Paříž - JO&JOE Paris - Gentilly

8.1
Výborně
8.4%
Prostředí 8.4
8.7%
Personál 8.7
7.8%
Umístění 7.8
8.8%
Čistota 8.8
7.1%
Vybavení 7.1
8.2%
Bezpečnost 8.2
7.6%
Hodnota 7.6
  • alain
    Velmi příjemný a velmi dobře vybavený pokoj.
  • Bertrand
    Perfektní a investovaní zaměstnanci. Zašlete prosím týmu

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

alain
12 únor 2020
8.9
Výborně

Velmi příjemný a velmi dobře vybavený pokoj. Pokoj ve třetím patře byl skvělý, ale pokoj v prvním patře byl ve srovnání s hlukem a smíchem, který vycházel z přízemí, docela hlučný.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Bertrand
21 leden 2020
9.6
Skvělé
Perfektní a investovaní zaměstnanci. Zašlete prosím týmu

Velmi příjemná struktura, i když jsem si myslel, že můj stůl doma je jedinečný (stůl na kabelu a navijáky). Bezchybný pokoj.

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Brigitte
20 leden 2020
8.4
Výborně
úžasné a velmi dobré.

Velmi dobrá lokalita, čistota, recepce, společné prostory ... Velmi spokojený, i když překvapený s uspořádáním kabin. Navíc jsou velmi pohodlné. 2 malé nevýhody: - Světla, která v kabině nefungovala (naštěstí bylo možné kabinu vyměnit). - Zklamaný skutečností, že ceny se v závislosti na měsíci výrazně mění. + 33% od ledna do mé budoucí rezervace na únor! Je toho hodně.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
Isabelle
15 říjen 2019
1.6
Hodně hluku, nemůžeme dobře spát. Ložnice u kuchyně by neměla být zavřená

Docela dobře

2
Prostředí 2.0
3
Personál 3.0
1
Umístění 1.0
1
Čistota 1.0
1
Vybavení 1.0
2
Bezpečnost 2.0
1
Hodnota 1.0
martine
31 květen 2019
9.9
Skvělé
Dobrý pobyt, dobře umístěný pro návštěvu Paříže. klidný

Srdečně vítám. Atypické prostředí. Velkolepé. Pop-art výzdoba, manga je originální

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Francis
31 květen 2019
7.4
Velmi dobrý
spokojený

Dobrý den, dobrý servis. Místo zlepšení informujte zákazníka při rezervaci, že nejsou žádné ručníky. srdečně

10
Prostředí 10.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
Béatrice
4 květen 2019
9.1
Skvělé
Staré bydlení, ale mladý tým, vstřícný a velmi dynamický

Když jsme dorazili, byli jsme nádherně uvítáni. Hostel je velmi dobře umístěn, v blízkosti RER B. Hostel mísí několik moderních stylů s vynikající chutí, protože my, kteří nejsou následovníky moderního, jsme milovali! Zahrada je prostě fantastická. Zjistili jsme, že místnost je velmi stará (bez úložného nábytku), ale poměrně moderní. Později jsme se dozvěděli, že hostel je zcela nový a že v některých pokojích chybí nějaký nábytek. Zvuková izolace zvenčí byla perfektní, ale ta, která směřovala do chodby, nechala něco, co by bylo žádoucí, protože člověk slyší zvuky chodby. Chci zdůraznit, že i přes to jsme měli v tomto hostelu skvělý čas, a to díky centrálnímu centru: personálu. Tým je vynikající ve všech směrech: dostupný, kultivovaný, dynamický, velmi kompetentní a výborný. Vrátím se! Velice vám děkuji.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
mathilde
23 duben 2019
9.4
Skvělé
velmi vstřícný, vrátil bych se!

pohodlné postele, bezpečné pokoje, koupelna a WC

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
STéphanie
12 duben 2019
8.4
Výborně
Srdečně vítám. Příjemná atmosféra. Původní trend dekódování. Klan a komfortní pokoje

2 klidné noci v blízkosti Paříže v uvolněné atmosféře a super originálním prostředí. Mnoho mladých lidí a pocit různorodosti v personálu, který vám dává radost! Krásný čistý a prostorný pokoj. Nachází se v blízkosti stanice RER tak pohodlné. Správná snídaně, která na druhý den postrádala doplnění, je škoda,

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
6
Bezpečnost 6.0
10
Hodnota 10.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s