Paříž - Le Village Montmartre by Hiphophostels

8.9
Výborně
8.8%
Prostředí 8.8
9.2%
Personál 9.2
9.3%
Umístění 9.3
8.5%
Čistota 8.5
8.6%
Vybavení 8.6
9.0%
Bezpečnost 9.0
8.7%
Hodnota 8.7
  • Mélanie
    Velmi dobré místo i s dětmi. Dobře vybavené a dobře umístěné!
  • SANDRINE
    Hodnota za peníze velmi správná

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Mélanie
18 září 2019
8.4
Výborně
Velmi dobré místo i s dětmi. Dobře vybavené a dobře umístěné!

Zůstaňte pár dní s malými dětmi. Skvělý domov, neposkvrněný pokoj a terasa jsou velmi příjemné k odpočinku! Děti také ocenily místo. Hostel je také umístěn 2 minuty od metra a v klidné ulici v noci. Malý byt pro třídění odpadu, který není na místě ... V současné době je škoda vložit do koše všechny plasty, kartony, plechovky a dokonce i skleněné láhve, zatímco oni může resservir .... myslet! Děkuji v každém případě za uvítání!

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
SANDRINE
17 srpen 2019
9.3
Skvělé
Hodnota za peníze velmi správná

Snídaně není dostatečně bohatá za 6 EUR.

5
Prostředí 5.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
jean
15 červen 2019
7.7
Velmi dobrý
Dobré a čisté

Příjemné, jednoduché a čisté

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Angélica
8 leden 2019
9.0
Skvělé
Excelente

Súper recomendado!

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Kim
28 prosinec 2018
10.0
Skvělé
Byl to skvělý čas!

Měl jsem tam příjemný čas. Pracovníci jsou tak laskaví a teplé. Řekli mi všechno o Paříži. V tomto hostelu jsem byl tak pohodlný. Děkuji vám za pomoc. Uvidíme se. Cestování se doporučuje korejským studentům. Místo je také jen 30 minut chůze do centra Paříže a těsně pod Montmartre Hill. Neměli byste jít příliš pozdě. Jsem pozdě, ale nic se nestalo. Nevím. Doporučuji vám, abyste mluvili s lidmi ~

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Veronica
5 listopad 2018
8.0
Výborně
Highly reccommended.

The hostel is in a beautiful location, on Montmartre hill, less than 5 min walk from the Sacre Coeur Cathedral. There is a metro station in about a 3 min walk and a supermarket right in front of it, very handy. Around the hostel there are also several shops for suovenirs and typical food. The hostel was very clean and so were the room and the bathroom. Clean sheets were provided. There is a storage room for keeping the luggage safe. The room for 4 was big enough.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Gaelle
10 listopad 2018
9.4
Skvělé
Parfait !

Super accueil, ambiance très agréable, hôtel très très bien situé, le dortoir pour 4 simple et efficace, super pour les enfants (6ans) nous reviendrons !

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jeffrey
18 říjen 2018
10.0
Skvělé
Très agréable

J'ai passé un super moment chez vous et reviendrai sans hésitations si je retourne sur Paris !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.6
Velmi dobrý
Nous avons été parfaitement bien accueillies, par chacun des réceptionnistes, bien conseillées, bien orientées. Le lieu a du charme, est propre. Aucune tricherie quant à la situation de l'auberge, vue sur le Sacré cœur. Terrasse très agréable. Endroit idé

accueil efficace, situation idéale et comme promise, confort

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně
Bon accueil et très courtois, drap sale à mon arrivée, j'ai du dormir sur la couverture.

Bon accueil et très courtois, drap sale à mon arrivée, j'ai du dormir sur la couverture

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
2
Čistota 2.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.9
Skvělé
Nous avons passé un très agréable séjour de 2 jours en famille (enfants de 7 et 10 ans). La chambre vers la terrasse était très bien; seul bémol: l'humidité désagréable dans la salle de bain. L'accueil est chaleureux et le petit déjeuner copieux. La dame

Parfaite escale au coeur de Paris

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Kalin
10.0
Skvělé

The staff was amazingly helpful and friendly! Also tons of nice people to chat, drink and explore the city with. One of the best hostels I have stayed with.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.3
Skvělé
Doppelzimmer war sehr gemütlich Frühstück war ausreichend wenn man gerne süß frühstückt :-) Personal sehr freundlich, die vier Freigetränke für die Bar waren sehr cool Einziges Mango: am zweiten Abend ging das Klopapier auf dem einzigen für alle zu benutz

Empfehlenswert

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Leanne
10.0
Skvělé

Excellent location, 2 minutes from Anvers Metro. Staff amazingly friendly and helpful. Rooms basic but exactly what you'd expect for a hostel. The communal areas are a nice extra with a pleasant atmosphere.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Rebecca
9.0
Skvělé

