Amsterdam - MEININGER Hostel Amsterdam Amstel

8.3
Výborně
8.2%
Prostředí 8.2
7.9%
Personál 7.9
8.4%
Umístění 8.4
8.7%
Čistota 8.7
8.2%
Vybavení 8.2
8.8%
Bezpečnost 8.8
7.8%
Hodnota 7.8
  • Zoé
    Skvělý hotel
  • Mariannick
    Velmi dobrý pobyt v tomto hostelu. Velmi čisté, klidné.

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Zoé
13 leden 2020
9.3
Skvělé
Skvělý hotel

Měl jsem velmi příjemný pobyt, hotel je skvělý a lidé na recepci jsou velmi k dispozici

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Mariannick
2 listopad 2019
8.3
Výborně
Velmi dobrý pobyt v tomto hostelu. Velmi čisté, klidné.

Pěkný pobyt v tomto hostelu. Čistý pokoj, dobré povlečení a pěkné peřiny.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Joy
12 září 2019
9.3
Skvělé

Uklidňující, přátelský a velmi dobře umístěný hostel (Intercity + metro 2min chůze od Utrechtu, Amsterdamu Centraal a mnoha dalších). Personál je velmi vstřícný. Tato nemovitost vypadá jako čtyřhvězdičkový hotel, má několik pater, velké chodby a karty pro přístup do místnosti. K dispozici je společná kuchyň, místo, kde si můžete pochutnat na snídani nebo automatech na občerstvení a na jídlo. Je možné zvolit typ pokoje: soukromý (2 až 4 lůžka, zdá se mi s koupelnou a toaletou na pokoji) nebo noclehárna (myslím 6 až 10 lůžek), vyhrazeno pouze pro ženy nebo muže nebo smíšené. Byl jsem v pokoji pro dívky se 4 lůžky, s koupelnou a toaletou. Velmi čisté, prostorné, dobře obsluhované, se zabezpečenými osobními skříňkami pod postelí, TV, fénem v koupelně, nočním stolkem, osobní elektrickou zásuvkou, povlečením a ručníky. Možnost nechat svůj kufr v zabezpečené skříňce celý den v prvním patře za 8 €, pokud se necítíte jisti lidmi ve vašem pokoji. Pouze nevýhoda: jediná pračka a sušička ve společné kuchyni, ne skvělé. Doporučuji!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Ludovic
9 červenec 2019
9.9
Skvělé
Snadný přístup, pohodlné, rozložení, ... Doporučuji, že je super pohodlné.

V tomto hostelu jsme měli velmi příjemný čas. Pokoj velmi dobře vybaven, není nic chybí v pokoji A navíc jsou super pohodlné. Čistota nahoře. Velmi výhodná poloha s 1min od hostelu: vlakové nádraží, metro, tramvaj a autobus. Půjčovna kol na místě. Společná kuchyň. Velmi pěkný hostel. Jen dva body ke zlepšení: snídani trochu příliš základní a podzemní parkoviště je příliš drahé. Recepce a personál k dispozici a velmi příjemný. Pokud se musím znovu vrátit na toto místo, není pochyb.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Alane
18 červen 2019
9.0
Skvělé
Dobrá recepce a především velmi dobře umístěna pro dopravu

Děkujeme za vaše přivítání, měli jsme velmi dobrý pobyt.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Marisha
17 červen 2019
4.0
Nebylo to tak, jak jsme očekávali.

Měli jsme rezervované 4 lůžka v pokoji a celková částka byla 195 eur na aplikaci, ale trvalo 203 eur. Hoteloví lidé říkali, že to byla nějaká státní daň. Byli jsme přiděleni jeden pokoj, ale na postelích neměli matrace, takže jsme si na recepci stěžovali. Recepční byl docela hrubý řekla, že teď budeme mít všechny 3 lůžka ve třech různých pokojích, protože 4. osoba tam nebyl, ale my jsme zaplatili za všechny 4 lůžka ačkoli. Byli jsme přiděleni tři lůžka ve třech pokojích, které jsme se snažili požádat, ale řekla, že se vrátí další den. Byli jsme tam dva dny, takže jsme se přizpůsobili, protože to byla nová země, co jsme neměli dělat dál.

