Toulouse - La petite auberge de Saint-Sernin

8.7
Výborně
8.1%
Prostředí 8.1
8.7%
Personál 8.7
8.9%
Umístění 8.9
8.9%
Čistota 8.9
8.0%
Vybavení 8.0
9.0%
Bezpečnost 9.0
9.0%
Hodnota 9.0
  • Aurore
    Plně spokojen
  • Marie-Odette
    Hostel velmi dobře umístěný a velmi pěkný.

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Aurore
2 listopad 2019
10.0
Skvělé
Plně spokojen

Vřelé přivítání super večer k diskusi s ostatními snídaně je volitelná, výhodná, když ji nemůžete / nepřijmete polevou na dortu: je zde výtah

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Marie-Odette
25 říjen 2019
8.1
Výborně
Hostel velmi dobře umístěný a velmi pěkný.

Strávili jsme dvě noci, můj přítel a já, ve 4 lůžkovém pokoji. Skvělé přivítání, velmi příjemný personál. Poloha perfektního hostelu k návštěvě města, pěšky nebo na kole. Jednoduchá snídaně, ale "dle libosti" na 1 euro jsme se dohodli.

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
5
Vybavení 5.0
7
Bezpečnost 7.0
10
Hodnota 10.0
Sean
2 říjen 2019
10.0
Skvělé
Výborný malý hostinec.

Rozkošný malý hostinec se vším, co potřebujete, velmi dobře umístěný a velmi dobrý spánek pro krásné schůzky.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Philippe
19 září 2019
6.9
Dobrý
Krásná obecná atmosféra

Počátky nádherné organizace: ve vztahu k tichu vyžadovanému ve 22 hodin, měli byste zavázat, aby zhasli světla místností ve 22 hodin, protože na pochybách jsou někdy rozsvíceni až do 1 hodiny ráno. Velmi dobrá poloha. Hluk je však často pozorován na sousedních terasách až do 23:30, hlídač / strážce by mohl být ostražitý, i když tyto terasy nepatří do hostince. Dobrý příjem, ale trochu světla (žádné vysvětlení služeb nabízených jako dostupnost počítačů). Dobrá bezpečnost. Směšný čas na snídani nezanechává žádný prostor pro příležitost :-( Směs pokojů mohou některé dívky ..

7
Prostředí 7.0
6
Personál 6.0
9
Umístění 9.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
Marie
9 září 2019
8.7
Výborně
v teple a klidu

Příjemný personál, kompletní vybavení, příjemná atmosféra a tichý večer.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Guillaume
19 srpen 2019
9.6
Skvělé
Jak jsem řekl v knize, je to velmi živé místo.

Pokoje jsou čisté Majitelé jsou velmi pozorní Nájemníci jsou velmi přátelští a je snadné číst přátele se svými spolubydlícími. Samotný hostel je dobře umístěn pro třídy nebo návštěvy nebo dokonce chodit

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Jérémy
24 květen 2019
10.0
Skvělé
Velmi dobře

Velmi dobré pro zastávku v Toulouse

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Kiara
9 duben 2019
7.3
Velmi dobrý
Domácí zima, žádné vysvětlení a pokoj v pořádku

Zákazník je vítán k přezkoumání Dřevěné postele vrzat hodně Nicméně ceny jsou správné a umístění také

6
Prostředí 6.0
1
Personál 1.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
4
Vybavení 4.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Thomas
11 březen 2019
8.7
Výborně

10
Prostředí 10.0
6
Personál 6.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Delaney
10 prosinec 2018
9.7
Skvělé
Lovely

Good location, we had to walk through some sketchy areas to get there from the bus station but the hostel itself is in a pretty good spot. Very friendly staff, we got there at 12:35pm (after the reception office was closed) but they still let us put our luggage in the storage area until check in. The room was great, there were 5 of us in a 6 person room and it came with its own toilet and shower, and an equipped kitchenette. Overall we had a very agreeable time!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
MOHAMED
13 listopad 2018
9.3
Skvělé

Auberge propre et personnel acceueillant. Je recommande.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Guilllaume
2 říjen 2018
8.0
Výborně
l'accueil est bonne, le lieu est bien situé pour le tourisme.

