Amsterdam - A&O Hostel Amsterdam Zuidoost

7.9
Velmi dobrý
7.8%
Prostředí 7.8
7.2%
Personál 7.2
7.6%
Umístění 7.6
8.8%
Čistota 8.8
8.0%
Vybavení 8.0
8.4%
Bezpečnost 8.4
7.6%
Hodnota 7.6
  • Cyprien
    Perfektní
  • Estelle
    Dobrý hostel

Recenze jsou od opravdových hostů, kteří v hostelu pobývali.

Máte k dispozici VŠECHNY recenze: pozitivní i negativní, aby jste před rezervací byli plně informováni. Pokud jste byly ubytovaní v tomto hostelu a chcete odeslat recenzi, prosím přihlaste se do sekce "Můj účet".

Bruno
4 březen 2020
6.4
Dobrý
Čisté, praktické, moderní. Příliš drahé. Dobře umístěný. Velký box vítán, ale srdečný

Za 40 EUR za noc již není určeno rodinám nebo mladým lidem bez příjmu. Ložní prádlo a snídaně jsou alespoň zahrnuty v ceně. Pro zbytek to bylo praktické, čisté, klidné. Žádný problém

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
2
Bezpečnost 2.0
6
Hodnota 6.0
Cyprien
26 únor 2020
9.4
Skvělé

Perfektní

8
Prostředí 8.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Estelle
30 leden 2020
8.1
Výborně
Dobrý hostel

Hostel se mi líbil, ale o něco méně skutečnost, že nebyl varován před skutečností, že v našem pokoji nebyl žádný povlečení

10
Prostředí 10.0
6
Personál 6.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
6
Hodnota 6.0
thomas
8 leden 2020
5.6
Škoda, že ...

Škoda, že potvrzovací e-mail je z hlediska informací tak neúplný. Celkem: 200 € další výdaje jen za hostel.

5
Prostředí 5.0
3
Personál 3.0
5
Umístění 5.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
9
Bezpečnost 9.0
1
Hodnota 1.0
Addie
5 leden 2020
9.1
Skvělé
Super Inn se nachází 2 minuty od metra, ideální pro dlouhodobý nebo střednědobý pobyt

Velmi příjemný personál, pokoje jsou kompletní a dostatečně velké pro skupinu.

7
Prostředí 7.0
9
Personál 9.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Elisa
8 říjen 2019
8.3
Výborně
Velmi čisté a nové, v blízkosti metra s přímou linkou do centra

Velmi pěkné

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
6
Umístění 6.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Hitesh
29 květen 2019
9.3
Skvělé
Nejlepší hostel pro batůžkáře v Amsterdamu

Všechno je čisté a čisté, ale vzdálenost od centra zabíjí mé drahé 2 hodiny v noční době. Je to 45 minut od centra Amsterdamu. Ale naprosto přístupné metrem

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
6
Umístění 6.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
9
Hodnota 9.0
Belen
19 březen 2019
8.6
Výborně
Velmi dobrý pobyt!

Hostel je super čistý a velmi dobře připojen před stanicí metra. Tato oblast je velmi klidná, ale v okolí je spousta barů a restaurací. Hostel lidé velmi pěkné a velmi dobré zacházení. Jediná špatná věc je, že snídaně je trochu drahá! Ale vysoce doporučeno

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Neus
18 únor 2019
6.4
Dobrý
Špatná komunikace mezi mládežnickými ubytovnami a ubytovnou.

6

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
6
Umístění 6.0
10
Čistota 10.0
5
Vybavení 5.0
6
Bezpečnost 6.0
6
Hodnota 6.0
Mirella
3 únor 2019
8.0
Výborně
Super

Čistý, prostorný (8) prostorný s odděleným WC a koupelnou + 2 stoly a malé úložné prostory. V blízkosti stanice Bijlmer

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
mathis
2 leden 2019
8.7
Výborně
Room was good but communication to review

Room was perfect nothing else to say about that but you have to communicate more about check-in hour ! Arrived a 10:00 for the check-in (like we had choosen on website) but you told us we will be able to get the key only at 15:00 ! Lose of Time and energy !

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
CLEMENT
7 listopad 2018
8.4
Výborně
Bien

Chambre assez grande pour les 8 places à notre grande surprise

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
10
Umístění 10.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Maurine
7 listopad 2018
7.7
Velmi dobrý
Chambre agréable et très propre.