4
Prostředí 4.0
1
Personál 1.0
8
Umístění 8.0
5
Čistota 5.0
3
Vybavení 3.0
6
Bezpečnost 6.0
1
Hodnota 1.0
Camille
5 červen 2019
8.0
Výborně
Malý pokoj, ale velká koupelna, pěkný pobyt

Personál spíše přátelský, cena baru poměrně drahá, společný prostor velký a pěkný

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
jonathan
14 květen 2019
8.1
Výborně
8

dobrá hodnota za peníze, dobrá poloha pro veřejnou dopravu.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Julie
14 květen 2019
9.0
Skvělé
Pohodlí hotelu, setkání a další

My (dvě kamarádky) jsme strávili 4 noci v hostelu a byli příjemně překvapeni kvalitou zařízení (lobby, bar, pokoje, koupelna). Tam je vše pohodlí hotelu, s výjimkou, že budete sdílet svůj pokoj s ostatními lidmi. Je třeba mít na paměti, že se jedná o ubytovnu pro mládež, což znamená, že si vzájemně odpouštíte spánek / bdění / sprchování a respekt.

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Julio
16 duben 2019
7.7
Velmi dobrý
Dobrý hostel obecně.

Hostel se nachází hned vedle stanice metra, která umožňuje velmi rychlý přístup do centra města. Čisté prostory, dostupnost šaten v místnosti pro uložení osobních věcí. Velmi tiché a pokoje jsou dobře zvukotěsné. Zaměstnanci na recepci se vůbec neusmívají, ale zdá se, že je to pro holandštinu zvláštní. Hostel rezervovat při pobytu s přáteli.

6
Prostředí 6.0
5
Personál 5.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Marion
28 únor 2019
9.4
Skvělé

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Yi
2 leden 2019
8.7
Výborně
Stejně jako to moc

V blízkosti je supermarket a vlaková stanice a doprava je velmi výhodná. K dispozici jsou kuchyně, které nabízejí teplé jídlo a další.

9
Prostředí 9.0
7
Personál 7.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Romain
10 prosinec 2018
9.3
Skvělé
Top.

Propre, bon état.

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Marie
20 září 2018
8.6
Výborně
Bien mais chère

Auberge de jeunesse très sympa, propre, et bien localisée (a côté des bus et des métros!). Seul hic, le prix!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
5
Umístění 5.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
5
Hodnota 5.0
Charlotte
5 září 2018
1.4
Personnel très sympa ! Auberge immense donc impersonnelle dommage !

Très bon accueil, espaces spacieux et propres. Auberge impersonnel car très grand. Dommage de devoir payer en plus un casier pour mettre ses valises en attendant la chambre !

2
Prostředí 2.0
2
Personál 2.0
1
Umístění 1.0
1
Čistota 1.0
1
Vybavení 1.0
2
Bezpečnost 2.0
1
Hodnota 1.0
carole
29 srpen 2018
9.4
Skvělé
si toutes les auberges pouvaient être comme celle là!

rien à redire, je reviendrai.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Ma
14 srpen 2018
8.0
Výborně
Trato excelente

Los días que hemos estado, hemos recibido buena atención, comunicación en español con recepción. Nos han facilitado toda la información que hemos necesitado para desplazarnos por esta preciosa ciudad. Gracias !

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
the
10.0
Skvělé
Keep it up!!

Just like what everyone else is saying, it truly is in a great location. The rooms were very clean and spacious. Good common area. Lovely people. Keep it up!!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Mara
10.0
Skvělé
Delighted

The location is perfect, the room was very clean, friendly staff, we loved our stay! So happy I found this property.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s