Paříž - St Christopher's Inn Paris - Canal Hostel

8.4
Výborně
8.1%
Prostředí 8.1
8.6%
Personál 8.6
8.4%
Umístění 8.4
7.8%
Čistota 7.8
8.2%
Vybavení 8.2
8.7%
Bezpečnost 8.7
8.7%
Hodnota 8.7
  • atchankoudoum
    Úžasné
  • Agathe
    Pěkný hostinec

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

atchankoudoum
3 březen 2020
9.7
Skvělé
Úžasné

Měl jsem skvělý pobyt. Šel jsem do Paříže na módní stáž a potřeboval jsem levné a dostupné ubytování. To nejlepší je velmi okouzlující. Místo je čisté a často se čistí. Lidé jsou milí, zdvořilí a velmi milí.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Agathe
26 únor 2020
9.6
Skvělé
Pěkný hostinec

Velmi příjemný hostel s příjemným personálem a čistými, prostornými pokoji. Snídaně je velmi slušná a restaurace je opravdu dobrá.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Manon
17 únor 2020
8.6
Výborně
Vynikající hodnota za peníze

Měl jsem skvělý čas, postel se závěsem a zástrčkou je opravdu špičková, vše je čisté, vřele doporučuji

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Leila
10 únor 2020
7.4
Velmi dobrý
Mladý, přístupný, jednoduchý, vylepšení, příjemný, čich, hluk, cena

Je to docela pěkný hostel, vedle baru. Atmosféra je skvělá, existuje většina mladých lidí ve věku 20-35 let. Z hlediska čistoty však zůstává něco, co je žádoucí. Když jsem se vrátil do koleje, byla tu hrozná zatuchlá vůně a další věci, které nevím. Bylo to opravdu nesnesitelné. Schodiště k výstupu na patro není praktické, nepodařilo se mi spadnout 4-5krát. Úložiště bylo podobné klecím, není to příjemné pro ty, kteří spí kvůli hluku, který způsobil. Sprchy si zaslouží zlepšení, když otevřete vodu (která se zastaví po 10 sekundách), sprchový sloupek klesne. Neexistuje žádné opatření k zadržování vody, která poté smočí celou - nepatrnou část. Ale nezapomeňte, že jsem zaplatil 13., poměr cena / kvalita je tam a stačí na jednu noc? Zaměstnanci jsou docela přátelští, snídaně je zdarma pouze pro ty, kteří rezervují na místě hostelu, což jsem neudělal. Stále mi dal lístek na snídani; rada přináší vaše nejkrásnější úsměvy!

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
1
Čistota 1.0
6
Vybavení 6.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
selma
12 únor 2020
8.3
Výborně
Dokonalý zážitek

Děkuji !

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Hubert
30 leden 2020
9.0
Skvělé
Hostel pro mládež velmi dobře umístěný a velmi vstřícný a možné jídlo Děkuji

Měl jsem velmi dobrou noc v Auberge de Jeunesse v Christopher's Inn Paris Canal. Doporučuji svým malým dětem, pokud potřebují přijít a spát v Paříži. Velmi vítán a velmi čistý. Doporučit. Hubert.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
helmi
3 leden 2020
6.0
Dobrý
hodnota za peníze je dobrá

Jídelna není vybavena, nemůžete najít vidličku nebo sklenici na další pití pokoj není čistý, mikrovlnná trouba je rozbitá, kromě toho je dobrý

5
Prostředí 5.0
9
Personál 9.0
6
Umístění 6.0
2
Čistota 2.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Christophe
19 prosinec 2019
6.6
Dobrý
Opravit

Dobrá recepce, čistý pokoj a sanitární zařízení, kvalitní snídaně.

5
Prostředí 5.0
6
Personál 6.0
5
Umístění 5.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
issam
19 prosinec 2019
8.6
Výborně
Může to být lepší

Ostraha hovoří s klientem velmi špatně, hodně svalu a nic v mozku ..!