Bien que l'endroit ne soit pas des mieux positionnés par rapport à la ville (la vue n'est pas très belle) et que le personnel soit un peu expéditif, on se sent là comme dans un petit hôtel. Les chambres sont très propres, soignées. Les draps sont gratuit, une télévision est mise à disposition dans les chambres. Les lits sont très confortables et les rideaux bien occultants.

6
Prostředí 6.0
4
Personál 4.0
4
Umístění 4.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Blanchard
3 listopad 2018
8.1
Výborně

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Florian
30 říjen 2018
8.0
Výborně
Bon hôtel, avec une localisation à deux pas du métro pour la gare centrale

Idéale pour un groupe de personne avec les commodité nécessaire. La proximité avec le métro en direction du centre est parfaite !

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
SOUHAIL
9 červenec 2018
9.0
Skvělé
Emplacement agréable / trés proche de centre ville / propre

Emplacement agréable / très proche de centre ville / propre

10
Prostředí 10.0
7
Personál 7.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
6
Hodnota 6.0
Camille
28 duben 2018
7.0
Velmi dobrý
Parfait

Très bien

8
Prostředí 8.0
7
Personál 7.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
7
Vybavení 7.0
5
Bezpečnost 5.0
7
Hodnota 7.0
Sarah
8 leden 2018
8.4
Výborně
Auberge tout à fait correcte, agréable et jeune

L'auberge est très bien à quelques détails près (aménagement des chambres, lumière). Le personnel est accueillant et disponible, le bar lounge est ouvert 24h/24 (pratique pour les couche-tard). Elle est située juste à côté de la station de métro et permet d'être en ville en 15 minutes.

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
9
Bezpečnost 9.0
8
Hodnota 8.0
Emmanuelle
28 listopad 2017
5.9
Propre, lits confortables, juste un peu éloigné du centre

Pas déçues par cette auberge. C'est propre, et on y dort bien. On peut laisser nos valises dans une bagagerie. Juste un peu éloigné du centre du coup on dépend du métro (qui est à 5 min de l'auberge cela dit)

4
Prostředí 4.0
6
Personál 6.0
3
Umístění 3.0
10
Čistota 10.0
2
Vybavení 2.0
10
Bezpečnost 10.0
6
Hodnota 6.0
Marjolein
13 listopad 2017
9.4
Skvělé
Super

Belle auberge, belles chambres, propre, accueillant

10
Prostředí 10.0
9
Personál 9.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Claudia
7.4
Velmi dobrý
Good experience ....but a little bit expensive

I really loved it. The hostel was very clean, and the facilities, in general, are good to share with other people. You can find the subway walking distance 2-3 minutes and there is also a train station, what allows us to move to other places. Take in consideration that linen, breakfast and other amenities are not included in the price.

8
Prostředí 8.0
5
Personál 5.0
9
Umístění 9.0
6
Čistota 6.0
9
Vybavení 9.0
7
Bezpečnost 7.0
8
Hodnota 8.0
Marie
8.7
Výborně
I had a great travel experience in Amsterdam thanks to do this hostel

The staff was very nice with me, helping and giving me all the information i needed. I met there fabolous and like minded people.

9
Prostředí 9.0
10
Personál 10.0
8
Umístění 8.0
7
Čistota 7.0
9
Vybavení 9.0
9
Bezpečnost 9.0
9
Hodnota 9.0
Pepe
7.4
Velmi dobrý
Nice location, outside of the crazy center but near to metro station

We have a good time in Amsterdam It is close to metro station but consider that is not in the city center. For us, this was a good point

8
Prostředí 8.0
6
Personál 6.0
8
Umístění 8.0
6
Čistota 6.0
8
Vybavení 8.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Jael
8.7
Výborně
La habitación estaba muy limpia y tenía mucho espacio, la cama era sorprendentemente cómoda, y las sábanas y toallas que alquilamos eran aceptables. La ubicación es estupenda, a menos de diez minutos andando de una estación importante de tren, metro y bus

Muy buena habitación y ubicación, no tan buenos recepcionistas

7
Prostředí 7.0
7
Personál 7.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Jean-Louis
5.4
Bien que l'AJ soit en périphérie dans une zone de bureaux sans âme, le centre ville est très accessible grâce au métro tout proche. L'énorme établissement est une ruche. Les chambres sont propres et spacieuses. L'accueil est plutôt sympa mais ne parle p

Enorme AJ , propre , près du métro mais chère

6
Prostředí 6.0
6
Personál 6.0
4
Umístění 4.0
8
Čistota 8.0
4
Vybavení 4.0
7
Bezpečnost 7.0
3
Hodnota 3.0
William
5.4
Pour des petits budget cet hôtel est envisageable, mais il faut prendre en compte le prix des tickets de métro ou la location des vélos (environ 10e la journée) parce que l'hôtel est assez loin du centre, ce que nous n'avions pas forcément prêté attention

Etablissement propre, mais son emplacement est un problème.