Rien à dire si ce n'est que tout est bien.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Tiago
6 červenec 2018
9.7
Skvělé
Génial ! Tellement plus accueillant et chaleureux qu'un Airbnb ou qu'un hôtel. Je n'ai pas été déçu de mon choix. MERCI

L'auberge est très bien située, dans un quartier très agréable de Toulouse centre (pas très loin de la place capitole et de la basilique St Sernin). J'ai été reçu de jour, et suis resté 3 jours. Je n'ai pas eu la chance de m'intégrer au sein de ce petit groupe qui se renouvelait sans cesse, mais je ne doute qu'il permette de faire des rencontres agréables. La literie était très propre, tout comme l'auberge en elle même. Encore Merci. Tiago Martin

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Leticia
3 červenec 2017
Es céntrico, con fácil acceso las 24 h y las habitaciones están completas, con camas cómodas. El personal es muy agradable y las instalaciones están bastante bien.

Agradable y cómodo

miarka
10.0
Skvělé
Accueil sympathique, dans un quartier pas loin du centre. Chambre très bien avec coin cuisine équipé et salle de bain, espaces communs confortable

Excellent!!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
David
7.6
Velmi dobrý
L'auberge est bien située et propre.

Top location!

5
Prostředí 5.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
7
Hodnota 7.0
Justine
9.6
Skvělé
Accueil très aimable, chambres propres et agréables, coin cuisine et salle de bain bien équipées. Rencontre très agréable avec mon "colocataire" de chambre, très respectueux. Je recommande vivement cette auberge, notamment aux étudiants comme moi qui vien

Très agréable

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Michel
8.7
Výborně
Accueil sympathique, dortoir calme, équipement très correct

Très positif

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Boudi
8.3
Výborně
J'ai dormis deux nuits dans cette auberge que je trouve très correcte. Le personnel est très sympathique. Je recommande.

J'ai dormis deux nuits dans cette auberge que je trouve très correcte.

4
Prostředí 4.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
beryl
8.9
Výborně
super acceuil, merci!

chouette endroit

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Barbara
7.6
Velmi dobrý
correct dans l,ensemble

bonne etablissement

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
10
Hodnota 10.0
Camille
Chouette lieux, de belles rencontres, des locaux impeccables, des prix imbattables ! Seul petit bémol, peu de "collectif" est en place : peut-être pourrait-on proposer de faire la cuisine pour tout le monde à tour de rôle et manger sur la terrasse les jou

Chouette, pas cher, bien placé !

Marcos
7.0
Velmi dobrý
Quand on mélange les hommes et les femmes dans les chambres, il y a forcément un peu de gêne - à cause de la douche qui est juste à côté des lits, etc. Même à l'auberge, il faudrait un minimum d'intimité. Il manque un espace pour le petit déjeuner où on n

Manque d'espace

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
1
Vybavení 1.0
9
Bezpečnost 9.0
4
Hodnota 4.0
MONIQUE
10.0
Skvělé
Bon Accueil Auberge propre , pratique. Une adresse que je garde pour 1 prochaine visite. Merci.

Bon Accueil Auberge propre , pratique

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Valérie
6.1
Dobrý
J'ai reçu un très bon accueil, les chambres sont propres et la situation de l'auberge n'est ni trop près ni trop loin du centre ville et facile à trouver. Merci à l'équipe !

Très bon séjour passé dans cette auberge.

4
Prostředí 4.0
7
Personál 7.0
4
Umístění 4.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Fabrice
6.7
Dobrý
J'ai rencontré des gens de toutes sortes d'horizon ou de nationalité. C'est vivant et très bien situé.

Bonne adresse, convivial.