4
Prostředí 4.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Abdelkader
7 prosinec 2019
6.9
Dobrý
Dobrý den,

Hostel není špatný ani příliš drahý 20 €, ale existují recepční, kteří nemluví francouzsky dobře, i když mluvím anglicky, ale raději se vyjadřuji ve francouzštině, protože jsem ve Francii, pak nenavrhli snídani, která by je v ceně. Výtah nefunguje, skříňky jsou malé a deporrvu klíč nebo cadena a dal 8 lidí v místnosti je stále znepokojující a všichni jeho píseň, ale hej. Hodně štěstí

4
Prostředí 4.0
4
Personál 4.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
Samuel
1 listopad 2019
8.7
Výborně
krásné nové místo

ideální mladý klusák

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Michael
30 říjen 2019
8.0
Výborně
Dobře umístěný hostel, ale ne skvělý.

Podlaha místnosti nebyla čistá. A zejména snídaně, která stále stojí 5 eur, je nekvalitní. Na znameních nic nenasvědčuje kontinentální snídani. Naopak žádné horké nápoje kromě kávy, zatuchlého chleba, sýra, šunky a ovocného salátu špatné kvality ...

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
5
Čistota 5.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
5
Hodnota 5.0
HECTOR
27 říjen 2019
9.0
Skvělé
Byl to dobrý pobyt, v blízkosti metra a výhled na kanál velmi dobrý. Cena je upravena podle místa.

Ve všech aspektech dávám 9 z 10.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Michel
9 říjen 2019
2.9
strašný

Hlučný, nepříjemný a špinavý

4
Prostředí 4.0
3
Personál 3.0
5
Umístění 5.0
1
Čistota 1.0
2
Vybavení 2.0
2
Bezpečnost 2.0
3
Hodnota 3.0
OMAR
18 září 2019
5.9
Musíte zřídit kuchyň a zlepšit kvalitu služeb

Nastavení sprchy (ručníky, šampion, mýdlo ....)

4
Prostředí 4.0
4
Personál 4.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
4
Vybavení 4.0
10
Bezpečnost 10.0
5
Hodnota 5.0
David
7 září 2019
10.0
Skvělé
perfektní

Dobrý domov, milý personál, dobré jídlo, postele a přikrývky jsou útulné a samotné místo (parc de la villette) je určitě místem, kde bych chtěl žít

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
youssef
4 září 2019
10.0
Skvělé
tjr také příjemný pobyt

Osobní poslech

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Pavel
18 srpen 2019
8.7
Výborně

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
6
Umístění 6.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
5
Bezpečnost 5.0
10
Hodnota 10.0
Alexandre
2 srpen 2019
9.4
Skvělé
Opravdu velmi dobré

Kolej ve 12: velký pokoj, bezpečný, čistý jako sprcha a WC, pohodlná postel, velká skříňka pod postel pro zajištění jeho podnikání. Blízko metra, v noci žádný hluk. Zkrátka, opravdu velmi dobře.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jader
17 červenec 2019
10.0
Skvělé
Skvělá atmosféra! Velmi ráda za přivítání! Super čisté!

Jsem velmi spokojen s víkendem, který jsem strávil doma! Skvělé přivítání, velmi organizovaná a skvělá atmosféra! Teď už vím, kam se vrátím pro své pobyty v Paříži!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Pauline
21 červen 2019
8.0
Výborně
hostel spíše pro párty zvířata, ale dobře spíme

Byl jsem v koleji 12, ale měl jsem dobrý spánek. Velmi cenná opona, která umožňuje mít malé soukromí. Skříně pro bezpečné podnikání jsou pohodlné. Velmi pěkná lokalita. Doporučuji pro mladé lidi (bar a box dole). Ne testoval atmosféru, ani snídani, jen jsem šel spát a bylo to.

6
Prostředí 6.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Samuel
16 červen 2019
8.0
Výborně
Dobře přijato

Dobře přijatá a spící nahoře. Je možné, že mi můžete zaslat fakturu poštou na adresu spoitiers@gmail.com

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Violeta
5 červen 2019
7.3
Velmi dobrý

Opustil jsem rezervaci na 5 nocí v ženském pokoji a dostal jsem tam svou rezervaci do systému.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Daniel
11 květen 2019
9.0
Skvělé
Celkově jsem spokojen, i když ticho přichází až příliš pozdě. Do nevýhody, i když jsem chtěl rezervovat přímo na místě, jsem se dostal do místa Dorms, to je velmi matoucí. J

Byl jsem šťastně překvapen umístěním a organizací vašeho hostelu. Nečekal jsem něco tak dobrého a všichni zaměstnanci byli velmi vstřícní. Když jsem přijel na recepci, druhý mluvil dokonale francouzsky, i když byla španělština.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Evelyn
24 duben 2019
9.7
Skvělé
Hodně se mi to líbilo. Velmi dobrá zkušenost

