Dublin - Hostel Kinlay House

8.0
Výborně
7.7%
Prostředí 7.7
8.0%
Personál 8.0
8.9%
Umístění 8.9
7.7%
Čistota 7.7
7.5%
Vybavení 7.5
8.2%
Bezpečnost 8.2
8.2%
Hodnota 8.2
  • Benoit
    Dobrý příjem. Skvělá lokalita v Temple Baru.
  • Marylise
    Pěkný hostel, ale může udělat lépe

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Véronique
8 leden 2020
7.3
Velmi dobrý
Těší nás náš pobyt

Velmi příjemný a příjemný personál. Soukromý pokoj se sprchou není vždy horký, ale ideální poloha v centru Dublinu. Na straně kuchyně je škoda, že někteří cestovatelé nechávají své pokrmy ležet a nejsou čisté ...

6
Prostředí 6.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
5
Vybavení 5.0
9
Bezpečnost 9.0
5
Hodnota 5.0
Benoit
22 červenec 2019
9.6
Skvělé
Dobrý příjem. Skvělá lokalita v Temple Baru.

Zůstali jsme jen jednu noc. Ale personál byl nápomocný. Čistý pokoj s koupelnou. Jednoduchá snídaně.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Adélie
21 červen 2019
7.4
Velmi dobrý
Velmi přátelský hostel s příjemnými schůzkami. Přístup na sprchu a WC snadno. Obtížný spánek na kolejích, ale noci se stávají flexibilnějšími.

Velmi teplý hostel. Sprcha a WC se snadným přístupem. Pohodlné dorms s skříňky (užitečné vzít kadenu), jediná omezení je hluk jiných cestujících a dveře, které klipy.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Sabrina
9 červen 2019
6.7
Dobrý
Společná místnost uzavřena od 23:00 do 7:30

Zůstal jsem u tohoto hostelu a byl jsem šťastný. Tentokrát však mnohem méně. - Chtěl bych mít přístup do společenské místnosti a kuchyně vstáváním v 6 hodin ráno, ale od 23 hodin do 7:30 hodin jsou tyto dvě místnosti zavřené. Plně chápu, že existují určité plány pro snídaňový servis, ale já jsem stále očekával, že bude mít klidnou kávu ... - Spal jsem asi 3 hodiny v noci (i když to bylo během týdne) kvůli skupinám, které se účastnily na koleji. Vzhledem k tomu, že společenská místnost je zavřená, lidé se ocitnou na kolejích, na úkor těch, kteří chtějí spát ...

5
Prostředí 5.0
6
Personál 6.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
4
Vybavení 4.0
9
Bezpečnost 9.0
6
Hodnota 6.0
Cécile
11 květen 2019
5.0
Kinlay hostel velmi dobře umístěna VUT vážný problém s ohledem na pokoje (malá ventilace, velmi páchnoucí místnost!)

Doma správně, perfektní umístění v centru města, ale rozčarování rychlé a násilné při objevování místnosti: malá místnost pod okapy, kde jsme byli přeplněni v 6 s chudým oknem pro větrání. Strávili jsme tři noci v hostelu a první byl téměř nesnesitelný, pokud jde o pach (pach nohou !!). A dokonce i s malým otevřeným oknem jsme měli tento zápach po celou dobu pobytu! Chtěl jsem objevit ubytovny mému malému bratrovi, který začínal s tímto ... velmi špatná volba!

7
Prostředí 7.0
5
Personál 5.0
9
Umístění 9.0
3
Čistota 3.0
1
Vybavení 1.0
6
Bezpečnost 6.0
4
Hodnota 4.0
Manon
26 duben 2019
7.3
Velmi dobrý
Ideální pro krátkodobý pobyt

Krásné místo, velmi dobře se nachází v turistickém centru Dublinu. Zařízení jsou v souladu s cenou, nečekáme lépe a nestěžujeme si, protože je stále velmi správná! Pouze nevýhodou, mužský personál není příliš příjemný (na rozdíl od ženského personálu velmi pozorný). Stručně doporučuji pro malý pobyt mezi přáteli nebo dokonce sám. Pozor na to, že je to pohodlí, je to místo, které je vhodnější pro mladé neohrožené cestovatele!

