Barcelona - Sun and Moon Hostel

7.5
Velmi dobrý
6.8%
Prostředí 6.8
7.7%
Personál 7.7
8.8%
Umístění 8.8
7.4%
Čistota 7.4
6.6%
Vybavení 6.6
8.0%
Bezpečnost 8.0
7.3%
Hodnota 7.3
  • Majda
    Perfect auberge in the the center of barcelona near the beach la rambla and all the touristic places . The metro is 300 metrs from the auberge
  • Guest
    Tanio,czysto,miła obsługa,recepcja całodobowa.

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Athénaïs
4 únor 2019
4.7
Dobrý pobyt celkem. Byli jsme jen mezi námi v koleji, což je příjemnější.

Hostel velmi dobře umístěný, personál limit na úrovni přátelské.

2
Prostředí 2.0
4
Personál 4.0
10
Umístění 10.0
5
Čistota 5.0
4
Vybavení 4.0
3
Bezpečnost 3.0
5
Hodnota 5.0
Emma
20 září 2018
8.7
Výborně

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Lilas
5 září 2018
6.1
Dobrý
Auberge très bien placée -- je suis plus mitigée sur la qualité des aménagements et la propreté (mais ce dernier point tient peut-être à des collocs pas très propres)

L'emplacement est vraiment idéal. L'aménagement et la propreté un peu moins, cela étant on s'en accommode !

3
Prostředí 3.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
2
Vybavení 2.0
10
Bezpečnost 10.0
6
Hodnota 6.0
Etienne
2 září 2018
6.1
Dobrý
correct

ce qu'il nous fallait pour visiter BCN en famille sans passer trop de temps à l'hôtel.

4
Prostředí 4.0
5
Personál 5.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
4
Vybavení 4.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
estelle
23 srpen 2018
2.4
Horrible je ne conseille pas cette auberge de jeunesse

L’air conditionné ne fonctionnait pas dans notre première chambre, la chambre était sale, mal entretenue, les gens bruyants et mal polis. À l’accueil pas très aimable, prix du parking non conforme à celui du site de réservation. Très déçue par le « petit déjeuner » heureusement il était gratuit. Je n’y retournerai pas et je ne la conseille pas.

1
Prostředí 1.0
3
Personál 3.0
5
Umístění 5.0
1
Čistota 1.0
1
Vybavení 1.0
3
Bezpečnost 3.0
3
Hodnota 3.0
Caroline
23 srpen 2018
7.9
Velmi dobrý
Je ne connaissais pas le principe des auberges de jeunesse, j'ai été satisfaite.

Je suis venue dormir 4 nuits avec mes 4 enfants de 18 à 4 ans et demi. j'ai trouvé cela très bien !

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
5
Vybavení 5.0
10
Bezpečnost 10.0
6
Hodnota 6.0
RAFAELA
9 červenec 2018
7.9
Velmi dobrý
Bastante bien

Muy bien situado. Buena relacion calidad/precio

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Lucie
28 červen 2018
7.4
Velmi dobrý
Bonne auberge pour visiter Barcelone grâce au métro, personnel agréable.

Auberge très bien en tous points, accueil sympa, très bien placée en ville par rapport aux diverses bar et restaurants. Bouche de métro « Liceu » a 200m.

5
Prostředí 5.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Majda
2 duben 2018
9.4
Skvělé
Perfect auberge in the the center of barcelona near the beach la rambla and all the touristic places . The metro is 300 metrs from the auberge

The staff are great welcoming and speak different languages . The beds are good and the rooms are good . The price are low for the quality they present

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.3
Velmi dobrý
A modern hostel in a great location, in the heart of the historic center. The staff was super nice, access seems to be protected by a guard by night. However, like in all hostels, rooms are not so clean after everyone slept in it (I had sand on the floor,

Great location, friendly staff

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
5
Čistota 5.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé
Tanio,czysto,miła obsługa,recepcja całodobowa.

OK!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně
Hôtel super bien placé! De belles rencontres de part la multitude de nationalité présente. Petit-déjeuner offert tôt le matin. Personnel agréable et à notre service. Je recommande!

Hôtel super bien placé!

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
0
Bezpečnost 0.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
8.1
Výborně

Auberge très bien située, agréable et un service de qualité

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
lits pas très confortable

auberge très sympatique

Jméno cestovatele
9.4
Skvělé
Pěkný a čistý hostel s dobrým rodinným prostředím. Cítili jsme se tu jako doma. Blízko centra Lisabonu. Velmi milý personál. Toto místo doporučuji všem!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Pozitivní zážitek, milý a ochotný člověk, možná trochu omezená doba doprovodu check-inu

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
7.1
Velmi dobrý
Příjemný personál, neměli jsme žádné problémy. A já jsem rád spal pod hvězdami na terase (protože tam není žádný stan, ale jen jeden předtím) za 5 eur a výhled a skvělý!

