Paříž - Le Regent Montmartre by Hiphophostels

8.3
Výborně
7.9%
Prostředí 7.9
8.4%
Personál 8.4
8.6%
Umístění 8.6
8.1%
Čistota 8.1
7.9%
Vybavení 7.9
8.5%
Bezpečnost 8.5
8.3%
Hodnota 8.3
  • delphine
    velmi pěkné
  • Julien
    Čisté, dobře umístěné, levné a příjemné

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

delphine
20 únor 2020
8.4
Výborně
velmi pěkné

Velmi pěkné ubytování, čistý, přátelský personál v blízkosti metra, které usnadňuje cestování během pobytu

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Julien
15 leden 2020
8.7
Výborně
Čisté, dobře umístěné, levné a příjemné

Regent je dobře umístěn a má velmi dobrou hodnotu za peníze. Zůstali jsme pouze v hostelu, takže pro ty, kteří mají nižší rozpočet, je to perfektní a jsou zde také pokoje pro rodiny a další. Pokoj 6 neměl v místnosti sprchu, čtyři pokoje ano, což je jednodušší.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Colette
17 prosinec 2019
8.3
Výborně
Dobré přivítání pěkný pokoj dobrá loterie

Všechno je v pořádku

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Alexandra
17 srpen 2019
8.7
Výborně
Regent montmartre ideální pro turistický pobyt

Velmi vřelá a přívětivá ubytovna ..... Skvělá lokalita 1 min od metra nedaleko malých obchodů s potravinami a vedle posvátného srdce ... Setkáváme se s mnoha různými národnostmi, které jsou velmi obohacující, ale také trochu hlučné některé noci v závislosti na mládí na místě ... Dokonalé vybavení kuchyňského povlečení ..... Radím

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Fabien
13 srpen 2019
4.0
NEJSTE ÚSPĚŠNÝ PRO RODINY

Byli jsme velmi zklamaní webovou stránkou hostelu, prostorem pro rodinu bez provzdušňování, v noci jsme museli otevřít okno, ale rozruch. kuchyňský kout je příliš malý a lidé, kteří jej používají k vaření, nerespektují pokyny k čistotě (nádobí není vyrobeno, velmi špinavý ručník) a nedostatek nádobí. jediná dobrá věc je umístění.

2
Prostředí 2.0
2
Personál 2.0
10
Umístění 10.0
2
Čistota 2.0
4
Vybavení 4.0
6
Bezpečnost 6.0
2
Hodnota 2.0
LAURENT
17 červen 2019
7.7
Velmi dobrý
Žádné stížnosti

Někdy trochu hlučný

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
léa
26 únor 2019
9.1
Skvělé
Pěkná a praktická ubytovna

Velmi pěkný hostel, dobře postaven kolem Paříže. Velmi dobrá adresa

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
lionel
22 únor 2019
10.0
Skvělé
Dokonalý domov a skvělé umístění

Hodlali jsme recepci, hotel, jednoduchost rezervace: nic, co říci

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Aymeric
4 únor 2019
7.7
Velmi dobrý
Pohodlné a příjemné

Pokoj, jak je uvedeno na webových stránkách, velmi pohodlné a příjemné

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
6
Bezpečnost 6.0
10
Hodnota 10.0
valerian
2 leden 2019
10.0
Skvělé
Superbe auberge !!! Mieux qu un hôtel

Auberge idéalement placée au pied de Montmartre et du métro. Très propre, chambre spacieuse et confortable. À réserver sans hésitation.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Stephane
13 listopad 2018
6.9
Dobrý
Bonne auberge mais très bruillante

Je me suis retrouvé dans une chambre avec un voisin qui parlait très fort au téléphone et faisait des allez-retours toutes les deux minutes entre le couloir et la chambre jusqu'à 1h du matin. Ensuite j'ai eu le droit à des enfants qui courraient et hurlaient dans les couloirs vers 2-3h du matin. Ma nuit a été très pénible et je n'ai presque pas dormi. Sans ça l'auberge est propre et confortable

1
Prostředí 1.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Julien
7 listopad 2018
9.9
Skvělé
très bien

cadre agréable et convivial qui a répondu à nos attentes familiales, l'équipe d'accueil très sympa, bonne literie

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Alexandra
24 říjen 2018
9.4
Skvělé
Super petite auberge de jeunesse

Accueil très sympa, très bonne situation géographique, chambres propres et super qualité de literie pour le lit 2 places. Un petit bémol pour les lits superposés qui grincent énormément.

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Samia
18 říjen 2018
8.3
Výborně
Idéalement située et convivial

L'Auberge est située idéalement pour se promener dans le quartier de Montmartre, toute commodité autour. L'équipe est agréable. Le lieu est très sympa

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Anne-Claire
10 říjen 2018
8.6
Výborně
Très-bien située, propre, accueil chaleureux

L'auberge est très-bien située, elle est à quelques mètres de la station de métro et du Sacré-Coeur. En plus de l'accueil chaleureux, les locaux sont propres, et assez spacieux avec beaucoup de charme.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Las habitaciones son adecuadas y las zonas comunes son pequeñas pero agradables.