Všechno bylo velmi čisté, bylo zde soukromí, velmi kompletní snídaně, které doporučuji, zajímavé aktivity pro setkání s novými lidmi, kteří jsou stejně jako vy, cestování. A velmi vstřícný. Žádný negativní komentář. Velmi dobře.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
fanny
24 duben 2019
9.1
Skvělé
Příjemný pobyt

Dobře umístěný, čistý a prostorný hostel

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Nicolas
20 duben 2019
9.7
Skvělé
Velmi dobrý poměr cena / kvalita

Přísné a vřelé přivítání. Teplá voda (ne nutně aktuální v hostelu) a kvalitní ložní prádlo.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Emma
1 duben 2019
9.6
Skvělé
Čisté, osobní a příjemné zařízení

Tato nemovitost je čistá, vždy naživu, postele jsou poměrně pohodlné, sprchy teplé a veškeré vybavení je jako nové. Hostel je velmi snadno dostupný metrem a je zde spousta aktivit: procházky, restaurace, kavárny, obchody atd. Okolí je poměrně klidné. Personál recepce a ostrahy je vítán a usmívá se

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Gaelle
15 březen 2019
6.4
Dobrý
Příjemný pobyt

Dvojjazyčný a heterogenní personál

7
Prostředí 7.0
5
Personál 5.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
7
Vybavení 7.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Nicolas
26 únor 2019
8.3
Výborně
Služba je více než uspokojivá.

Příjemné okolí, zejména extrémní blízkost povodí a kanálu; vážný bezpečnostní personál a velmi užitečné; dobře udržované prostory; zdvořilý příjem, ale někdy suchý, když délka fronty posune rychle; tendenci přehřívat koleje; společné části a tlinge vlastní; materiálové vady byly rychle opraveny. Nebudu komentovat bar a klub, ne tam.

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Marie
15 únor 2019
8.4
Výborně
Relaxační pobyt v centru Paříže

příjemný pobyt, velmi velký, mezinárodní ubytovna -

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
ERNESTO
10 únor 2019
10.0
Skvělé
Perfektní!

V hospodě jsem měl dobrý večer. Pokojné a přátelské

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
CORALIE
5 únor 2019
7.3
Velmi dobrý
Pěkný hostel, ale organizace a zdraví, aby přehodnotili.

Zůstaňte organizováni pro 8 osob. Pros: pěkná restaurace / bar, prostorný pokoj a magnetické klíče ++. -: Společenská místnost se špinavými stěnami (podezřelé stopy), lidé bez genů na WC / sprchě (-18) a potíže s porozuměním doma ve srovnání se zálohováním.

8
Prostředí 8.0
6
Personál 6.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
mehamed
28 leden 2019
7.7
Velmi dobrý
uspokojivý

Propoter

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
10
Hodnota 10.0
Karine
28 leden 2019
6.6
Dobrý
Domov pěkný a pěkný

Hostel má přátelské přivítání s barem a rychlé občerstvení v teplém prostředí. Malý byt na železných skříňkách v noclehárnách, kde se zvládne hlučné. A bylo by hezké měnit sedadla toalet, které jsou dostatečně plastové. V opačném případě je hostel velmi dobře situován ve velmi pěkném prostředí.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
6
Hodnota 6.0
Fabien
28 leden 2019
5.7
zklamáním

žádná elektřina na pokoji první noc (osoba na recepci se snažila problém vyřešit, ale bez úspěchu) vysychali, když jsme měli snídani (šum + vakuové rány nohy bez ohledu na nás), některé přebytky nejsou uvedeny v cenách

4
Prostředí 4.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
4
Vybavení 4.0
8
Bezpečnost 8.0
4
Hodnota 4.0
Mathilde
25 leden 2019
9.6
Skvělé
Hostel velmi dobře umístěný a dobře jmenován.