7
Prostředí 7.0
5
Personál 5.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
5
Bezpečnost 5.0
10
Hodnota 10.0
Marylise
12 duben 2019
8.1
Výborně
Pěkný hostel, ale může udělat lépe

Kinlay House je snadné najít. Je také velmi dobře umístěn, protože je asi 5 minut chůze od Temple Bar a nedaleko hradu Dublin, Christchurch nebo Trinity College. Personál je příjemný, výzdoba je pěkná, i když trochu starý. Bydleli jsme v pouliční místnosti tak hlučné a příliš zahřáté. Ráno jsme slyšeli, jak všichni chodí do koupelny, zatímco náš pokoj je před vchodem. Skříňky jsou k dispozici pod postelí, které jsou pohodlné. Cena vysvětluje tyto malé byty. Nejvíce zklamáním je hospoda. Tuto akci jsme prodali atraktivně: 12 €, v každé hospodě nabízíme půllitr, vstup do "diskotéky" ZDARMA a prioritu. Výsledek: v první hospodě (Badbobs) se učíme, že tato nabídka byla vyhrazena pro Den svatého Patrika, a proto byla dokončena. Nápoje jsme museli zaplatit v každé hospodě kromě 12 €. Udělali bychom lépe, kdybychom udělali to samé hospodské turné, protože navštívené nebyly mimořádné. Udělali jsme jen 3 a rozhodli jsme se vrátit jako zklamání.

5
Prostředí 5.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Anthony
11 únor 2019
6.7
Dobrý
Skvělá lokalita v oblasti Temple Bar

Tento hostel je ideální pro umístění, čistý pokoj, koupelna a společné WC na podlaze není příliš čisté. Jinak doporučuji za poslední 2 - 3 noci

6
Prostředí 6.0
1
Personál 1.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Luis
15 leden 2019
6.3
Dobrý
Mala experiencia - Mucho ruido, imposible dormir

La estancia en el albergue Kinlay fue bastante mala, a lo largo de la noche (1 a.m,, 2a.m, 3 a.m, 4 a.m) varios grupos de personas entraron en la habitación haciendo mucho ruido, dando voces y encendiendo la luz sin ninguna contemplación. Tuve que cancelar mi estancia para la segunda noche, perdiendo asi el dinero de la reserva y teniendo que pagar una habitación distinta.

4
Prostředí 4.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Maurine
7 listopad 2018
4.1
Le seul intérêt de cette auberge est sa bonne situation dans la ville.

Nous avons dormi dans un dortoir manquant de rideaux, aux fenêtres à simple vitrage (alors que nous sommes à l'approche de l'hiver). Le lieu était très mal insonorisé. Ce dortoir était divisé en "chambrettes" de 4 personnes, or l'éclairage est commun pour chaque chambrette. Ainsi, si quelqu'un se réveille tôt le matin ou rentre tard le soir, s'il allume la lumière, il l'allume pour toutes les chambrettes. De plus, les matelas et les coussins sont très inconfortables. Je n'ai pas passé une seule bonne nuit dans cet établissement. En outre, le petit-déjeuner n'est pas varié, il n'y a pas de fruits, de fromages ou de charcuteries. Si l'on veut se faire des tartines, on a droit à du pain industriel, du beurre, du beurre de cacahuète et un seul goût de confiture. Le personnel n'est pas particulièrement sympathique, il ne prend pas le temps de discuter avec l'individu mais veut seulement aller au plus vite et au plus efficace. Enfin, aucune ambiance n'est présente dans le lieu, la majorité des voyageurs restent sur leur GSM la soirée durant dans la salle commune.

4
Prostředí 4.0
2
Personál 2.0
8
Umístění 8.0
4
Čistota 4.0
1
Vybavení 1.0
6
Bezpečnost 6.0
4
Hodnota 4.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý
Auberge très propre , avec un accueil chaleureux avec aussi l'amabilité des personnes qui y travaillent . Chambre et sanitaires très propre,wifi gratuite et aussi petit déjeuner . Tous les jours visite le tour de Dublin gratuitement

très très bien placé,pour visiter Dublin,commodités bus en face ect.....