Great kitchen (rare in a hostel) friendly and helpful staff always, great views, Awesome old house!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

very friendly stuff, very central location, you can basically walk to all important places in paris

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Michael
8.0
Výborně

Air condition can be controlled from within the room for 24 hours.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Debra
10.0
Skvělé

Well this place sold me to hostel staying. The staff were fantastic, I can't think of anything bad to say. I must have struck particularly lovely hostel mates because I will be back. Can I admit to the fact that I am middle aged and no one made me feel out of place. I felt safer than I feel in hotels on my own.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Sarah
10.0
Skvělé

The rooms were really nice and spacious. They were clean and well decorated. There were plenty of outlets to charge devices. It had an amazing view. The front desk staff were very friendly and helpful.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.6
Velmi dobrý
The staff was good. co-operative. I actually loss my baggage in airport and asked for their internet for sending mail to lufthansa, staff helped me to send the mail using their PC. stay is really good. clean room, especially bathroom, near to the famous c

My two day limited stay was really nice

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
2
Hodnota 2.0
Melanie
9.0
Skvělé

location, free breakfast and secure lockers in the room

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

the staff were amazingly helpful. i had a million questions about what to see and do and thez spent so much time mapping out an itinerary! really honestly lovely people who work there around the clock-

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

Nice atmosphere - very clean and the staff were friendly

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Zeeshan
8.0
Výborně

Very friendly, clean and nice atmosphere

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

The stuff was very very helpful and friendly, nice place and nice people.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Szilvia
10.0
Skvělé

Everything, the excellent lication,the welcoming staff,the terrace with a view to Sacre Coeur...everything.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Atmosphere and character

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Eleanor
9.0
Skvělé

Staff is superb! Super super nice, helpful, and welcoming. Great hostel bar, comfy beds and hot showers. The neighborhood is great but walk a block away and it gets a bit sketchy. But it's right near the metro so the location is very convenient. Second time I've stayed here. I've stayed in at least seven different hostels in Paris and it says something that this is one of the only ones I've revisited.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Colin
9.0
Skvělé

Good location near metro and at foot of Buttes Montmartre. A building of character. Clean room and quiet. Staff friendly. Buffet style breakfast was OK, especially having plenty of coffee.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.4
Skvělé
Etablissement propre ,sécurisé et je dirai presque familial.

super.J ai été reçue divinement bien .le réceptionniste tres dévoué

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Location, people.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
José
9.0
Skvělé

Everything of It

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Lucy
10.0
Skvělé

Excellent location (literally a minute away from the Sacre Coeur and very close to Metro stops), clean and comfortable rooms, breakfast provided (crossaints, bread, cereal, hot drinks, orange juice) was great given the price of the hostel

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Guilherme
9.0
Skvělé

This is my first time in this hostel. I've stayed in a private room for two nights, the room is good. The staff is very friendly. The breakfast is good as well. The location is excellent, close to Sacre Coeur and two metro stations.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Position

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Andressa
8.0
Výborně

The atmosfere is very cozy and nice. The kind of hostel you can easily meet people from all over the world. Food easily accessed in the surroundings.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Thais
9.0
Skvělé

Friendly staff, clean and tidy room, good breakfast, good location.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Very cool terrace and nice rooms

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.7
Skvělé
Première expérience en auberge de jeunesse Une très bonne découverte Nous reviendrons régulièrement sur paris et nous n'hésiterons plus quant au logement!!! Seul bémol nous sommes en France un accueil en français serait le bienvenu plutôt qu'un accueil

Une agréable surprise!!!

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
welcome staff , good location , safe

welcome staff , good location , safe

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
5.1
Nous avons séjourner une nuit dans cette auberge (en chambre double privative) avec une amie. Chez Village Hostel, dans les 105€ du prix de la chambre, vous avez droit à la : - une douche dont le tuyau est completement mort et qui fuit de tous les cotés -

Ideal pour choper la gale

5
Prostředí 5.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
1
Čistota 1.0
4
Vybavení 4.0
7
Bezpečnost 7.0
1
Hodnota 1.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

Breakfast was great. Staff were great (especially American living in Nice - amazingly helpful). Kitchen facilities (even though we didn't use them) were great. Close to Sacre Coeur Close to Metro stations

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Chouette séjour, auberge très bien placée, accès au métro facile.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Se portaron muy bien, hablan todos los idiomas, te tratan muy bien, muy buena situacion, regular la limpieza.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
8.4
Výborně
Merci....

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
6
Vybavení 6.0
9
Bezpečnost 9.0
7
Hodnota 7.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s