Londýn - Astor Victoria

8.6
Výborně
8.7%
Prostředí 8.7
9.0%
Personál 9.0
8.8%
Umístění 8.8
8.2%
Čistota 8.2
8.3%
Vybavení 8.3
8.8%
Bezpečnost 8.8
8.5%
Hodnota 8.5
  • Elise
    Skvělá lokalita s velkým personálem!
  • Jonathan
    Velmi hezky umístěný. Velmi pěkný pobyt!

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Lisa
5 leden 2020
2.0
AVOID

DIRTY! Do té míry, že nelze použít sprchy. 2 toalety a sprchy pro 36 pokojů. Stěny jsou tenké, slyšíme všechny obyvatele hostince. Když se cestující mění, nemění prostěradla, přikrývky a „polštáře“. Nikdy nepřijdou uklízet pokoje. Stručně řečeno, nevidím žádné pozitivní body. Přes 3 noci jsem nemohl celou noc spát.

1
Prostředí 1.0
4
Personál 4.0
5
Umístění 5.0
1
Čistota 1.0
1
Vybavení 1.0
1
Bezpečnost 1.0
1
Hodnota 1.0
Elise
31 květen 2019
8.9
Výborně
Skvělá lokalita s velkým personálem!

Hostel velmi dobře umístěn, čisté, pohodlné, pohodlné s velkou atmosférou a milí lidé! Bonus: velmi pohodlné a ekonomické, aby se navrhovaná snídaně.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jonathan
20 únor 2019
9.1
Skvělé
Velmi hezky umístěný. Velmi pěkný pobyt!

Lidé jsou velmi vítáni a užiteční. Poloha je hezká. Atmosféra je teplá.

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Luis
20 únor 2019
7.3
Velmi dobrý
Pro mladé lidi, kteří potřebují pouze spát

Dobré zkušenosti pro mladé lidi a mladé lidi, díky nimž je pobyt příjemnější. Poloha je perfektní. Vybavení je poněkud staré a jestli bude něco o něco čistější. Obecně dobré, pro mladé lidi, kteří se nestarají, kde spát.

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
4
Čistota 4.0
5
Vybavení 5.0
7
Bezpečnost 7.0
6
Hodnota 6.0
Ester
19 únor 2019
7.3
Velmi dobrý
Dobré umístění a personál, vylepšené čištění

Strávit noc nebo dvě nízké náklady je v pořádku: je dobře umístěna (poblíž nádraží Victoria) a dělníci jsou velmi přátelští a pomáhají vám v tom, co potřebujete. Nevýhodou je, že není k dispozici mnoho koupelen a sprch a vyčistění lze zlepšit. V noci a ráno je hodně hluku lidí, kteří přicházejí a odcházejí.

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
7
Hodnota 7.0
Juliette
18 únor 2019
9.3
Skvělé
velmi vítané

Vítání v hostelu je velmi hezké, pokoje jsou čisté. Přesto hostel nemá pitnou vodu. Doporučuji tento hostel za skvělou cenu.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Pauline
19 září 2018
9.4
Skvělé
Très bon accueil

Pour une 1ère dans une auberge de jeunesse je recommande: l’accueil est top, l'emplacement idem ( à 10 minutes à pied de la station de métro Victoria) & le quartier très "secure". Nous étions 2 filles et aucun soucis pour rentrer dans la nuit à pied. La propreté est plus que correcte. Nous n'avons pas pris le p'tit déj mais à savoir qu'ils demandent 1£ qu'ils reversent à une association et je trouve ça top.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Laura
3 červenec 2018
4.7
Le ménage laisse à désirer

Photos un peu trompeuses, les locaux ne sont pas très propres.

3
Prostředí 3.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
1
Čistota 1.0
3
Vybavení 3.0
8
Bezpečnost 8.0
4
Hodnota 4.0
Jessica
6 únor 2018
9.9
Skvělé
Très bonne auberge

Je la conseille

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Mathias
6 prosinec 2017
8.6
Výborně
Excellent !

L'équipe présente sur place est super cool ! Bon renseignements par exemple pour les activités et les sorties nocturne.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
6
Čistota 6.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
Nous avons eu la désagréable surprise de nous faire refuser dans cet établissemnt car nous étions avec nos enfants, ce que nous avions pourtant précisé dans notre demande de réservation auprès d'auberge.com. Nous avons bien lu la clause sur l'âge, mais no

cet établissement n'accepte pas les familles

Jméno cestovatele
9.6
Skvělé
Je reviendrai sûrement :)

Super équipe, super ambiance !