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
5.9
Trés pratique quand on voyage

Sympa conviviale

4
Prostředí 4.0
6
Personál 6.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
5
Vybavení 5.0
5
Bezpečnost 5.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
Nous avons passés un très bon séjour à Kinlay House Dublin c'était vraiment sympa, les sanitaires sont propres, le petit déjeuner complet et la literie était très bien, le dortoir était propre et les gens respectueux. Parfait pour les jeunes ou les aventu

Vraiment bien

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.9
Výborně
Nous avons passé un très bon séjour, le personnel est très accueillant et sympathique, les chambres sont simples mais propres et fonctionnelles, les parties communes sont également bien entretenues.

Très bon séjour!

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
Très bien située en centre ville, à proximité des commerces et pub. Dortoirs et douches fonctionnels, personnel agréable.

auberge de jeunesse très satisfaisante

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.6
Skvělé
Accueil très sympathique, personnel agréable et souriant! Emplacement idéal (2 pas de temple bar ou des autres lieux à visiter) Un hôtel de caractère : salle commune conviviale et pratique, établissement très propre et plutôt calme! (dortoir de 6, en pl

Excellente adresse pour découvrir Dublin!

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
j ai reserve a cause de la tempete Ophelia, j'ai trouve un accueil sympa et un lieu confortable

bien

6
Prostředí 6.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
3.6
Accueil plutôt bien avec une réceptionniste très agréable. Malheureusement un membre espagnol du staff est extrêmement antipathique, ne répondant même pas quand on lui parle. Chambre puant la mort, l'odeur est étouffante et c'est a se demander si la moqu

Terrible niveau propreté et staff à revoir

3
Prostředí 3.0
2
Personál 2.0
7
Umístění 7.0
1
Čistota 1.0
2
Vybavení 2.0
6
Bezpečnost 6.0
4
Hodnota 4.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Le bâtiment est sympathique, avec un bel escalier. Nous avons dormi dans les grandes chambres avec une vingtaine de lit, mais il sont séparé par lot de 4 par des murs, donc on garde de l'intimité malgré tous, c'est très bien agence. Le petit déjeuner est

Auberge de jeunesse très agréable.

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
7
Bezpečnost 7.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Very clean a nice staff. Breakfast perfect included in the room price.

Great youth house we had a wonderful time

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.1
Skvělé
Juste un petit bémol sur la propreté des douches.

tout était parfait, merci beaucoup.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.3
Velmi dobrý
Je n'y suis restée qu'une nuit, dans le grand dortoir de 24 lits. Le lit était plus que convenable, déjà fait, avec une couette bien moelleuse et un matelas confortable. Sous les lits superposés il y a un casier fermable par un cadenas pour ranger ses aff

Une auberge de jeunesse sympayhique dans le centre de Dublin

10
Prostředí 10.0
5
Personál 5.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
6
Bezpečnost 6.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.4
Skvělé
Une auberge propre et bien équipée, idéalement située, au tarif plus que raisonnable!!! Je conseille vivement!!!

super!

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé
Great site, great time, great rooms !

Top

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Perfect Location, the personal was really good

Good place

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.1
Skvělé
Auberge très bien située, dans le quartier de temple bar. La navette depuis l'aéroport dépose à 2 pas de l'auberge. Très bon rapport qualité-prix pour Dublin.

Je recommande cette auberge

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.7
Výborně
Malgré quelques ennuis le premier soir (pas d'eau chaude, porte électronique qui ne fonctionnait pas), notre séjour s'est bien passé. L'auberge est idéalement placée, la chambre était propre, et les sanitaires sont nettoyés tous les matins. Le petit déjeu

Auberge agréable, idéalement placée

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

good location in temple bar, nice common room

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Robert
6.0
Dobrý

Location

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
6.0
Dobrý

Pretty good location -airport bus stop out front. rooms & bathrooms clean. Ok price

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

The hostel is very central, right by the Temple Bar area. Perfect for going out to explore Dublin and for nights out. The 24-bed dorm room was clean and spacious and overall it was great value for money.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Bruno
10.0
Skvělé

The best location, good breakfast, friendly staff and very clean place!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Location

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Lukas
8.0
Výborně

The staff was very friendly and it was a nice atmosphere.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