Velmi přátelský hostel s přátelským personálem. Na místě je možné požádat o služby, které usnadňují pobyt.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Solène
18 leden 2019
10.0
Skvělé
Très bonne auberge, j'ai passé un excellent séjour

Le personnel est très accueillant, l'auberge est propre ainsi que les chambres. Il y a des rideaux pour chaque lit ce qui laisse un peu d'espace personnel, il y a également des prises et une lampe. Très bon séjour et l'auberge est situé à 3 minutes des lignes de métro c'est très pratique.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Vincent
23 prosinec 2018
7.9
Velmi dobrý
Très bon accueil, bon emplacement dans Paris, tarifs raisonnable.

Pour être venu avec un groupe d'élèves mineures, le personnel fait le maximum pour trouver des solutions d'hébergement. Ambiance chaleureuse, très bon emplacement près du canal. Les chambres sont très correctes. La propreté des locaux est satisfaisante. La rénovation des sanitaires devra se faire sans tarder. Un bémol tout de même. quand l'espace restauration est réservée, clients venus pour diner sont confinés dans un sous-sol ambiance boite de nuit mal aérée et surtout avec une musique assourdissante (dépassement des 88 décibels).

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
MONIQUE
12 prosinec 2018
9.3
Skvělé
excellent séjour à paris

bon rapport qualité prix, merci pour tout!

5
Prostředí 5.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
delphine
26 listopad 2018
9.7
Skvělé
Un endroit très bien placé et un accueil très sympa

Un excellent sejour: lieu et accueil très sympas. Très bien situé et propre.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Chloe
23 listopad 2018
8.6
Výborně
Super auberge mais secteur non sécurisant

Cette auberge en elle même est vraiment géniale en tous points mais l’emplacement De celle ci est vraiment non sécurisante .

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
1
Umístění 1.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Dominique
18 listopad 2018
7.4
Velmi dobrý
Sympathique économique

Convient pour un cours séjour

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Bertille
10 listopad 2018
8.9
Výborně
Très bonne auberge de jeunesse

Nous avons passé un très bon moment dans cette auberge de jeunesse, le dortoir était très bien et pour un prix tout à fait raisonnable. Ambiance garantie en bas et calme dans les dortoirs, petit déjeuner accessible le matin et personnel tout à fait agréable, c'était vraiment un très bon séjour ! A renouveler à l'occasion !

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
luis
7 listopad 2018
10.0
Skvělé
Me parece bonito.

Recomendada. Aplicación

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Ronan
7 listopad 2018
8.3
Výborně
Conforme à mes attentes. Très bien et même un peu plus.

Établissement propre, très bien situé. Vivant, personnel très accueillant. Calme. Les nuits sont extrêmement calmes. La proximité du bassin de la Colette participe à la quiétude lieu. Je recommande sans problème.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Danae
24 říjen 2018
7.7
Velmi dobrý
Era un hostal muy limpio, con habitaciones amplias, camas cómodas y cortina para más privacidad. Estaba bien climatizado, disponía de varias paradas de metros cercanas así como supermercados, cajeros automáticos, zonas de ocio, etc.

Muy buena, volvería a hospedarme allí sin duda.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
6
Umístění 6.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
DENIS
19 říjen 2018
9.1
Skvělé
beau bâtiment bien situé, avec un accueil sympathique, j'apprécie les rideaux

idem dito

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Christian
7 říjen 2018
7.6
Velmi dobrý
ambiance, sérieux, propore, agréable, mélangé

Très bien

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Firmin
25 září 2018
10.0
Skvělé
Excellent endroit et bien tenue. A l'acceuil, les personnes sont aimables et simple.

Propre et cela incite a revenir.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Franklin
3 září 2018
8.7
Výborně
Hospedaje confortable a buen precio

El albergue brinda buenos servicios, cuenta con personal adecuado, buena seguridad, y el precio por noche y con desayuno incluido es increíblemente económico.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
JEROME
29 srpen 2018
8.3
Výborně
Très bon plan proche des gares, auberge bord à quai

Très bon plan et surtout une terrasse privative bord de l'eau, Pas très loin des gares du nord et de l'est Nous avons profiter de "Paris plage" juste à proximité, tip top

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
juliette
17 srpen 2018
8.6
Výborně
très bien situé

chambre double propre, douches femmes également, sanitaires handicapés assez insalubres. les toilettes du sous-sol sont envahis par des petites bêtes. dommage qu'il n'y ai pas d'option végétalienne pour le petit déjeuner. ensemble satisfaisant et personnel très agréable.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
10
Vybavení 10.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
Ioanna
15 srpen 2018
7.0
Velmi dobrý
Good stay

It was a good hostel and affordable. The breakfast wasn't for free though and we had to pay for it. However, the stay was quite good.

