vos courses que vous placez au frigidaire!!)

8

6
Prostředí 6.0
9
Personál 9.0
6
Umístění 6.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s