Central

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
stephen
10.0
Skvělé

The old interior was lovely. lovley looking place.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

It's a nice hostel just 10 minutes away from Temple Bar. Good prices and great location. It is also very clean.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé
Propre, organisé, aimable et toujours à votre écoute. Tout ça pour un prix très abordable ! Je recommande à 100%

Rien à redire, parfait

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
Un établissement très bien entretenu, avec beaucoup de passage. Les chambres ne sont pas biens grandes mais permettent de passer un bon séjour. De plus les douches et sanitaires sont très propres. L'accueil est aussi très compétent. Un établissement de q

Sympas et compétent

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.7
Skvělé
super. Accueil chaleureux, lieux agréables , chambre propre avec literie confortable. Très bien

super

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.9
Skvělé
Well placed, good staff, clean, and by far the best hostel during my trip in Ireland to meet people all around the world.

One of the best!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
6.0
Dobrý

I liked the open spaces and the kindness of the staff

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
6.0
Dobrý

Everything!

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
john
6.0
Dobrý

Good location near Temple Bar, tho a bit less convenient to Trinity College and city center. Good vibe in the common room although too crowded most of the time. Underbed cages for locking luggage are a great idea, all hostels should have them.

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
8.7
Výborně
c'est un établissement que je recommande car l'accueil est parfait, les sanitaires propre et la cuisine est fonctionnelle le seul point noir c'est que nous étions au 3ème étage et que je ne suis pas tout jeune mais bon c'est du sport

rien à dire

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Sian
7.0
Velmi dobrý

Fantastic location for Dublin City centre. It was also very secure - mwith checks made whenever anone walked through the door.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

Layout of the 20 bed dorms. Great kitchen area and common room.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

Perfect location at the city center.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Marko
10.0
Skvělé

You can't beat this Location! Everything's right there, the Castle is across the Street, the Christ Church Cathedral is 3 feet from the hostel door and Trinity College is right down the street. All the restaurants and stores and everything you might need is on your street. I stayed in the 24 beds room, which I thought would suck, but it's actually like an apartment, a separate building (but connected to the main one, don't worry). The room was huge and very pretty, there were a lot of windows and window sills, even some closets to hang your clothes, you can store your luggage under the bed (bring a lock), there were sockets around the room, there's even a terrace thing. The room has high ceilings and is beautiful. The lounge are is big with a lot of couches, armchairs, chairs and tables. I didn't eat breakfast there but there's a big kitchen. The hostel is very big and very nice, very clean as well. There's bathrooms all over the place and showers. Everything gets cleaned regularly. Sometimes you might find something you might not want to see in the toilet, but that's not the hostel's fault, some people are simply disgusting and can't behave properly. All in all, book this hostel, you will love it. The bus stop to take you back to the airport is in front of the hostel's entrance so you don't have to carry your luggage all over the town. Dublin is lovely and not to big so I recommend walking everywhere, especially since the location of the hostel is so good. The Temple Bar are is a minute away. There's a big tesco like 5 minutes away, as well as a smaller one and an interspar.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
5.0

Poor

5
Prostředí 5.0
5
Personál 5.0
5
Umístění 5.0
5
Čistota 5.0
5
Vybavení 5.0
5
Bezpečnost 5.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

Good location

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Convenient location and very secure with keyed entry.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Nice atmosphere and very friendly staff.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
5.0

the location - sheets were clean and stay was pleasant overall

5
Prostředí 5.0
5
Personál 5.0
5
Umístění 5.0
5
Čistota 5.0
5
Vybavení 5.0
5
Bezpečnost 5.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Pleasant helpful desk/ reception, easy to get around, decent facilities. Lockable storage. Close to centre.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Robert
9.0
Skvělé

Location was brilliant and Bed was comfy helpful staff when booking transport and asking about info on Dublin

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Lisa
10.0
Skvělé

The rooms were clean and everybody was very friendly

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
Parties à 3 filles, nous avons trouvé un établissement propre, un personnel accueillant et chaleureux, et un emplacement idéal Kinlay est idéale pour un long weekend à Dublin entre amis Petit bémol cependant : le dortoir était sombre et peu aéré

Super séjour

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Tout était ok...