7
Prostředí 7.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
8
Vybavení 8.0
4
Bezpečnost 4.0
10
Hodnota 10.0
Emmanuelle
19 červen 2018
9.1
Skvělé
Accueillant, fonctionnel, dortoir propre clair avec petite terrasse agréable.

J ai été agraiablement surprise par l accueil et la bonne ambiance qui règne dans cette auberge, les dortoirs sont confortables, la nourriture est de bonne qualité et l accès des grandes lignes est très pratique.

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Madeline
14 červen 2018
8.6
Výborně
Très bonne auberge de jeunesse

Très bonne auberge. Le personnel est sympathique. La nourriture au bar et délicieuse et garnie. Et le lit était agréable.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
karine
28 květen 2018
8.3
Výborně
bien situé, séjour agréable

très animée au bar le soir mais calme dans les chambres, breakfast copieux, réception et accueil efficace et aimable

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Emmanuelle
5 květen 2018
7.4
Velmi dobrý
économique- cadre agréable- bon accueil

Séjour agréable, une nuit dans l'auberge. Très économique- literie confortable- bémol : casiers sous les lits, pratiques pour y déposer les bagages et autres affaires personnelles, mais bruyants à l'ouverture et fermeture.

6
Prostředí 6.0
7
Personál 7.0
6
Umístění 6.0
7
Čistota 7.0
6
Vybavení 6.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
julie
13 březen 2018
4.9
Emplacement sympa près du canal

Une auberge sympa mais assez bruyante. Correcte au niveau de la propreté. Localisation parfaite au bord du canal dans un joli quartier avec métro proche.

3
Prostředí 3.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
4
Čistota 4.0
5
Vybavení 5.0
3
Bezpečnost 3.0
5
Hodnota 5.0
Arnaud
17 únor 2018
8.7
Výborně
Bien plus que ce que l'on attend d'une Auberge de Jeunesse.

Il faut bien que je me rende à l'évidence. Il s'agit du meilleur choix possible pour cette gamme de prix à Paris ! Très facilement accessible depuis les arrêts de métro (trois lignes à proximité, vers le centre en très peu de temps) L'Auberge est belle, lumineuse et la propreté irréprochable. Les chambres offrent un bel espace et un rideau permet d'avoir une véritable intimité (!) dans la couchette. L'accueil est efficace, polyglotte mais un tantinet indifférent (euphémisme), du reste il ne dure que quelques minutes et n'entache en rien le séjour. La sécurité est maximale (La carte magnétique ne permet d'accéder qu'à son étage et à son dortoir où se trouve des casiers grand comme la moitié du lit : deux grosses valises et deux sacs peuvent aisément y entrer) Mon dortoir était on ne peut plus calme et respectueux. J'ai sans doute eu de la chance mais il se peut que la réception ait le soin de regrouper les personnes venues seules dans un dortoir (lorsque c'est possible) car personne ne semblait se connaitre. Draps, oreillers et couettes gratuits et propres ! Le petit déjeuner n'est PAS compris (une ambiguïté subsiste sur le site) mais son coût est ridicule (4euros) pour un choix qui recouvre très largement ce prix (même s'il très frugale et rugueux) on y trouve : des céréales, du pain, des tartinables, du fromage blanc, des oeufs(pas super frais), des jus, du fromage, du jambon, café ... Il est donc très bien à défaut de temps où si votre budget est serré. Sinon, privilégiez largement un petit déjeuner extérieur. La douche est confortable et surtout très chaude ! L'ambiance générale de brassage de langue permanente est très réconfortante, le bar est totalement intéressant. (il y a une boite de nuit aussi, dont j'ignore tout pour celles et ceux que ça intéresse) Deux ou trois défauts cela dit : -Les casiers, certes très grands et utiles font un bruit invraisemblable pour un endroit où l'on dort. -Le cadre du lit du dessus est plus grand que le matelas.. pluie d'affaire personnelles à prévoir sur l'étage d'en dessous. -Le vigile radicalement misogyne qui me donne la sale impression d'avoir de la chance d'être un homme. -la frénésie avec laquelle l'auberge essaie de vous faire acheter à peu près tout. (publicité délicatement déposées sur vos matelas...) C'est mon pied à terre.