¡Lugar acogedor y estancia agradable!

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
6.3
Dobrý
Moquette très vieille,

Un peu vieillot,mais propre,

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
0
Vybavení 0.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
C'est un endroit très agréable

Accueillant, bien situé, coquet

Jméno cestovatele
8.9
Výborně
Accueil chaleureux, une bonne ambiance dans les fêtes de l'an, un emplacement stratégique pour visiter les monuments de Paris. Bon rapport qualité prix.

Bonne ambiance, emplacement parfait pour visiter Paris, je recommande

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
8.1
Výborně
Tres bel etablissement. Propre et bien situe. Personnel agreable. Les espaces commun et la presence d une laverie est tres utile. L internet marche tres bien dans les chambres. Pas de points negatifs pour moi. Je recommandes.

Super

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
6.1
Dobrý
Propre, bien situé, et agréable

Bonjour, nous avons passé un très agréable séjour , l'equipe aussi a été super

4
Prostředí 4.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
5
Vybavení 5.0
5
Bezpečnost 5.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

Clean hostel. Friendly staff.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Sushant
9.0
Skvělé

The way that they have managed everything, you get clean sheets then you can drop them conveniently while going out. Laundry facility is provided, you can even use an iron and also use the kitchen to cook. The computers are always working so if you can't fall asleep, you can always go to the lounge and olay games there while some music is being played. Breakfast quality is good. The location is very good, the famous nightlife pigalle district is just 3 minutes walk plus there is the train station right in front of the hostel I think all these features are too much for a budget hostel so I like this one.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
8.3
Výborně
This was a quite cramped hostel as rooms were small and areas to chill and relax were almost non existent. However the Metro station was at the door and staff were very helpful and accommodating. Since I only wanted a decent bed and a good shower I was ha

A great location and easy access to metro

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Fabian
9.0
Skvělé

I never stayed in a Hostel so communicative! I travelled alone but every day of my stay I got to know new people who accompanied me to the city or to a bar. Incredible! In my opinion this is due to the many common spaces, where people from all rooms have the possibility to meet. Directly located next to the Metro-Station Anvers, you can reach the Heart of Paris in about 7-10 minutes, but the direct Neighborhood is also really amazing and much more authentic than the touristic places close to the Seine. The reception staff is really nice and helpful. If you enjoy the typical flair of staying in a Hostel, this is your place to be!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Sarah
10.0
Skvělé

The location was perfect next to the metro even though the area is not very safe. The staff were all super friendly.I met different ones everyday and they all were nice to me.I guess they all speak English and Spanish,too! Free Wifi and it worked pretty well everywhere

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.4
Výborně
Très bonne auberge. Ne paie de mine en façade mais dès qu'on rentre, c'est le bonheur! Personnel super sympa, chambres, salles de bains et pièces communes propres et une ambiance du tonnerre! Je recommande à tout le monde.

Génial!

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
6.0
Dobrý

Close to metro stations and Gare Du Nord station.

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

It had a great view of Sacre Coeur, and the staff was very friendly and helpful.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Quirky interior, but comfortable and spacious. Staff were very friendly.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
AROOP
8.0
Výborně

The location of the property and nice minute information provided by the reception.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jitendra
9.0
Skvělé

wifi, kitchen and location were very good

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
David
10.0
Skvělé

The staff were very friendly and helpful. There was no problem dropping off luggage in storage before check in and after check out. They were always interested in my plans for the day and offered some very helpful suggestions. It is very close to Anvers metro station and there is plenty to see and do right on the doorstep.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Great location, fantastic helpful staff, value for money.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Ahmed
9.0
Skvělé

The location and price makes it a very good place to stay. The level of cleanliness is acceptable and the staff was very friendly.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

N.A

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Christopher
9.0
Skvělé

Breakfast, helpful staff

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Brenda
10.0
Skvělé

É um ótimo lugar que permite a melhor estadia e aproveitamento de Paris. Super recomendo!!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Staff extremely helpful. Fabulous location and we were lucky enough to have a direct view of Sacre Coeur. Good breakfast. Free safety deposit box.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.1
Výborně
tres bel emplacement prix correct bonne ambiance chambre agreable petit point faible manque une visibilite certaine pour rentrer la premiere fois dans l hotel ouverture de la porte sonnette mal indiquee moins important un expresso pourrait etre proposer e

tres bon acceuil chambre agreable manque de la visibilite pour penetrer dans l hotel

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
6
Čistota 6.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
jennifer
9.0
Skvělé

The staff were so friendly and helpful (and very patient with an irate guest while we were checking in!!!). The common areas, kitchen and toilets were all spotless. We got upgraded from a 6 bed dorm to a 2 bed private room when we arrived which was brilliant! Can't comment on the dorms but our room was great...Tv, comfy bunk beds, sink with toiletries, enough room for 2 people to get around without squashing each other. Location was very good...right across from Anvers metro stop. Safe and pretty surroundings in lovely Montmartre.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Very easy to find and a quick walk from Gare Du Nord. Fabulous, friendly, helpful staff. Extremely clean and comfortable. Superb location yet surprisingly quiet. We were in a twin room on the 6th floor and our room had the most incredible view of Sacre Couer. When we checked out the reception staff offered us the baggage storage facility without us even having to ask. From start to finish, they anticipated what we needed. The hostel is great, but the staff make it even better.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Alexa
7.0
Velmi dobrý