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
5
Čistota 5.0
5
Vybavení 5.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
gwendoline
8.4
Výborně
petite auberge sympa, accueil parfait, chambres propres

très bien!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
6
Bezpečnost 6.0
9
Hodnota 9.0
Donatien
8.6
Výborně
Je n'ai malheureusement passé qu'une seule nuit sur place et suis arrivé tard le soir. Je n'ai donc pas pu profité au maximum de la chambre, qui ma cependant marqué (même de nuit) par son aspect complet. Quant au personnel et à l'ambiance, je n'ai pas ren

Etablissement parfait pour mes besoins, que je recommande donc à quiconque

0
Prostředí 0.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

nice room with balcony

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
mohamed
7.7
Velmi dobrý
sympat comme endroit et propre, les gens qui gère l'établissement sont sympat aussi

bien

3
Prostředí 3.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Myriam
7.4
Velmi dobrý
Un lieu agréable où se rencontrent différentes cultures. Un véritable lieu de partage où l'on est bien accueilli, allez y le sourire aux lèvres et vous verrez que c'est un endroit de rêves !

L'auberge de Saint Sernin est vraiment un lieu unique

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

I arrived around midnight and as there was nobodyl working at reception at this hour I got some entry codes and info upfront: went very smooth. Big room. Nice neighboorhood.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Good hostel. A lot of bars etc in the near vicinity of the hostel. The rooms were decent-sized and each had their own kitchenette in it which was cool. Whilst I only stayed one night and didn´t engage with the hostel nightife etc, it appeared to have a good vibe going and would be a decent place to stay for longer if required (there isn´t much to do in Toulouse though).

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Arianne
9.3
Skvělé
Nous avons passé un beau séjour dans cet établissement et nous le recommandons.

Accueil chaleureux et bel endroit

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Catherine
8.0
Výborně
J'ai passé une semaine agréable au sein de la petite auberge de Saint-Sernin. Une bonne ambiance, chambre sympathique, personnel compétent, en bref : je recommande.

Excellent

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
jessica
9.6
Skvělé
c'est super, calme, chaleureux les personnel très aimable, souriant, accessible l’horaire d'accès aux chambres devrait être facilité pour les voyageurs

très sympa

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
emmanuel
4.1
L'hygienne est déplorable, les murs blancs sont noircis de saleté, la salle de bain un désatre. Je ne savais pas où me poser, ni m'installer. Je sais que les oocupants y sont pour beaucoup, mais ça a l'allure d'un squat. J'ai dormi dans des endroits plus

J'ai renoncé à y passer la nuit

1
Prostředí 1.0
5
Personál 5.0
10
Umístění 10.0
3
Čistota 3.0
3
Vybavení 3.0
5
Bezpečnost 5.0
2
Hodnota 2.0
Ekpoawan
7.7
Velmi dobrý
Pareil qu'au-dessus. Par contre, c'est un peu cher pour un auberge de jeunesse

Propre et sympa

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

This hostel was clean, bright and lovely, Staff were friendly and efficient, the rooms were well laid-out and the beds comfortable. It's a well-organised organisation in a good location.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
anthony
9.1
Skvělé
Accueil très sympa, équipe à l'écoute, établissement très bien situé

POSITIF

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
ERIN
10.0
Skvělé

Bright and lots of space and clean

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
EDWIGE
8.7
Výborně
Des chambres confortables et très bien aménagées. Des espaces collectifs très conviviaux

petit coin tranquille en plein Toulouse

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
Kevin
8.3
Výborně
Parfaite auberge pour les voyageurs, j'y ai fait de nombreuses rencontres avec des voyageurs du monde entier. Très bien située. Aucun reproche à faire

Excellente Auberge.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
El-hajjaji
8.0
Výborně
Bien pour visiter toulouse, préparer un concours. Bon accueil.

Bon accueil et bon séjour

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Clean friendly staff

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
4.0

Nothing

4
Prostředí 4.0
4
Personál 4.0
4
Umístění 4.0
4
Čistota 4.0
4
Vybavení 4.0
4
Bezpečnost 4.0
4
Hodnota 4.0
Martine
Bonjour, j'ai déjà rempli in formulaire sur place. Cordialement, martine

Très bien

TRACEY
8.0
Výborně

Good location, great bar nearby, quiet and safe.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Véronique
9.4
Skvělé
endroit très accueillant , très propre . belle ambiance et rencontres enrichissantes . tout le nécessaire pour la vie pratique . Proche des moyens de transports . Rapport qualité prix plus qu'intéressant

excellent séjour.bonne ambiance.tres propre et agréable.accueil super

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Marion
7.9
Velmi dobrý
très sympa, a 15 minutes du capitole. A refaire si j ai l occasion de revenir sur Toulouse.