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Diego
13 únor 2018
10.0
Skvělé

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Eliane
29 leden 2018
6.4
Dobrý
très bien placée, confortable, sécusirée, petit déjeuner non compris

-Assez récente, regrette néamoins le manque de suivi d'un manager pour l'identification et réparation des petits problèmes techniques (barre de lit dévisée, tombant à chaque passage, le femme de ménage ne peut l'ignorer, lampe douche cassée...j'imagine à 5 ans!) -petit déjeuner non inclus dans le prix (4€) alors qu'il apparaissait comme compris, il eut fallu s'incrire via le site direct bookbeds -personen ou presque ne parle français, sauf à l'accueil. L'on peut regretter le manque d'effort face à la formation linguistique des jeunes employés 'ex stage de langue obligatoire et payé !!)

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
7
Bezpečnost 7.0
6
Hodnota 6.0
Danial
14 prosinec 2017
9.1
Skvělé
Amazing

Service is awesome and the staffs are friendly. Only we had some issues with our private room which it was flooded from the sink and the kettle is broken. Other than that everything's fine

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Francoise
10 prosinec 2017
9.9
Skvělé
Très bonne ambiance, très bien située, très bien entretenue, très accueillante.

un grand plaisir à séjourner en ce lieu. l'ambiance est très agréable.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
adel
4 prosinec 2017
7.3
Velmi dobrý
Bonne compris entre qualité et prix

J'ai apprécié le cadre, la disponibilité de la réception cependant je déconseille si vous avez besoin d'une nuit calme, j'ai été reveillé un demi douzaine de fois entre des filles qui se mettent à vomir et dormir au sol, un ivrogne (hollandais) qui tape sur les lits et qui demande à vouloir se battre( il finira par trouver qcq'un pour le remettre à sa place ), et des voisins très bruyants entrain de copuler sous mon lit. Le problème ne vient pas de la sécurité mais du bar en bas ... Honte à vous si vous avez l'intention de venir en famille...

10
Prostředí 10.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
5
Čistota 5.0
8
Vybavení 8.0
1
Bezpečnost 1.0
10
Hodnota 10.0
isalia
26 listopad 2017
6.1
Dobrý
sejour agreable, pas incommodée par le bruit contrairement à d'autres

une bonne adresse j ai regrette de ne pas avoir pris une chambre privative avec salle de bain le quartier est agreable les sanitaires personne handicapée mériteraient plus de soins ( carrelage glissant en cas de de douche)

6
Prostředí 6.0
7
Personál 7.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Weronika
1 listopad 2017
9.9
Skvělé
magnifique, superbe, trop bien, trop cool,

Je suis trop contente de ce séjour, je vais y revenir souvent, je vous recommande à 100% !

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
miarka
1 listopad 2017
9.4
Skvělé
super!!!

très accueillante, tous les services nécessaires, bien entretenu et sécurisé!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Ines
27 říjen 2017
8.6
Výborně
Wonderful parisien stay

Nice hostel with lots of young people, many night life, close to the metro station and supermarket, good surveillance. Bad point: nothing but a microwave oven to cook.

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Jeanfrancois
22 září 2017
6.0
Dobrý
espace nuit confortable rideaux individuels

la partie hébergement est très bien, il manque des portemanteaux (3 pour 10 lits) le bar est extrêmement cher (café 2.50€!!!!!!) le petit déjeuner annoncé comme gratuit est en fait payant. il faut réserver directement sur le site de l'auberge pour bénéficier de la gratuite

2
Prostředí 2.0
5
Personál 5.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
7
Vybavení 7.0
6
Bezpečnost 6.0
8
Hodnota 8.0
Nicolas
20 září 2017
9.4
Skvělé
Le top.

Conforme à la description. Pas très cher et sympa!

10
Prostředí 10.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Ulysse
13 září 2017
8.9
Výborně

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
10
Hodnota 10.0
Mayank
5 srpen 2017
10.0
Skvělé

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Marine
1 srpen 2017
8.0
Výborně
Velmi pěkné.

Čistá, příjemná a vše je k dispozici. Doporučuji to!

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Marine
1 srpen 2017
8.0
Výborně
Velmi pěkné.

Čistá, příjemná a vše je k dispozici. Doporučuji to!