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Tiago
10.0
Skvělé

Really good stay. The hostel is really good

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
LARA
9.0
Skvělé

Its was nice to be welcommed by a helpful friendly staff member.its in a good locATION not noisy at night and very importantly room was very clean!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Ken
9.0
Skvělé

Convenient, nice and cheap hostel close to Victoria station

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Ieva
7.0
Velmi dobrý

Very good location

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
6.0
Dobrý

people are friendly at the desk

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
6
Vybavení 6.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Michael
8.0
Výborně

friendly staff and nice athmosphere

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jialing
9.0
Skvělé

VERY clean. Also appreciated a smaller room size and female-only rooms. Great atmosphere and staff were flexible with booking dates and deposits. I would definitely recommend this place.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Friendly staff, clean hostel with nice atmosphere)

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Good location close to Pimlico, Victoria station! and cheap price. Friendly staff and free atmosphere

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Caroline
9.0
Skvělé

Location, facilities, staff

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Niria
10.0
Skvělé

They had plenty of in room secure storage, the staff were friendly and welcoming and helpful. The common rooms, kitchen, showers and toilets were always clean. Great range of movies and TV shows. Comfortable atmosphere loved my stay. Will definitely be staying there when I return to London

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Maria
10.0
Skvělé

It is by far the best hostel in London. Large rooms (even most 8-bed rooms are big enough so one can still move), the beds are super comfortable. The staff is great and super friendly and helpful, the toilets are cleaned regularly - the floors of the rooms are also hoovered daily, but are often dirty nonetheless. The location is fantastic, they have everything you could wish for in case you've forgotten anything essential. Free tea/coffee 24/7 and snacks as well as fresh mint water are available at the reception.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Ana-Kin
9.0
Skvělé

bed and bedspreads was the best

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

The location is very good. Very close to Victoria Station and another tube station as well. And it is only a 15min walk to two of the main museums, and to Hyde and Green Park. The staff was very friendly and you can borrow chargers and padlocks. It was quiet, clean and the beds were surprisingly comfortable for a hostel.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Brigette
10.0
Skvělé

While the location is exceptional and the facilities clean and well managed, it is truly is the staff that make this place unique. I've stayed at quite a few hostels across Europe these past two months, but this is the only one where the staff made an effort to learn my name, my story and go above and beyond to make sure I got the most out of London. As a solo traveller on my first trip to Europe this made my time in London unforgettable. If you're traveling alone the nightly activities like pub crawls, movie nights and heading out to massive London clubs makes its so much easier to meet new people!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Gunwoo
9.0
Skvělé

good

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Graeme
9.0
Skvělé

Great location, helpful staff and free printing came in really useful for us having forgotten to print tickets for a gig!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Kirk
9.0
Skvělé

Great location Breakfast was very good considering the price Lots of things going on in the hostel

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.6
Skvělé
Cet établissement nous a beaucoup plu, nous avons reçu un très bon accueil, de plus l'ambiance y est très chouette. Nous avons fait plusieurs rencontres, il y a une petite animation pour chaque soirée, mais vous pouvez très bien vous reposez dans votre ch

Nous sommes très satisfaites

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

very helpful staff, great location (close enough to Victoria station, which is very convenient) and great atmosphere. lovely hostel in every way

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
7.3
Velmi dobrý
Bien situé, personnel sympa, distributeur de billets dans l'auberge, des nationalités du monde entier ! Le seul hic , très chaud dans la chambre et fenêtre condamnée dommage.

plutot bien

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
5
Vybavení 5.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
8.6
Výborně
J'ai beaucoup apprécié cette auberge: bon rapport qualité -prix, très près du centre, au calme. Un personnel très aimable et jeune, organisation originale: propose des sorties, notamment le soir. La chambre pour 6 est un peu juste pour se déplacer. Dommag

Très bonne auberge, personnel fort sympa, serviable, bien située, proposant des activ

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

good

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

cozy and comfortable :)

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
8.3
Výborně
ES UN BUEN HOSTAL, LO UNICO SERIA QUE NOS TOCO DE LAS HABITACIONES DE HASTA ARRIBA Y NO CUENTAN CON ESCALERAS, FUE UNA PESADILLA CON TODAS NUESTRAS COSAS LLEGAR HASTA ARRIBA Y DESPUES BAJAR AL MARCHARNOS. Y LAS REGADERAS DEL CUARTO FEAS... PERO TODO LO DE

BUENA OPCION!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
6
Umístění 6.0
6
Čistota 6.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
7
Hodnota 7.0
Aaron
10.0
Skvělé

Everyone is friendly here and it's an easy going environment, staff are available 24/7

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Mirismayil
8.0
Výborně

Friendly staff

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
7.0
Velmi dobrý

Nice staff, good location

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Jméno cestovatele
9.1
Skvělé
Très bien située, accueil parfait, Rien à redire. J'y retournerai.

Très très bien

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Marilyn
9.0
Skvělé

The showers were great. And breakfast was very good, too.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
Adorei o hostel, muito bem situado, com bus e metro à porta. Muito bom ambiente o pessoal que trabalha no hostel é super simpatico. Fiquei num quarto para 6 pessoas, os beliches eram super bons, confortaveis e resistentes. As casas de banho sempre bem lim

Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s