Montreal - M Montreal

9.3
Skvělé
9.3%
Prostředí 9.3
9.5%
Personál 9.5
9.3%
Umístění 9.3
9.4%
Čistota 9.4
9.3%
Vybavení 9.3
9.4%
Bezpečnost 9.4
9.2%
Hodnota 9.2
  • Laurine
    Perfektní, top, pěkné výhody
  • Mathilde
    Velmi dobrý hostel, velmi příjemný personál!

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Laurine
10 listopad 2019
10.0
Skvělé
Perfektní, top, pěkné výhody

Skvělý hostel s soukromí díky závěsu a krásné koupelně v místnosti ke sdílení. Snídaně je dobrá s ovocem a vejci jako bonus. Volné aktivity nabízené hostelu jsou také velmi dobré. Stručně řečeno, skvělá hodnota!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Mathilde
27 srpen 2019
9.3
Skvělé
Velmi dobrý hostel, velmi příjemný personál!

Velmi dobrý hostel, personál vždy k dispozici a super vstřícný, velmi dobře vybavený, moderní a čisté prostory, bar, lázně, zákoutí na chlazení, spousta aktivit atd ... Byt na výlet do Mount Royal, kde náš průvodce nevěděl, jak jít a ztratil nás ... Ale žádný problém, doporučuji 100% tento hostel!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Salomé
29 červenec 2019
9.7
Skvělé
Auberge Au Top

Moje sestra a já jsme strávili 3 noci v M Montrealu! Skvělé místo! Velmi pohostinní lidé, kteří dávají všem to, co dělají; program aktivit na celý týden ... Poloha je perfektní, 1 minuta od hlavní třídy a 15 minut od starého Montrealu. Pokud jde o samotné zařízení, je to nejlepší! Velmi velký a obzvláště kompletní! Pokoje jsou prostorné a čisté, sprchy a Wc navíc na chodbách. Super pěkný bar, střecha se 2 vířivkami, pracovní místnosti, ostatní do chladiče. Opravdu skvělé, mám v plánu vrátit se do Montrealu a spát v M bez pochyb.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Beatrice
28 červen 2019
8.9
Výborně
Vřelé přivítání pohodlné pokoje dobrá geografická poloha v blízkosti centra města

Doporučuji tento hostel trochu drahé však

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Benedetta
5 červen 2019
9.4
Skvělé
Rodinná atmosféra, čistota, velmi dobré řešení soukromý pokoj

Hostel vás přivítá velmi srdečně, společné prostory jsou velmi dobré a soukromý pokoj je opravdu skvělý! Velmi pozorný k čistotě

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Agathe
31 květen 2019
9.3
Skvělé
Auberge nahoře!

Dobře umístěný hostel, s úsměvem a příjemný personál. Bar v hostelu, vše je funkční, postele jsou pohodlné a ložní prádlo je poskytováno Aktivity na vrcholu a jaccuzi na střeše s neuvěřitelným výhledem doporučuji!

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
thibault
25 květen 2019
9.0
Skvělé
Příjemný pobyt

Hostel vřele doporučuji Čistota nic říci Jen nevýhoda mizení mých dvou potravin, pokud ne RAS

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Mathieu
12 duben 2019
9.7
Skvělé

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Nouredine
9 duben 2019
9.7
Skvělé
velkolepý

Vynikající hostel, který doporučuji v Montrealu

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
isabelle
1 duben 2019
9.0
Skvělé
Velmi pěkné místo, vynikající přivítání!

Rádi vás navštívíme!

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Damien
25 březen 2019
10.0
Skvělé

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Clarisse
14 srpen 2018
9.9
Skvělé
Confort, convivialité, propreté, ambiance festive, le top !

Tout était parfait dans cette auberge : le personnel super sympa, les locaux propres et modernes, la grande cuisine, la grande salle à manger, le petit-déjeuner, le rooftop avec piscine, le bar au sous-sol ouvert jusqu'à 3h. Quand aux dortoirs, j'en ai jamais vu de pareils : chaque lit, même superposé, est comme une mini-chambre avec rangements, prise électrique, lumière individuelle, rideaux pour s'isoler. Lits confortables. Une carte magnétique donne accès au bâtiment et à la chambre à toute heure. Casier sécurisé, apportez votre propre cadenas. Top pour faire des rencontres quand on voyage seul ou entre amis. Plutôt pour les jeunes car parfois les soirées finissent tard, les chambres ont une bonne isolation sonore mais vous pourriez être dérangé par vos camarades de chambrée. L'auberge a un snack-bar où vous pouvez acheter un panini, un café ou un gâteau pendant la journée. Laverie avec lave-linge et sèche-linge. Wifi nickel. Proche métro, commerces, restaurants...

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Eve
27 červenec 2018
10.0
Skvělé
Très bonne auberge propre avec une très bonne ambiance.

Beaucoup d’activités sont proposés. L’auberge est très bien située avec une terrasse sur le toit très agréable.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Belinda
17 červenec 2018
7.3
Velmi dobrý
Super en famille

Superbe auberge bien propre, personnel très accueillant et serviable, beau roof top, bon bar, bonne ambiance. Y sommes allés avec des enfants allant de 7 à 15 ans. Bien situé. On y retournera

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
5
Hodnota 5.0
Christophe
31 březen 2018
10.0
Skvělé
Expérience à recommencer

J'ai bien aimé mon séjour, rien à changer !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Marjorie
26 listopad 2017
9.1
Skvělé

Super auberge. Très bien placée à proximité du métro. Personnel accueillant.

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Chris
9.1
Skvělé
Cool hostel in Montreal

This hostel is super cool. Hot tub on the roof top,. New dorms with a clean building. The bar has good vibes and the location is great..