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Marine
1 srpen 2017
8.0
Výborně
Velmi pěkné.

Čistá, příjemná a vše je k dispozici. Doporučuji to!

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Gabriel
8.6
Výborně
Great atmosphere for this hostel in Paris

This hostel helps solo travellers to meet other travellers. Great locaion and clean.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Cameron
8.7
Výborně
Great Hostel by the Canal in paris

This hostel is fantastic. Well located in Paris, safe and with a beautiful view from the hostel. This is a must.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Nicoline
10.0
Skvělé
Great hostel! I really loved sleeping there. Everything was perfect, people were friendly and the staff was present so if one had any problem, they were there, which I really appreciated. Thanks a lot!

Awesome!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Alan
9.0
Skvělé

Nice

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
corine
lieu agreable pour se reposer et faire la fete en meme temps

TRES BIEN accueil agreable et eficace chambre propre et le site est tres bien situe

Andreanne
6.6
Dobrý
Endroit sympa bonne ambiance, personnel anglophone, il se sont tromper dans notre réservation, mais il nous ont donner une chambre privé donc tres bonne affaire, le petit dej était bien, jambon pain jus yogourt salade de fruit. La salle de bain commune ma

Bonne ambiance

9
Prostředí 9.0
6
Personál 6.0
4
Umístění 4.0
5
Čistota 5.0
8
Vybavení 8.0
6
Bezpečnost 6.0
8
Hodnota 8.0
Anne-Marie
7.6
Velmi dobrý
Les chambres ont coquettes, permettent une certaine intimité, la literie est agréable. On se sent en sécurité Le petit déjeuner est très bien : varité, choix, qualité des produits Prix abordable Les chambres sont trop chauffées La porte des sanitaires gr

propre, calme, central, bon rapport qualité / prix

7
Prostředí 7.0
6
Personál 6.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Damien
3.6
Chambres insalubres, odeurs nauséabondes. A éviter !!!

A éviter !!!

6
Prostředí 6.0
5
Personál 5.0
8
Umístění 8.0
1
Čistota 1.0
2
Vybavení 2.0
2
Bezpečnost 2.0
1
Hodnota 1.0
Béatrice
8.0
Výborně
C est dommage d'avoir à payer des frais de reservations sur internet qui ne sont pas remboursables quand on veut annuler plus de 48 h avant l arriver

Bon établissement

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
denise
9.6
Skvělé
UN SEUL MOT EXCELLENT

EXCELLENT

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Teagen
9.0
Skvělé

The staff are all incredibly friendly and helpful. Canal views are cool too!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Anona
8.0
Výborně

Bar is great, beds comfy, rooms clean. Staff friendly and helpful. Comfortable place. Close to metro. Being next to canal is nice.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Lawrence
10.0
Skvělé

Helpful staff.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Rajitha
7.0
Velmi dobrý

relatively clean

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Amanda
9.0
Skvělé

Stayed here for 3 nights in a dorm room. Very modern and clean. I liked the location, although not as cute or charming as other neighborhoods. I liked having Belushi's right there for a quick bite or a drink. Lots of amenities close by like grocery stores and the metro. Staff were helpful and nice. Breakfast in the morning was above average from some of the ones I have experienced. Our floor was only girls with like 500 toilets and showers which was great.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Regan
9.0
Skvělé

Great staff friendly environment

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Serena
10.0
Skvělé

Great beds, with curtains, light and 2 power points. All female dorm, always a good thing. Plenty for breakfast too.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

I liked the curtains on the bed that gave good privacy. The bed was very comfortable and the room was spacious. The bar area was lively and the hostel organised special events.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Shaun
7.0
Velmi dobrý

Breakfast was good, wifi good, bar decent food but drinks too expensive, played live sport

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Sheri
9.0
Skvělé

I liked that the room was clean and they had privacy curtains on the beds. I also love that it was right n the canal.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Mériem
10.0
Skvělé
Such a nice hostel, great people, great ambiance, safe, lovely view, great services.

Great

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jamal
7.0
Velmi dobrý

Great bar which served fantastic food, the staff were great, situated next to a beautiful canal also the location was okay, my room had a fantastic view of the canal and I liked the fact each bed had it's own curtain which was great for privacy.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jeanne
9.1
Skvělé
Très bon séjour, Cet établissement est idéal pour faire des rencontres que l'on voyage seul ou non. On peut laisser nos affaires sans problème dans les chambres et sans crainte de ne plus les retrouver à notre retour. Je recommande vivement ! Très bon r

Super séjour !