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
5
Vybavení 5.0
5
Bezpečnost 5.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé
velmi příjemná noc

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.6
Skvělé
Skvělé přivítání, velmi příjemná rezidence, ale spíše pro rodiny s dětmi ... Překvapivě nepřijali naši rezervaci v té době a zavazovali nás zaplatit plnou cenu, která nebyla příliš normální.

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.1
Skvělé
Ahoj, Všechno je perfektní a zejména vítání od velmi přátelského personálu. Na druhé straně stav kuchyně nechává něco, co je potřeba! Je to mastné a nechápu, jak by ho personál mohl čistit lépe, protože je prastaré! Pánev

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
6.7
Dobrý
velmi utéct zařízení. čisté sanitární a sprchové na druhé straně pro pokoje je silně přezkoumat. Snídaně velmi průměrná a víc než tak by jí chyběla trochu pomerančové šťávy a musíte mít rád sendvičový chléb a jahodový džem). Poi

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
2
Vybavení 2.0
5
Bezpečnost 5.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
2.4
Hotel 20 minut od stanice pěšky, místnost s lednicí a varnou deskou, viditelná elektrická instalace (dráty visící ze stěn), na úrovni plachet: úkoly. Žádné štěnice štěnice. Nedobytná sprcha bez žabek (odtoku zablokovaly vlasy)

3
Prostředí 3.0
2
Personál 2.0
4
Umístění 4.0
1
Čistota 1.0
1
Vybavení 1.0
2
Bezpečnost 2.0
4
Hodnota 4.0
Jméno cestovatele
7.9
Velmi dobrý
Personál recepce je k dispozici a dobře přijímán, chodí 24 hodin denně a také mluví španělsky, kousek od centra, ale metro je jeden blok daleko a můžete se kolem centra dostat.

6
Prostředí 6.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.3
Velmi dobrý
Velmi pěkný hostinec, ale trochu velký, který bere přátelskou stránku ... Vynikající terasa i terasa vás potěší. V srdci Cordoby, adresa, kterou si musíte pamatovat!

5
Prostředí 5.0
7
Personál 7.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
6
Vybavení 6.0
9
Bezpečnost 9.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
dobrý

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně
Velmi sympatické!

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
Pěkný malý B & B, velmi blízko do centra Verony. Velký, čistý a příjemný pokoj s terasou a vlastní koupelnou. Vydatná a pestrá snídaně formou bufetu v ceně. Naše malá typická restaurace nám doporučila

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
5.0
Jedinou výhodou je jeho pozice!

1
Prostředí 1.0
3
Personál 3.0
10
Umístění 10.0
5
Čistota 5.0
4
Vybavení 4.0
10
Bezpečnost 10.0
2
Hodnota 2.0
Jméno cestovatele
9.7
Skvělé
Místnost, kterou jsem měl, byla v suterénu tak temná a měla v koupelně problémy s větráním. Je tedy lepší požádat o nadzemní místnost. Jinak bylo všechno perfektní a personál velmi vstřícný a efektivní. Zdarma žádný těstovinový večer

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
6.4
Dobrý
Chtěl bych jen poznamenat, že skutečnost, že vstoupí do rána, aniž by vyzvala hotelový personál, aby odstranil prostěradla nebo cokoli, se nájemníkovi nelíbilo. Zvláštní je, že z tohoto důvodu nedošlo k hněvu. Zahrnuje

9
Prostředí 9.0
4
Personál 4.0
9
Umístění 9.0
6
Čistota 6.0
7
Vybavení 7.0
5
Bezpečnost 5.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé
Nejlepší okres !!! Nejhezčí v Berlíně, velmi BOBO, ale ne nutně drahý, levnější než Paříž. Jíte za méně než 10 € Skutečný objev. Přijaté studio bylo velmi velké, ale bez něj by to mohl být čistší chtouille

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
10
Vybavení 10.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
6.6
Dobrý
Zcela doporučeno, čisté, tiché, centrální, na noc a běh je velmi dobrý.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
5
Vybavení 5.0
7
Bezpečnost 7.0
3
Hodnota 3.0
Jméno cestovatele
7.4
Velmi dobrý
Všechno skvělé, ale koupelna voněla opravdu špatně.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
4
Čistota 4.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
6.4
Dobrý
Spartánský pokoj, ale personál je velmi příjemný.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
5
Čistota 5.0
4
Vybavení 4.0
7
Bezpečnost 7.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně
Good Inn, čisté a příjemné, pouze rezervace: postrádá duši. Je to spíš hotel než hostel, ložnice v dlouhých chodbách. Jídelna je studená, ale pohovka je stále teplejší.

3
Prostředí 3.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
6
Hodnota 6.0
Jméno cestovatele
6.7
Dobrý
The +: Skvělá lokalita, protože v blízkosti staré Mediny. Personál je milý. The -: Máte-li rádi noční život a spaní během dne, pak je pro vás Riad VERUS. Atmosféra nočního klubu se špatnou chutí hudby. Nelze to udělat

2
Prostředí 2.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
7.1
Velmi dobrý
Chybělo méně rušivé světlo na pokoji když někdo chce spát a druhý potřebuje posvítit.Trochu lepší vybavení kuchyňky nádobím.Jinak ok.