Tres bon établissement

5
Prostředí 5.0
6
Personál 6.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
florence
9.1
Skvělé
C'est définitivement une bonne adresse : la situation géographique est idéale pour rejoindre n'importe quel point de Barcelone à pied pour les plus courageux ou en métro pour les autres. L’accueil est agréable , les locaux spacieux et confortables avec u

très bonne convivialité et très bonne situation

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Mohammed
9.0
Skvělé
Très bon établissement bien situé, propre, bonne ambiance.

Très bon établissement propre et convivial

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
taha
9.0
Skvělé
bonne ambience

ambiance chaleureuse

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Marie
10.0
Skvělé
Très bon établissement très bien reçu

super

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

It was just a night there before I left the country, but it was friendly and welcoming

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
6.0
Dobrý

????

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Elaine
8.0
Výborně

i liked the kitchen and bathroom being inside the room and it was safe and secure

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

Rooms are great, comfy beds and there was a kitchenette in ours so we had our own fridge, stove, microwave, coffeemaker.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

I hate to say the location of the hostel was one of the only things I like about it.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Grace
8.0
Výborně

It's a perfect little place for a few days, maybe not an extended period of time though. Would be great to see some hostel community events organised like a games nigh or drinking night cause with the kitchen in your room it's difficult to meet people outside the room. Very clean and comfortable though.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.9
Skvělé
Super auberge de jeunesse!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

The rooms were very clean and comfortable

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jemima
9.0
Skvělé

Easy walking distance into town. Nice and spacious in the room. Not noisy at all.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Raphaël
8.3
Výborně
très bien, recommandable!

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
HANCHAO
9.0
Skvělé
GG

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
6.0
Dobrý

It was a great location and I met some really cool people. Each room had it's own mini kitchen and bathroom.

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

It's friendly

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

I liked that we had a private bathroom and balcony in our room! Also there were only 4 girls in a room! Lots of space!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

The lounge area was pleasant, good location, and great free wifi. Clean rooms with kitchen equipment available!

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Viki
10.0
Skvělé

All of the above

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Ava
6.0
Dobrý

Cute, with full kitchen and utensils in the room!

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Erin
9.0
Skvělé

The location was a short walk to the city centre

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

I ended up living at this hostel for 2 months while searching for accommodation and the staff could not have been more helpful! Always eager to chat, they give each customer personal attention, go out of their way to help everybody - be it simply showing them the way on a map or calling their friends to find me somewhere to live! Each Sunday there is a huge organised meal when everyone works together to make the food and has a huge family meal. You can spend time quietly going about your business alone or you can interact with everyone in the common room, listen to some piano and curl up on the sofa. Cooking facilities and wifi in every room, washing machine downstairs and the shops and town centre are all nearby/walking distance!! I loved my time here :D

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

good place to still for a short visit to toulouse! recommended!

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Samuel
8.9
Výborně
Great location, clean rooms and everything you need is available!

9
Prostředí 9.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
anne
J'ai passé une nuit en dortoir filles 4 personnes. Excellent rapport qualité/prix. C'est un endroit calme, sanitaires privés, petite cuisine. Les parties communes sont propres. La cour est sympa quand il fait soleil. Une bonne adresse à Toulouse

DAVID
Très bon séjour et accueil. Ambiance sympathique, aux accents ensoleillés de Toulouse, exit la vie morose dans la ville rose !!

Jméno cestovatele
good place for individual tourists, esp. the youth. nice decoration. near beautiful visiting places (the japanese garden and Canal du midi). metro to train station is convenient. the receptionists are friendly & caring. only 1 point: if staying in ground-

Ivan
Dirty rooms and all the common rooms are closing at 11pm. They said like at midnight : or you go outside or you go sleep... But position is good

Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s