It had great value for money. Although expensive compared to other cities, Paris is extremely expensive and for what you get, it is a pretty good price. We had an on-suit bathroom and the shower had excellent water pressure.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
3.0
Les lits sont miteux, il n'y a aucune intimité ni confort ; cinq étages et ascenseur en panne ; l'accès internet (presque) inexistant ; la carte d'accès à la chambre fonctionne une fois dix ; le p'tit-déj est dégueu ; le quartier minable. Seul le personne

pur taudis à prix prohibitifs

5
Prostředí 5.0
7
Personál 7.0
1
Umístění 1.0
4
Čistota 4.0
1
Vybavení 1.0
1
Bezpečnost 1.0
2
Hodnota 2.0
Fedotova
8.0
Výborně

Very nice and friendly atmosphere

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Silvia
10.0
Skvělé

The best hostel ever!! Everybody is so friendly, the place is nice in a very good location! Super nice breakfast. I totally recommend!!!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Great atmosphere and clean common areas. Clean and comfortable rooms. Location really close to metro and Sacre Coeur.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

okay. good location

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

The breakfast is good. The location is good.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Fabienne
7.0
Velmi dobrý

The staff was very friendly and helpfull

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
8.3
Výborně
Pratique car, venant voir un concert, l'hôtel est situé à côté des salles de spectacles. Accès direct au métro et près de lieu de tourisme. L'accueil et la déco était super. Un seul bémol : j'avais réservé un dortoir de 6 lits mais comme ce n'était pas "p

Bon moment

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
6.7
Dobrý
personnel d'accueil compétant et disponible personnel de service aimable et souriant

emplacement parfait pour visiter Paris

6
Prostředí 6.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
8.7
Výborně
recommand

good

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
6.1
Dobrý
Toilette en dehors de la chambre et mauvaise odeur, douche sale et mauvaise odeur. Déjeuner "copieu" n'est pas copieu...

Très bien situé

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
3
Čistota 3.0
1
Vybavení 1.0
10
Bezpečnost 10.0
4
Hodnota 4.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Trés bien situé, accueil agréable. Les chambres sont peu spacieuses et l'entretien de la salle de bain laisse à désirer... Mais le lieu est agréable, le petit déjeuner complet est un plus et nous avons passé un trés agréable séjour!

Idéal pour séjour court. Bon rapport qualité prix

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně
Nous étions pas très jeune et pourtant nous avons apprécié ce lieu

TRES BONNE AUBERGE DE JEUNESSE

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
5
Vybavení 5.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý
l'accueil est sympa. côté hygiène c'est correct malgré le fait que l'on est trouvé des sous vêtements dans un casier de notre chambre. pas de chance, la seule nuit que nous avons passé a été agitée avec une personne qui hurlait et pleurait dans les couloi

correct

6
Prostředí 6.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé
Wir haben uns sehr wohlgefühlt.Die perfekte Unterkunft um Paris zu entdecken. Sehr leckere Croissants!Freundliches Personal! Preis-Leistung absolut okay!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.4
Výborně
Statt Plastikgeschirr eine Spülmaschine, sonst alles gut. Mehr Sauberkeit von den Benützern einfordern (Restaurantbereich/ Müll). Zimmer sehr sauber. (english: Instead of plastic forks, knives, spoons a dishwasher. Guests should be made more aware that t

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Excelente lugar, cerca al metro, cerca a sacre core,

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
8.7
Výborně
Muy agradable el hostal, a pesar de estar en un barrio que no es muy seguro para salir de noche, se encuentra a pasos del metro, lo que es muy cómodo, y la mayoría del personal de trabajo se esmera en tratar de comunicarse aunque no hable el idioma.

10
Prostředí 10.0
6
Personál 6.0
5
Umístění 5.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
6.7
Dobrý
Le personnel est vraiment sympathique. Petit hostel, plusieurs petits coins pour relaxer ou se poser quelques minutes pour prendre ses mails.Deux minutes du métro. Certaines chambres ont du tapis. Cuisine partagée pour les voyageurs.

6
Prostředí 6.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
4
Vybavení 4.0
7
Bezpečnost 7.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
EXCELENTE SERVICIO, ESTADO DEL HOTEL, PERFECTO. Lo único es que el desayuno es café y pan, no más. Las sabanas son limpias, ya que al llegar a uno se las dan en una bolsa cerrada.

Jméno cestovatele
EXCELENTE SERVICIO, ESTADO DEL HOTEL, PERFECTO. Lo único es que el desayuno es café y pan, no más. Las sabanas son limpias, ya que al llegar a uno se las dan en una bolsa cerrada.

Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s