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
6.6
Dobrý
Přátelský.

7
Prostředí 7.0
5
Personál 5.0
9
Umístění 9.0
6
Čistota 6.0
5
Vybavení 5.0
6
Bezpečnost 6.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.3
Skvělé
Tým je rozkošný a vstřícný, místo teplé a přátelské. Možnosti využití ledniček ve volném přístupu, příjezd / odjezd bez zákazu vycházení (hotel se nachází téměř všude), po několika nocích tam vřele doporučuji!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
5
Vybavení 5.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé
zcela spokojen

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
Velmi dobrá adresa. Vřelé přivítání, přátelské místo. Dobře se nachází v blízkosti veřejné dopravy a Colissée. Doporučím to. Stačí zadat schody ...

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.7
Skvělé
Velmi doporučuji! Teplý, velmi dobře umístěný, snídaně a dobrá atmosféra!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.3
Skvělé
AMAZING, vím, kde se mám ubytovat, pokud půjdu znovu.

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.1
Skvělé
Skvělý pobyt!

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
5.3
3 sprchy pro 50 a 3 sc. Dvě tabulky po 4 - nečekejte francouzskou snídani: dvě ovoce, balíček obilovin mezi kávovým práškem.

5
Prostředí 5.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
5
Čistota 5.0
2
Vybavení 2.0
6
Bezpečnost 6.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
8.7
Výborně
pěkné místo kousek od města, a proto klidné. velmi dobrá hodnota za peníze. jednolůžkový pokoj s kvalitní postelí.

9
Prostředí 9.0
7
Personál 7.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
6.4
Dobrý
oblast je velmi krásná a nabízí mnoho asijských restaurací, skvělé pro milovníky.

6
Prostředí 6.0
5
Personál 5.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
5
Vybavení 5.0
8
Bezpečnost 8.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
2.4
Neměl wifi. Prostěradla a místnost obecně voněly špatně, jako nemocnice. A koupelna nechala něco, co bylo žádoucí, protože sprcha neměla žádnou podporu, to znamená, že jste se sprchovali na podlaze a namočili se po celé koupelně. Nechtěl bych se vrátit.

2
Prostředí 2.0
2
Personál 2.0
2
Umístění 2.0
3
Čistota 3.0
3
Vybavení 3.0
3
Bezpečnost 3.0
2
Hodnota 2.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý
Skvělé místo s perfektním stylem, milí lidé a dobrá hudba!

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
7.1
Velmi dobrý
je to trochu omezené, pokud jde o čistotu (plesnivé pečeti), ale levný a dobře umístěný hotel (blízko stanice metra a dokonce pěšky: od centra Pompidou 20 minut pěšky)

4
Prostředí 4.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
3
Čistota 3.0
5
Vybavení 5.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
5.0
Hotel je přímo u zastávky barbes, oblast se spoustou pohybu, buďte opatrní s mobilními telefony a fotoaparáty, je to velmi oblíbená oblast, přátelský personál mluví pouze anglicky a francouzsky, staré zařízení není výtah, pokud máte kufry

4
Prostředí 4.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
2
Vybavení 2.0
5
Bezpečnost 5.0
1
Hodnota 1.0
Jméno cestovatele
9.4
Skvělé
Dobrá oblast (vedle rouge z mlína). Přátelský a pozorný personál. Velmi dobré vybavení a velmi čisté. Nejlepší, dobrá snídaně sestávající z croissantu a bagety (malé) a kávy, čaje, čokolády, džusu, obilovin a džemu, které byste mohli opakovat

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.7
Velmi dobrý
Většina: Dobrá atmosféra. Výhodná poloha, poměrně snadná k nalezení, v srdci Pigalle, poblíž Montmartre a Divan du Monde. Atraktivní cena. Magnetická karta pro přístup do hostelu a pokoje kdykoli. Menší: A

9
Prostředí 9.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
5
Vybavení 5.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
3.6
Dorazili jsme, náš pokoj dostal někdo jiný. Takže jsme skončili v jednom pro 6 s přistýlkou. Pokoj byl otevřen a postaven (ano ano!) Pro nás. Hostel byl plný, takže personál byl ohromen a

1
Prostředí 1.0
1
Personál 1.0
10
Umístění 10.0
3
Čistota 3.0
2
Vybavení 2.0
3
Bezpečnost 3.0
5
Hodnota 5.0
Jméno cestovatele
8.1
Výborně
Super hostel, klid v únoru, je to hezké! Daleko od centra města, ale velmi dobře obsluhované autobusy.

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.1
Skvělé
Čisté, poblíž Staroměstského náměstí, přátelský personál a lidé. Pěkné místo, cítil jsem se téměř doma.

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
6.1
Dobrý
Skvělá lokalita. Přiměřeně čistý (i když si není jistý, jak je rozumné mít sprchový kout v záchodové kabině: /). Jedním z lítostivých aspektů hostelu byl konkrétní zaměstnanec, který vypadal, že je důkladně ukamenován

6
Prostředí 6.0
3
Personál 3.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s