Londýn - Astor Kensington

8.2
Výborně
8.0%
Prostředí 8.0
9.1%
Personál 9.1
9.0%
Umístění 9.0
7.9%
Čistota 7.9
7.4%
Vybavení 7.4
8.0%
Bezpečnost 8.0
8.2%
Hodnota 8.2
  • Pierre
    Hotel není příliš hlučný a zcela nový.
  • Auriane
    A memorable sojourn in Astor

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Pierre
30 červenec 2019
8.7
Výborně
Hotel není příliš hlučný a zcela nový.

Když jsem šel, byl hotel v rekonstrukci, personál je přátelský. Všechno šlo dobře.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
10
Hodnota 10.0
roshan
8 květen 2019
8.9
Výborně

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
10
Hodnota 10.0
JEANNE
5 únor 2019
7.1
Velmi dobrý
Velmi pěkný pobyt. Personál velmi příjemný.

Velmi čistý.

6
Prostředí 6.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
5
Hodnota 5.0
Viktor
7 leden 2019
7.1
Velmi dobrý
Auberge sympathique avec des lieux communs agréables. Personnel jeune et accueillant.

Hébergement bien situé dans Londres, à deux pas des transports en commun (bus, métro..). Le quartier est dynamique et les commerces à moins de 400 mètres de l’auberge. Petit déjeuner correct mais un choix de produits restreint. Seul petit bémol au niveau de la propreté de la chambre (humidité, salle de bain sale), malgré cela les lits sont confortables et la chambre assez grande ; la fenêtre ne se fermait pas, heureusement qu’il faisait très chaud à l’intérieur. Je recommanderai cet hébergement pour un court séjour sans prise de tête !

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
4
Čistota 4.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Auriane
10 prosinec 2018
9.1
Skvělé
A memorable sojourn in Astor

Clean, affordable hostel with careful and useful staffs. There is a joyful atmosphere and it is well located. I had an amazing time at Astor ! Shared rooms are spacious enough and mine had an ensuite bathroom. They have useful facilities such as free lockers, a luggage storage.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Messaline
18 říjen 2018
10.0
Skvělé

Super auberge, personnel ultra sympa, bien placée, quartier calme, je recommande :)

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Victor
28 září 2018
9.4
Skvělé
Really good

Perfect place to stay in London, quiet neighbourhood and great location !

6
Prostředí 6.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Anne
26 srpen 2018
6.3
Dobrý
Auberge correcte sans plus

une auberge pas chère, bien placée et des chambres propres. Rapport qualité-prix correct. Mais l'immeuble est beaucoup trop petit pour le nombre de chambres. L'équipe (qui vit sur place dans un dortoir) est plutôt sympa.

5
Prostředí 5.0
6
Personál 6.0
9
Umístění 9.0
6
Čistota 6.0
5
Vybavení 5.0
6
Bezpečnost 6.0
7
Hodnota 7.0
Mathilde
13 únor 2018
8.7
Výborně
Great moment

I stayed in the hostel with a friend for a week-end and we had a great moment, it was clean and our room had just been renovated. The location is also great - alongside Hyde Park - and 2 minutes walking from the nearest Underground station (Queensway). Also, people at the reception were lovely to us !

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
10
Hodnota 10.0
Hoel
7 leden 2018
8.1
Výborně
Une adresse conviviale et sympathique et une position idéale

Très bon séjour de deux nuits dans cette auberge de jeunesse, grande convivialité et chaleur du personnel comme des espaces. Comme on dit, très bon rapport qualité/prix, avec qui plus est un petit-déjeuner plutôt complet. Le recommanderais comme bonne base pour la découverte de la grande métropole anglaise.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Patrick
12 prosinec 2017
6.1
Dobrý

Correct dans l'ensemble, bien située

6
Prostředí 6.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
5
Čistota 5.0
4
Vybavení 4.0
5
Bezpečnost 5.0
7
Hodnota 7.0
Solene
5 listopad 2017
8.6
Výborně
Propre, calme, bonne ambiance et bien située

Très bonne expérience sur cette auberge. Bon accueil, staff disponible et souriant, auberge calme et très propre. Également très bien placée. Seul bémol : wifi pas toujours très performant. Mais les chambres disposent de grands casiers où on peut aisément tout mettre dedans !

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Paul
1 listopad 2017
7.0
Velmi dobrý
Bien mais bruyant

Plutôt propre, personnel accueillant mais beaucoup trop bruyant surtout car notre chambre était en rez-de-chausée juste à côté des toilettes où tout le monde allait. On avait parfois l'impression que les gens rentraient dans notre chambre tellement c'était mal isolé.

6
Prostředí 6.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
5
Čistota 5.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Celia
28 srpen 2017
9.7
Skvělé
nous avons passé un séjour agréable dans cette auberge.