9
Prostředí 9.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Mallika
10.0
Skvělé

This place is very nice and happening. They had a welcome party organized in the Hostel which was wonderful. I think almost every night they have some events going on which is like very cool to meet new people. Metro station is just 5mins away from this place and we took the metro to visit all attractions. So this place was very convenient for us to go around the city.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Anas
6.9
Dobrý
Auberge Pour jeunes propre et tranquille.

Auberge de qualité, propre et facilement accessible

0
Prostředí 0.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
jiri
4.0

Not much.

4
Prostředí 4.0
4
Personál 4.0
4
Umístění 4.0
4
Čistota 4.0
4
Vybavení 4.0
4
Bezpečnost 4.0
4
Hodnota 4.0
Carina
9.0
Skvělé

The hostel is very clean and the staff is very nice! The beds are great and I really enjoyed everything.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Martin
10.0
Skvělé

it is fun

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

Staff were helpful, price was reasonable. Beds are sufficiently spacious and private.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Helpful staff, close to train stations, comfy beds, free breakfast

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Great location, very clean. Would stay here again.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

The location and room type

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

The rooms were large and each bed has outlets and a privacy curtain. Staff was helpful in answering questions about getting around. Breakfast in the morning was a plus.

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

free computers with internet; breakfast is included; reception at night

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

It was really a nice place to stay.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Molly
9.0
Skvělé

Great atmosphere to meet people

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Ferdi
10.0
Skvělé

Good atmosphere and friendly staff. Comfortable bed. Bring a padlock if you want to lock the luggage drawer under your bed. But security is ok.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Marisol
9.0
Skvělé

The staff

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Maeve
9.6
Skvělé
Bonjour, J'ai apprécié ce séjour à l'auberge. Merci pour tout. Cependant, je pense qu'à notre arrivée, il serait bien qu'oralement et même en signant un document, on s'engage à respecter le silence dans les chambres de 23H00 à 7H00 si possible. Ma premièr

Auberge agréable, bien située, mais un peu de bruit

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Camille
8.6
Výborně
J'ai passé un très beau séjour, j'ai fait des rencontres fantastiques et j'y retournerai sans hésiter!

Absolument génial!

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Thomas
6.6
Dobrý
Un peu de promiscuité (les anglo-saxons manquent de savoir vivre bizzarement) mais pour une courte nuit sur Paris on ne va pas faire la fine bouche. Petit dej sympa.

Parfait pour une courte nuit sur Paris

5
Prostředí 5.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
8
Hodnota 8.0
Aleysha
3.4
good, good X 3

good

8
Prostředí 8.0
0
Personál 0.0
0
Umístění 0.0
9
Čistota 9.0
0
Vybavení 0.0
7
Bezpečnost 7.0
0
Hodnota 0.0
taissa
9.9
Skvělé
Depois de conhecer varios albergues pela europa em anos de viagens este foi sem duvida o melhor em que já me hospedei. Limpo, atendimento excepcional,as camas em dormitórios coletivos com cortinas o que nos dão maior privacidade,recepção e um barzinho sup

O Melhor Albergue da Europa!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
FLORIAN
ne sent pas bon

-

emmanuelle
8.1
Výborně
Really clean bed, sheets, very good breakfast with bread, cheese, ham, jelly, coffee, corn flakes, juice and fruit salad (for the price)

CLEAN, AMAZING BREAKFAST, but LOUD

6
Prostředí 6.0
5
Personál 5.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Lauriane
7.6
Velmi dobrý
J'ai été agréablement surprise ! L'établissement est très sympa, animé. Les locaux (chambres, sanitaires) sont très propres et les gens sympa ! On fait des rencontres très sympa ! J'ai passé un excellent séjour à St Christopher Inn Cannal

Géniale, sympathique, agréable.

9
Prostředí 9.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
8
Čistota 8.0
9
Vybavení 9.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
Amaury
7.3
Velmi dobrý
bar fermé trop tôt salle-de-bain très sale le soir bien que très propre le matin très bien situé (près d'un parking couvert et d'une bouche de métro et quartier calme)

plutôt pas mal

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
8