3
Prostředí 3.0
2
Personál 2.0
2
Umístění 2.0
8
Čistota 8.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
8
Hodnota 8.0
Leonardo
7.7
Velmi dobrý
Excelent ambience and bedrooms. Lot of youngers travelers and a little and confy bar

Supeer

9
Prostředí 9.0
8
Personál 8.0
6
Umístění 6.0
7
Čistota 7.0
8
Vybavení 8.0
7
Bezpečnost 7.0
9
Hodnota 9.0
Claudio
6.9
Dobrý
Un peu éloigné du centre mais possibilité de s'y rendre en 10 min par le métro situé à 2 min à pied de l'auberge. Très bon rapport qualité/prix! Attention, le paiement ne peut pas être divisé par plus de 3!

Très bon choix d'auberge de jeunesse.

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
5
Umístění 5.0
9
Čistota 9.0
7
Vybavení 7.0
5
Bezpečnost 5.0
6
Hodnota 6.0
salim
8.1
Výborně
c'est un tres beau auberge, propre, calme, vous pouvez passer un tres bon séjour a amsterdam. extraordinaire.

vous pouvez passer un beau séjour a amsterdam

8
Prostředí 8.0
8
Personál 8.0
9
Umístění 9.0
10
Čistota 10.0
7
Vybavení 7.0
10
Bezpečnost 10.0
5
Hodnota 5.0
Camille
8.1
Výborně
C'est une auberge convenable, très propre. A côté d'une ligne de métro donc très pratique pour se déplacer. La décoration est basique, un peu "hôpital". Le personnel est correct mais ils ne parlent pas tous anglais. La nourriture servit a l'auberge est bo

Une auberge convenable

8
Prostředí 8.0
6
Personál 6.0
7
Umístění 7.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
liliane
4.1
Problèmes de propreté. Bon état car l'hôtel était neuf, mais nous sommes restés 7 jours et la poubelle n'a jamais été vidée. Et jamais on ne nous l'a expliqué, ni indiqué où étaient les poubelles. On les a vidées dans les poubelles du hall. Et pas de nett

Très étonnée

1
Prostředí 1.0
2
Personál 2.0
7
Umístění 7.0
1
Čistota 1.0
7
Vybavení 7.0
8
Bezpečnost 8.0
3
Hodnota 3.0
Fabrice
8.4
Výborně
Tout est neuf donc très agréable et propre. Un peu excentré mais à côté d'une station de métro (qui roule jusqu'à 00H30 environ), sinon vous pourrez rentrer à pied mais ça fait quand même une jolie marche. Le bâtiment est très grand, ça fait un peu usine

Efficace

5
Prostředí 5.0
8
Personál 8.0
8
Umístění 8.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
8
Hodnota 8.0
Yoann
8.0
Výborně
The hostel is really good and not very expansive , next to the metro ( very important ) .The room was clean , beds were comfortable however we were in a room where we couldnt open the windows while in the others rooms it was possible to do it so I would s

It was a nice trip for me and my friends

9
Prostředí 9.0
8
Personál 8.0
7
Umístění 7.0
9
Čistota 9.0
6
Vybavení 6.0
8
Bezpečnost 8.0
9
Hodnota 9.0
Catherine
7.3
Velmi dobrý
Idem

Endroit sympathique propre accueillant mais trop excentré et petit déjeuner trop cher

4
Prostředí 4.0
9
Personál 9.0
4
Umístění 4.0
10
Čistota 10.0
8
Vybavení 8.0
10
Bezpečnost 10.0
6
Hodnota 6.0
francesco
10.0
Skvělé
ottima stuttura ambiente simpatico e servizi ok!!

ottimo!!

10
Prostředí 10.0
10
Personál 10.0
10
Umístění 10.0
10
Čistota 10.0
10
Vybavení 10.0
10
Bezpečnost 10.0
10
Hodnota 10.0
Email je neplatný Vyplňte emailovou adresu Vyplňte předmět Vyplňte zprávu Vyplňte jméno od 1 další osoba si právě teď prohlíží tento hostel! %s dalších osob si právě teď prohlíží tento hostel! Poslední rezervaci před 1 hodinou z %s Poslední rezervace před %s hodinami z %s Poslední rezervace dnes z %s Poslední rezervace včera z %s Poslední rezervace tento týden z %s