L'auberge est bien située, entre la gare de paddington et hyde park. Le personnel est chaleureux et a notre disposition. Nous avons passé un séjour agréable.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Ellie
7 červenec 2017
6.9
Dobrý
Levné ve skvělé oblasti.

Personál personálu je super přátelský, vždy přátelský a s úsměvem. Ulice hostelu a paralelní jsou ubytovny a ubytovny, ale je to skvělé a tiché prostředí, v krásné oblasti. Místo není, že je to nejčistší na světě, ale je přijatelné. Dveře v mém pokoji daly problémy a jen se mé karty neotevřely, musel jsem zaklepat na dveře, aby se moji partneři otevřeli. Koupelna je oddělena od sprchy. Uvnitř místnosti je umyvadlo se zrcadlem, vedle palandy. Jediná věc, která by byla negativní, by byla hluk, který byl ve stejné ubytovně, i když to nebylo něco velice silného a nepořádek obecně. Stejně jako jen mít zástrčku v celém pokoji pro 5 osob.

7
Prostředí 7.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
6
Čistota 6.0
5
Vybavení 5.0
5
Bezpečnost 5.0
5
Hodnota 5.0
Louise
8.3
Výborně
Hostel close to Hyde park

I like this hostel because this is close to Hyde park and it has a good vibe.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Alexandra
8.3
Výborně
Great hostel in Loondon. Well located

This hostel is well located and the staff is fantastic.

8
Prostředí 8.0
9
Personál 9.0
8
Umístění 8.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Daniel
3 červenec 2017
9.7
Skvělé
Velký pobyt!

Skvělý personál, který vypadal, že je skutečně dobře informován o Londýně a všechny jeho rady byly na místě!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Raclot
7.7
Velmi dobrý
Très bon rapport qualité prix

bonne ambiance, proche du centre ville

7
Prostředí 7.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
8.0
Výborně

Great customer service by the staff, very helpful in providing useful tips. Also great location.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Nice staffs and great location!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Nga
9.0
Skvělé

I really love the location and the staff are helpful. There is a lockable drawer under each bed for us, and it is very considerate and useful. It helps in a great deal when we pack and especially I lived for a few days.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jessica
8.0
Výborně

Clean and safe property, well located nearby MRT and many good eateries.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Barbara
9.0
Skvělé

The Tube (Queensway and Baywater stations) were literally around the corner and the bus stop was at the end of the street as well. furthermore it was just across the street from Kensington Gardens. The property itself was lovely, quiet (although it was full as expected in London in July) and the staff was very nice)

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Good location and very helpful staff. I had to cancel a night one night of my booking and they were completely flexible and lovely about it.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Joshua
10.0
Skvělé

Great value for money

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

This hostel provides an amazing social atmosphere due to its large common rooms and nightly social activities. The staff was really helpful and friendly as well, I can't wait to come back in the near future!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Relatively good breakfast including freshly baked buns. Decent pans to cook. And for the rest it is like any good hostel.

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

The staff is very nice, they help you all the time. The breackfast it is perfect.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Very helpful staff and nice building. Our room was pretty small, but it's okay. After all, it is a hostel.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Robin
10.0
Skvělé

very nice staff, common room

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Krasimir
9.0
Skvělé

Location, silent, calm atmosphere, nice people

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Bianca
7.0
Velmi dobrý

Nice staff clean room

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
7
Bezpečnost 7.0
7
Hodnota 7.0
Frans
8.0
Výborně

Great location nearby Hyde park and main metro lines

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Sarah
8.0
Výborně

You were actually able to open the windows!!! And the rooms were bigger than other hostels (I was in a room for 8 people). The staff were amazing!!! So kind and helpfull. It was like meeting friends! I've stayed at a lot of hostels in London, and this was the greatest!! I will be back for sure!

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Zsolt
9.0
Skvělé

good value for money

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
10.0
Skvělé

Staff are awesome. location is great so easy to get around London. Kitchen facilities are the best I have come across for a hostel

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

The staff is very friendly anf helpful, nice location

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Lock up facilities for luggage and secure stuff eg passport. They had recycling bins.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

well organized and the staffs are very nice. Dining room is also good to use.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Mehmet
8.0
Výborně

very good location and cheap.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Marius
4.0

Ok, location, that is about it.

4
Prostředí 4.0
4
Personál 4.0
4
Umístění 4.0
4
Čistota 4.0
4
Vybavení 4.0
4
Bezpečnost 4.0
4
Hodnota 4.0
Jméno cestovatele
9.0
Skvělé

Really friendly staff and great atmospere. There were basically no extra charges for anything, and they would help you with everything they could. Started feeling like a second home after just a few days!

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Jelle
9.0
Skvělé

Staff, location and cleanness.

9
Prostředí 9.0
9
Personál 9.0
9
Umístění 9.0
9
Čistota 9.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s