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

I would definitely recommend this hostel - the dorm rooms are spacious and clean with ensuite bathroom. The staff are really helpful and friendly, and the location is excellent - the airport bus stops 2 blocks away and its near a major metro station, as well as being in the centre of The Village, with loads of restaurants and bars nearby. There is also a supermarket and liquor store just around the corner. Most of all, the atmosphere was great - I met loads of friendly people during my stay.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.9
Výborně
Rien a redire sur cette auberge de jeunesse. Tout est réuni pour y passer un très bon séjour, chambres modernes, emplacement idéal, bar en sous sol et soirées a thèmes tous les soirs. Allez y les yeux fermés...

Superbe Auberge Superbe ambiance

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Free luggage store and use of computers Clean dorm rooms

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Leesa
10.0
Skvělé

This was one of THE BEST hostels I have stayed at, and I have stayed at many! I really loved the location, the cleanliness of the kitchen area, rooms, bathrooms, and the entire place! The staff was extremely helpful, and very very friendly, as well... I really loved the fact that we could cook in this hostel and our room came with a small fridge, as well... They hostel offered many activities, and i chose the free walking tour, with Claude.. which was really great! I loved this place and highly recommend it to everyone... I stayed for 5 nights and met a lot of really nice people... Breakfast was included, too. Thanks M!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.4
Výborně
Bien située près de métro et gare d'autobus, quartier sympa. Personnel sympa. Tout est neuf, chambre un peu petite.

Très bien

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.9
Skvělé
Très bon établissement, personnel agréable et souriant. Les chambres sont belles, propre. Elle est également très bien située, en plein coeur de Montreal. Je recommande vivement !

Très bonne auberge !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Friendly staff, great breakfast and location

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Craig
10.0
Skvělé

The location is convenient to most attractions in Montreal. It is only a 20-minute walk to the Old Quarter. Staff was very friendly and accomodating. They offer a number of complimentary activities each week. For example, they provide free walking tours of the Old Quarter on Sunday mornings. There is a great bar in the basement with happy hour each evening. Private rooms are spacious and clean. My room had satellite TV and AC.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Evgenia
10.0
Skvělé

Best hostel anywhere

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
2.0

Nothing really

2
Prostředí 2.0
2
Personál 2.0
2
Umístění 2.0
2
Čistota 2.0
2
Vybavení 2.0
2
Bezpečnost 2.0
2
Hodnota 2.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Honestly the best hostel I've ever been to! Clean rooms and common areas, funky bar with nightly activities and great happy hour prices, friendly staff, towels and soap provided in bathrooms, spare bathrooms on each floor if yours was in use. I wanted for nothing!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jeffrey
10.0
Skvělé

The perfect Hostel. From the cleanliness to the bar downstairs. The staff were great assistance!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Roger
10.0
Skvělé

It was geared towards a younger crowd, had a very fun environment. I felt very safe during my stay.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jason
10.0
Skvělé

The environment makes it really easy to meet others, and the staff were helpful and fun. One bar tender took us out to a club after his shift ended, which was really cool to see.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Great place to stay all the staff are friendly and the hostel itself is clean!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Djeniffer
8.0
Výborně

It's near St catherine street

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

M Montreal was an excellent place to stay. It was very close to the Metro and also quite walkable to the old city. The staff were very friendly and the accomadations were all super clean and comfortable.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Paulo
10.0
Skvělé

Very good rooms and bar.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Christiann
8.0
Výborně

The room for four is confortable and have enough space. The front desk people are amazing especially Catherine (thank you very much, Catherine). She is a very easygoing person but all staff are ready to help you all the time. The towels are changed every day.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Wilhelmine
10.0
Skvělé

The best value for money hostel ever. It is newly renovated and includes a super water filtering machine. Staff was friendly and helpful and the location is simply fantastiv. As mentioned later, we had to switch rooms to another hostel of the same company (also ok), but not to compare with m-montreal. All in all we would come there again - IF we can stay in the same building for the whole duration.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Miriam
9.0
Skvělé

The bedrooms and bathrooms are very clean. Also, the staff is very friendly. Surprisingly, there was a girl in the reception that was from Barcelona and talked with us in catalan, it was so funny!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Keith
10.0
Skvělé

The staff were friendly and accommodating, and were always willing to have a bit of fun with the guests. Everything was always spotless and fresh towels free daily to your room. Literally 24/7 fresh coffee. A great part was probably the kitchen, which is amazing and well stocked. They make the breakfast croissants there, which is very cool. The bar downstairs is amazing, and wouldn't be out of place on a high street somewhere. ATM (which accepts international cards i.e. VISA Debit) located here aswell.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

This hostel looks even better than the pictures! Really really great decor and style, and the basement bar is perfect for hanging out. We had a group of 33 people and the M-Montreal was extremely helpful with booking rooms that were close to each other and fit us all in perfectly. We loved our stay!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Aline
9.0
Skvělé

Its very well located, clean a new. I loved the staff! I had a really good experience staying there. Thank you!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Excellent free guided city tour; friendly staff willing to help out; very nice social vibe with people having a lot of contact; bar activities every evening different

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

M Montreal is one of the best hostels I have stayed at. The staff were extremely friendly and helpful, the beds were comfy, the croissants at breakfast were delicious, the location is central, and the showers are amazing!!!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

The owner is down to earth super nice to the gest

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Samantha
10.0
Skvělé

This hostel is more like a hotel. Big breakfast, fresh towls ever day, clean, comfortable and sound proof from the nightclub downstairs.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
Très bonne auberge, personnel vraiment sympa, chambre impeccable, très propre, je recommande !!!

Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s