Super auberge et très bien placée

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
5
Čistota 5.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
8.9
Výborně
Très bon accueil ! J'ai adoré l'ambiance. La décoration est chaleureuse, on s'y sent bien. C'est très propre. Points négatifs : - Il fait un froid GLACIAL dans les salle de bains. L'eau en revanche est très (voir trop chaude) dans les douches. - Il fa

Une très bonne auberge en plein coeur de temple bar

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.4
Výborně
We meet a lot of people from several countries, the situation in Dublin center is a good point.

Great!

9
Prostředí 9.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
9
Vybavení 9.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
8.3
Výborně
Très bien placée, par contre on a été séparé par des amis alors qu'on avait réservé la même chambre

bonne auberge

8
Prostředí 8.0
6
Personál 6.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
8.4
Výborně
Établissement super bien placé très proches des centres commerciaux , mieux mythiques , et PUBS ' ! Et oui il est super bien placé ! Des gens sympathique et un accueil au top ! Des douches toujours chaudes et ça ! C'est vraiment génial . Je reviendrais

Super sympathique !

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
6.0
Dobrý
C une auberge de jeunesse on ne s attendait pas à quelque chose d extraordinaire mais on a connu mieux surtout à Londres. L accueil : ils ne font aucun effort pour être comprit comme parler lentement par ex . On parle bien anglais mais là on a cru que l

on a connu mieux

0
Prostředí 0.0
3
Personál 3.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
0
Vybavení 0.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý
Kinlay House is an excellent Youth House even though it's the first youth house I try. The premises are clean, the rates are moderate given the location, and the staff is helpful. The free breakfast is solid, and the documentation is relatively rich. In s

Excellent

6
Prostředí 6.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
5
Vybavení 5.0
6
Bezpečnost 6.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
5.7
je ne retournerai pas dans cette auberge ou j ' ai du changer trois fois de chambres, et ou l" on a ose me reveiller a 2heures du matin pour me faire changer de chambre avec tous mes baggages, en pijama, au dernier etage !!

0
Prostředí 0.0
4
Personál 4.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
Très bon séjour, très bon emplacement avec un personnel efficace et accueillant

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
8.9
Výborně
J'ai passé un très bon séjour dans cette auberge, elle est vraiment bien située, le personnel est agréable et toujours à votre disposition. Je vous recommande vivement cet établissement, si je retourne un jour à Dublin je n'hésiterai pas sur l'auberge.

6
Prostředí 6.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně
BON ACCUEIL. chambre propre, sanitaire collectifs ok. prix : 20€/nuit, je trouve ça cher pour une auberge mais c'est le prix des grandes villes... Dommage aussi que sur place, on propose des prix supérieurs à ce que l'on obtient sur internet. petit déjeu

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.3
Velmi dobrý
Une belle auberge un peu vieillissante cependant ! Dans l'ensemble tout été correct. Le tout est de bien tomber au niveau des dortoirs ! ;)

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
3
Čistota 3.0
3
Vybavení 3.0
10
Bezpečnost 10.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
tres bien situé ! pas de couvre feu

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý
pas de parking gratuit pour les véhicules.

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Très bonne auberge, très très bien située.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.1
Velmi dobrý
Estupendo

8
Prostředí 8.0
6
Personál 6.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
5
Bezpečnost 5.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Endroit agréable et propice aux rencontres... Quartier sympa... Simple mais efficace...

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
Je suis resté 3 jours à Kinley house le temps de trouver un appartement à Dublin. Le dortoir n'est pas des plus confortables, mais le salon m'a servi de QG pour mes recherches. Wifi, canapé, tables, café ... La salle à manger est vraiment idéale pour fair

Jméno cestovatele
La chambre coté rue n'est pas très bruyante mais très vieille. Je pense que tout l’hôtel aurait besoin d'un bon rafraîchissement à en voir la salle de bain par exemple, plutôt année 60. Le fond de la piscine est franchement sale. L'auberge est situé à Mes

Jméno cestovatele
La chambre coté rue n'est pas très bruyante mais très vieille. Je pense que tout l’hôtel aurait besoin d'un bon rafraîchissement à en voir la salle de bain par exemple, plutôt année 60. Le fond de la piscine est franchement sale. L'auberge est situé à Mes

Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s